Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE

2 Hotell Vi var på hotell i 2 netter det var kjempe fint hotell men god mat+froko st.

3 { Her har norske elver koser seg i matpausen, de er gode venner mot hverandre, men ikke med meg, kanskje jeg er litt for gammel for dem

4 visning Her er vi limmet tappeten etter limmet måte vi vente 5 /7 minutter fordi tappet må tørker seg.

5 Visning På dagen hadde vi kurs, som å sparkle og tappet. Vi var 11 stikker og + 5. lærer, 3 av dem var Sovetsk lærer og 2. vårers

6 Lærerne viste oss om hvordan vi skal sparkler. Etter sparkler bruker vi sandpapir til det må vare helt lav. Fordi det kommer opp i den tappet Her har vi brukt sandpapir på veggen. Hvorfor? Fordi det kommer tappet opp i den sparkle. Derfor må veggen vare helt lav slik at vi skal ikke skjønne noe på veggen enten blir ikke noe pent.

7 Tappet Her satt vi tappet i mot i veggen, sveinsk lærer syntes jeg var litt flink det var hyggelig.

8 Ferdig med tapetene  Dette rummet er ferdig å tappetet, her ser at tappeten er rapprter.  Jeg likte å raportere. Fordi det ser ut pent synes jeg, på den andre rummet var bare vanlig tappet, var ikke noe rapporter.

9 Størte fabrikk i Sverige  Det fabrikken er største fabrikk i Sverige. Vi dro på den største fabrikken, og det var spennende å se på hvordan det lagde matrialet alt forskjellig matrialet, det var for skjellige masjinnen.

10 På tur På tur til ishockey kamp jeg var veldig spent til å se på, hvordan dette skal gå jeg så aldri for.

11 Ishockey Ishockey var spennende for oss tror jeg, men ikke for Mora, fordi ishockey kamp var i Mora og alle publikummet var fra Mora. Og det ble 1. 6. 1 til Mora, da det ble 4.0 så nesten halv publikummet reiste seg, det ble litt kjedelig å for dem.

12  Jeg synes det var en kjempe spennede tur for oss/ kurs.  Vi hadde en koselig kurs, jeg har lært mye ting som jeg kunne ikke fra for, men jeg vet ikke om de andre.  man lærer mye ting på en sone kurs, å det er viktig å lare nye ting for de som går på byggfaget.


Laste ned ppt "Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google