Hvilken framtid har hagesaken: En spørreundersøkelse Ole-Johnny Nilsen og Per Espen Jahren, Hageselskapet Østfold HAGESELSKAPET ØSTFOLD.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
TILLITSVALGTE LIONSMEDLEMMER EVALUERING AV PILOTKURS Gunnar Malmin Januar 2013.
Veiledning i gevinstrealisering ved innføring av elektronisk handel
Lesing i alle fag om leseopplæring på Stabbursmoen skole
Hvordan holde kontakt med passive medlemmer Innspill på parallellsesjon ledermøte NPF januar 2012.
Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
Erfaringer med studiearbeid Nord Trøndelag Anne-Lise R. Arntsen april 2004.
Rapport av markedsundersøkelse
NESOs Formannskole klasse / 2014
Et helhetlig barnevern i Oslo
Vi får Norge til å gro! Fornying av Norges Bondelag – på hugget Uttalelse fra Nordland.
MULIGHETSSTUDIE - UTVIDELSE AV HASLEHALLEN
Norges Rytterforbund. Hva er klubbutvikling? •Klubbutvikling defineres som alle tiltak (utdanning, kurs, aktiviteter, dialoger osv) som bidrar til å føre.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Test av skjermer på fergene Horten - Moss
Engia.
NRKs Profilundersøkelse NRK Analyse. Om undersøkelsen • NRK Analyse har siden 1995 gjennomført en undersøkelse av profilen eller omdømmet til NRK.
Nysgjerrigpers lynkurs NKUL 2005
Naturvernforbundetskolen: Hvordan drive et lokallag Tema på foredraget: Lokallag; medlemmer, sak, økonomi og administrativt Tid: ca 30 min For mer info.
Kompetansekartlegging
3 års rullerende verveplan Skøyen Rotaryklubb 2009/ /2012.
Evaluering av J&Ds kommunikasjon mot målgruppa. Problemstilling Gruppen skal evaluere dagens kommunikasjon mellom Jenter og Data og mulige søkere i den.
Tiltaksplan for studiekvalitet: Status og videre utvikling Avdeling for IT Høgskolen i Østfold.
Veiene videre for Utdanningsforbundets arbeid med profesjonsetikk
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Velkommen til klasse- foreldrene
Premisser for framtidig landbruk i Oppland Honne 8.mai 2013 Merethe Lerfald Bjørnar Sæther.
Rapporten avdekker ikke at VTA- tiltaket generelt har dårlig økonomi. KPMG-RAPPORTEN, 25. FEBRUAR 2004.
Karriereveiledning som virkemiddel?.
Naturvernskolen: Tema på foredrag: Legg strategi for å vinne en miljøsak Tid: 30 minutter For mer info om foredraget kontakt: Andre relevante foredrag.
Fiskeriministeren Fiskeriministeren ønsker
PETS ROTARY INTERNATIONAL, DISTRIKT 2305 Ja, jeg aksepterer oppdraget som DG for !
Boligsosialt arbeid Formålet med det boligsosiale arbeidet er å motvirke og bekjempe bostedsløshet ”På vei til egen bolig” er regjeringens strategi for.
Husbankens boligsosiale utviklingsprogram
Brukerundersøkelse av Trivselsprogrammet Høst 2013 (utdrag)
Tillegg til plansjer Midt-Norge. Hvorfor kan vi ikke øke prisen på storfe mer? - men har økt med 30% siden 2006! (kpi økt med 11,5 %) Litt biff – mye.
Dette velger Distrikt 2275 å satse på. Visjon Service Above Self Det betyr at vi skal tjene andre.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
PROSJEKT: UADRESSERT REKLAME Omnibus: 23. august – 30 august 2006
Handlingsplan for Oslostudentenes idrettsklubb 2013.
Bibliotek i forandring Oppsummert spørreundersøkelse Gjennomført i desember 2010.
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Noen sentrale kjennetegn ved plan- og budsjettprosessen: Det ble jobbet lite med mål og strategier. Kortsiktighet, dårlig sammenheng mellom planer, budsjett.
Effektiviseringsnettverk Prosjektet - som i første rekke er et samarbeid mellom KS og KRD - ble initiert i 2001 av daværende Regjering som et ledd i satsingen.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
Dette er bare starten! Vi har flere forventninger til FoU- samarbeid” Randaberg kommune: innbyggere elever fra Trinn Ressursbruk skole.
Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2014 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret Til alle lærere med klasser.
Brukerundersøkelse gjennomført for Bergen kommune Foresattes tilfredshet med kommunens barnehager © TNS Gallup – Politikk & samfunn Avdelingsleder.
Samling om rådgivning og karriereveiledning
PROSJEKTSELEKSJON OG RESULTATMÅLING NORGES FORSKNINGSRÅD INDUSTRI OG ENERGI Presentasjon på EVA IX 11. – 12- sept. -03.
Fagbrev på jobb + Karriereveiledning = sant Spredningssamling 14. oktober 2014 Lisbeth Pedersen.
Hva vet vi om utenlandsstudentene i Norge? Jannecke Wiers-Jenssen.
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Bygg og anleggsteknikk Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
1 Statsråd Åslaug Haga Osloregionens rådsmøte 30.mai 2006 Regjeringen vil bidra til å styrke Osloregionens kvaliteter og fortrinn.
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Helse og oppvekstfag Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Handlingsromutvalget Hvorfor opprettet Virkelighetsforståelse og offentlig debatt Hvorfor er 23 milliarder oppfattet som utilstrekkelig?
HVA SIER UNGDOM MELLOM 14 OG 18 ÅR OM FREMTIDIG KOMMUNE? KOMMUNEREFORMEN.
Visuell profil for fremtiden. Arbeidsplanen 2012 Hageselskapet mot 2019 Revitalisering, modernisering og effektivisering av organisasjonen Øke synligheten.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Dette velger Distrikt 2275 å satse på. Visjon Service Above Self Det betyr at vi skal tjene andre.
Gry Nørstenget Fylkesleder
Resultater pasienttilfredshet Habilitering Barn og Unge Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr
Det Sentrale Pensjonistutvalget i Fagforbundet har avholdt en anonym spørreundersøkelse for uføretrygdede medlemmer i Fagforbundet. Spørreundersøkelse.
Velkommen til FAU Sammen skal vi: Jobbe for et godt skolemiljø Ta initiativ til sosiale aktiviteter for elevene Informere og høre alle foreldre om aktuelle.
Holdninger til konkurranseutsetting av velferdstjenester Befolkningsundersøkelse gjennomført i juni 2017 på oppdrag for NHO.
Verktøy for å kartlegge holdninger
Lokal brukerundersøkelse for NAV-kontorene i Hordaland
Utforskende undervisning A – Forarbeid
Ås, 14. februar 2019 Ken Lunn Norsk Sau og Geit
Utskrift av presentasjonen:

Hvilken framtid har hagesaken: En spørreundersøkelse Ole-Johnny Nilsen og Per Espen Jahren, Hageselskapet Østfold HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Formål Kartlegge hagelagsmedlemmenes holdning til: -Forventninger til og utbytte av sitt medlemskap i Hageselskapet. -Hvilke hovedinteresser de har i hagespørsmål. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Hvorfor spørre medlemmene? Paradoks: –Stor interesse for hager i Norge. –Store investeringer i planter og utstyr. –Samtidig ser vi at medlemstallet i Hageselskapet synker. Mye synsing om hva som er galt, hva skal gjøres. Fakta kommer fram gjennom å spørre medlemmene. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Gjennomføring Undersøkelsen er i hovedsak nettbasert ved bruk av EasyQuest. Ulempe: Bare 60% av medlemmene i Østfold har oppgitt e-postadresse. Vi supplerte derfor med en papirbasert undersøkelse Fikk svar fra 23% av medlemmene. Analyse foretatt høsten Rapportering i begynnelsen av HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Hvem kan ha nytte av undersøkelsen? Lokallagene som alle har fått tilgang på resultatene for eget lag i tillegg til fylkesresultater. Danner basis for programarbeidet og videre satsing i lokallaget. En rekke spørsmål er knyttet til fylkets og Hageselskapet sentralt sin rolle. Stort potensiale for ”medlemsvennlig” dreining av aktivitetene. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Noen hovedfunn, hageinteresser. Størst interesse for stauder, trær og busker, sommerblomster og nyttevekster. Dette er nyttig informasjon når lokallaget skal planlegge videre aktiviteter, men er også relevant for for fylke og sentralt. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Hvor viktig er tilbudet fra Hageselskapet? Hageselskapet sentralt: Utgivelse av ”Norsk Hagetidende” eneste aktivitet som scorer høyt. Fylket: Utgivelse av ”Hva skjer” er verdsatt. Faglige aktiviteter og turer etterlyses. Lokallaget: Generelt svært viktig. Størst vekt lagt på hagekvelder med faglig innhold, hagevandringer, plantesalg, hjemmeside og turer. Samlinger med vekt på det sosiale kommer dårlig ut. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Hva mener de unge medlemmene (de under 40)? Interessen for nyttevekster på topp sammen med stauder. Stort ønske om faglige aktiviteter på fylkesnivå. Plantesalg og plantebytte svært viktig. Gruppen er lite interessert i arrangement med hovedvekt på det sosiale. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Nytte av prosjektet til nå. Enkelte lokallag har utnyttet informasjonen ved utforming av programmet for På fylkesnivå ønsker en å utvide aktivitetene for å imøtekomme ønskene fra medlemmene. Hageselskapet sentralt har mottatt rapporten. HAGESELSKAPET ØSTFOLD

Er resultatene nyttige for andre enn østfoldingene? Det er sannsynlig at mange av resultatene fra Østfold er direkte overførbare til andre fylker og lokallag. Undersøkelsen fra Østfold kan enkelt tilpasses og gjennomføres i andre fylker. Vi mener at denne typen undersøkelse gir viktig kunnskap når strategi for framtidig satsing skal legges. Ikke minst gjelder dette Hageselskapet sentralt. HAGESELSKAPET ØSTFOLD