Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2014 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret 2013-14 Til alle lærere med klasser.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Slik kan du hjelpe skolen din komme i gang med programmering
Advertisements

Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
ABC FOR KLASSEKONTAKTER
Avsluttende prosjekt-oppgave på 10. trinn
Forsering av fag på høyere nivå - forseringsprosjektet
Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2012 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret Til alle lærere med klasser.
Vurdering av nettstedet ”Paper online” Et midt på treet greit nettsted om resirkulering av papir!
Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2010.
Systematisk bruk av klasseregler Introduksjon av klasseregler for å fremme konsentrasjon og god arbeidsinnsats Gunn Kragseth & Henry Liamo. Utadrettet.
Å skrive en sakpreget tekst
Dokument med bilde, formatere i Word
Brasil bilde 1 Presentasjon:
Nasjonalforeningen Os helselag i samarbeid med Os skole
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
RLE uke 4 og 5 Livet og døden.
Diagnostisk undervisning  Viktig begrep: misoppfatning  En misoppfatning er en uutviklet begrepsforståelse eller en overgeneralisering.
Diagnostisk undervisning
Seminar fagartikkel Pedagogikk uke 1 AU1.
Bokpresentasjon Bergen
Webmarkedsføring som virker FRI-undersøkelsen 2013 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret Til alle lærere med.
Lærerne og prosjektet Tilpasset norskopplæring med felles læreplan i norsk Spørreundersøkelse til lærere ved noen utvalgte skoler i Oslo høsten 2005.
Hvordan skolene møter prosjektet: Tilpasset norskopplæring med felles læreplan i norsk…. En spørreundersøkelse til skoleledere i Oslo høsten 2005.
Didaktiske analysekategorier
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Borre ungdomsskole
Program Karrieresenteret i Vesterålen Arbeidsmarkedet Nettsteder til bruk i karriereveiledninga Muligheter i ungdomsskole og vgo til helt eller delvis.
Bakgrunn for satsingen  Oppstart 2004  Opplæringsloven § 9A  Samarbeid mellom Barne –og familiedepartementet, Sosial og Helsedirektoratet og Utdanningsdirektoratet.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Den videre satsingen på vurdering Samling i kvalitetssikringsnettverk - etterutdanning 2009/
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Global Dignity Day Klikk for film:.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE 1. og 2. MARS 2004
10 regler for å skrive for web
Opplæringspakken for barnerepresentantene Møte med administrasjon, politikere og media Hvordan få fram det jeg vil si.
100 lure ord å lære.
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Høgskolen i Oslo Bruk av blogg og wiki i arbeid med bokbaser – et komparativt studium Vibeke Bjarnø (IKT) og Eva Michaelsen (norsk) Avdeling for lærerutdanning.
Monika S. Luktvasslimo 12. desember 2013
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Bygg og anleggsteknikk Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Helhet og sammenheng - UiU skoleeierkonferanse
Sørum kommune Prosjekt økt lærertetthet over 4 år
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Velkommen som student Anne-Beathe Mortensen-Buan
Ungdata-undersøkelsen i Hareid 2013 Svarfordeling FAKTA OM UNDERSØKELSEN: Tidspunkt: Uke 42 – 43 Klassetrinn: 8. – 10. klasse Antall: 176 Svarprosent:
Grunnskole for voksne. Opplæringsloven Alle som har behov for opplæring i grunnskolefag, kan få slik opplæring gratis i sin kommune Det er mulig å få.
Velkommen til foreldremøte 7/ rød. Klasse 3 rød 22 elever, 13 jenter og 9 gutter Sosialt miljø: En godt sammensveiset gjeng Inkluderende klassemiljø.
 Utfordringer skoleåret 2014/ Flere elever enn tidligere allerede i systemet (BUP, psykisk helsesøster, UPA ) - Økende tendens med selvskading –
Elevundersøkelsen 2015 Består av temaene; trivsel, motivasjon, hjem-skole, støtte fra lærerne, arbeidsfordeling og læring, vurdering og læring, medvirkning,
Kjennskap til etablering av «Innbyggerservice» og inntrykk av informasjon fra kommunen generelt Bergen omnibus Januar 2017.
Utvalgte resultater for SVGS
Hvordan knytte refleksjon til faglitteratur?
DRI3001 V-16 Bacheloroppgave
Utvalgte resultater for SVGS
Hvordan knytte refleksjon til faglitteratur?
«Bare bok gjør ingen klok»
Plan for økten - Hva er Dembra? - Hva er «den ideelle skole»»?
Utforskende undervisning i matematikk B – Samarbeid
Smerteuttrykk og smertemestring
Studiespesialisering
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i barneskole
Dybdelæring – regneark B – Samarbeid
Utskrift av presentasjonen:

Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2014 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret Til alle lærere med klasser som deltok i FRI-programmet det skoleåret

Webmarkedsføring som virker Undersøkelsen Sendes ut årlig til alle lærere som har hatt klasser i FRI- programmet det foregående skoleåret. Spørsmålene er like, slik at resultatet fra år til år kan samstilles, sammenlignes, og utviklingen kan analyseres ( ). Innspill og forslag til forbedringer er fritekst, så her gjør vi en subjektiv vurdering basert på de mest gjentakende temaene/ forslagene.

Webmarkedsføring som virker Oppsummert 536 besvarelser (men ikke alle svarte på alle spm). Dette er dramatisk økning siden sist (165). Dette kan skyldes gjentakende invitasjon etter sommeren da mange av lærerne var i streik. Ca 93 % av de spurte brukte programmet i løpet av skoleåret. Bruk er nå høyest på 8.klassetrinn (ca. 40 %) og +-30 % på de andre to trinnene, slik at bruken synker fra år til år, men mest først. Nesten 80 % bruker 2 timer eller mer på programmet pr. uke. (over 33 % bruker over 4 timer). Dette er en økning fra i fjor. Ca. 94 % foretrekker informasjon på epost fremfor vanlig post. Dette er en liten økning fra i fjor og året før. Både FRI-programmet og FRI-nytt er godt mottatt, med over 90 % som svarte godt eller bedre for FRI, nytt og over 95 % for FRI-programmet. Sistnevnte er en økning fra forrige gang. Over 90 % savnet ingen temaer i nyhetsbrevene, men på konkret spørsmål om hva de ønsket mer av fikk vi likevel mange svar. De har gitt svært mange gode og nyanserte tips og ønsker om innhold, både i program og nyhetsbrev (kvalitativt i fritekst. Se eksempler og vedlegg).

Webmarkedsføring som virker Hva ønsker de mer av? Utvalgte sitater: ”Mer tidsaktuelt stoff. Knyttet til medieverden ungdom forholder seg til.” ”Snus. Føler også det er på tide å revurdere programmet. Svært få ungdom røyker, mens snus har overtatt, så kanskje vri fokus…” ”Mer fokus på helsegevinst og økonomi.” ”tips til små konkrete tema” ”Ønsker reelle ungdomsepisoder som er relatert til deres ståsted” ”Flere filmsnutter, oppgaver og quiz i forhold til røyk/snus” ”enda mer om langtidsskader forårsaket av snus”. (mange svarer de vil ha mer om snus fortsatt) ”har en minoritetsspråklig klasse der elevene snakker dårlig norsk. Kunne trengt noe som var mer tilpassa disse elevene. mange kommer fra land der røyk er veldig vanlig, men elevene forstår ikke alltid informasjonen som gis. trenger mer bilder, enkel tekst og ikke så mye informasjon.” ”I samfunnsfag har vi fokusert på internasjonal tobakksindustri, skulle gjerne hatt mer kritisk stoff om dette.” Saker direkte knyttet til alderstrinnet som har med dans, valg, motor og jakt å gjøre. Også spørsmål til det å være rusfri og ha et flott og fritt liv. Tidstyvene som henger over ungdommene. ”Fleire lenker til sider som kan vere relevante for undervisningen”

Webmarkedsføring som virker Hvordan kan programmet bli enda bedre? Utvalgte sitater forts: ”Fortsette med et faglig høyt nivå og oppdatert informasjon. Premier og "småstæsh" er populært ” ”Knytte det til kompetansemål i flere fag. Eks norsk: skrive fagartikkel om skadevirkninger. I mat og helse: knyttet til livsstil” ”enklere/kortere opplegg - noe som ikke tar så lang tid, i hvert fall at man kan velge det først slik at man lettere kommer i gang - mangel på tid gjør at lærere ikke setter seg inn i hele programmet...” ”Meir kurs, slik som tidlegare år.” ”Fokus på press, også om andre rusmidler.” ”Aktualisere problemet med snus og tobakk slik at flere fagfelt enn naturfag skal føle at dette er deres ansvar; få fram betydningen av tverrfaglig ansvar i skolen / samfunnet! Naturfaglærerne får gjerne dette ansvaret selv om andre fag er vel så viktige.” ”Fortsett som nå, det gir oss muligheten til å ta fram tema når det passer inn i de lokale læreplanene, samtidig er det en god påminning å få tilsendt nyhetsbrevene, slik at temaet er framme med jevne mellomrom.” ”Flere filmer som igangstartere for diskusjon.” ”Tilsendt små gaver til elevene gjennom året (går igjen).” ”Må bli mer relevant og tilpasset aldersgruppen.” … og mange er fornøyd men savner bare mer tid til programmet.