EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Advertisements

Fra tegning til fortelling
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Lilandspeiderne Informasjon.
Naturen som lekeplass for barnehagen
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Seilturen En sommerfortelling…...
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Godt verktøy er halve jobben
Å skrive en god innledning
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Om smidig brukerkommunikasjon Smidig 2011 Johannes Brodwall Steria Norway.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Målene våre for september og oktober er:  Komme inn i rutiner og bli kjent med gruppa.  Lære seg å se endringene i naturen når høsten kommer.  Få kjennskap.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Ngitili Sukumaenes løsning for å gjenoppbygge skog og gresslandskap.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Studietur New Zealand LEDELSE: Voksne skal lede seg selv og barna Gi barna trening i å lede seg selv og andre. Egenledelse. De voksne støtter det positive.
Hai ! Hai !.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
KARNEVAL
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Månedsplan for Froskene Mai 2015
KOMMUNEREFORM Større og bedre Flere muligheter. VI TENKER: Vi ønsker å slå oss sammen med Drammen, Kongsberg og Nedre Eiker.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Fevik En tur til Fevik.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
… når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Velkommen til Newton-rommet
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Kapittel 16 På fotballtrening.
Kapittel 4 oppgave a) Fra perfektum til preteritum 
AKTIVITETSUKER Juni og juli
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS SOM VI BRUKER VELDIG MYE. VI HAR ALLTID EN STOPPSJEF PÅ TUR, OG DET ER EN AV BARNA SOM FÅR GÅ FØRST, OG STYRE TEMPO OG HVILEPAUSER. INGEN FÅR LOV TIL Å GÅ FORBI STOPPSJEFEN. BARNA PÅ PIRATEN ER KJEMPE FLINKE TIL Å GÅ TUR OG PASSE PÅ HVERANDRE PÅ VEIEN

Å GÅ PÅ TUR I SKOGEN ER ALLTID LIKE SPENNENDE. DET ER ALLTID SÅ MYE Å UTFORSKE! VI BRUKER OFTE Å STOPPE OPP LITT PÅ VEIEN, OG TITTE LITT EKSTRA PÅ SPENNENDE TING. NOEN GANGER KAN DET HENDE DE VOKSNE VET LITT OM DET VI SER, ELLERS BRUKER VI Å SLÅ DET OPP I BØKER ELLER PÅ INTRENETT. DET ER MYE Å LÆRE NÅR MAN GÅR PÅ TUR.

I HØST LÆRTE VI OM HVORFOR BLADENE FALLER FRA TRÆRNE, OG HVOR DYRENE GJEMMER SEG NÅR VINTEREN ER PÅ VEI. DETTE GJORDE BARNA MER OPPMERKSOMME PÅ TING I NATUREN. FOR EKSEMPEL SÅ SÅ DE MASSE RØTTER I BAKKEN, SOM DE ALDRI HADDE LAGT MERKE TIL FØR. RØTTER ER JO DET TRÆRNE BRUKER TIL Å SUGE OPP VANN MED FRA BAKKEN OG MARIHØNENE LIKER Å GJEMME SEG I BARKEN, ELLER ”HUDEN TIL TREET” SOM NOEN SA, SÅ DET VAR VELDIG SPENNENDE Å SE HVA MAN FANT DER. HØSTEN 09 VI GLEDER OSS TIL Å DRA PÅ FLERE SPENNEDE TURER NESTE ÅR