Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for."— Utskrift av presentasjonen:

1 Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for barna. Barna er blitt flinke til å kle seg selv/ prøve på egenhånd, og de er tydelig stolte over hvor mye de mestrer! Vi opplever også at dere foreldre bekrefter til barna at dere ser alt de klarer på egenhånd,- kjempe bra, det er fantastisk å se barna fylt med stolthet og mestringsglede! Eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti blir ungene aldri lei av. Her kommer automatisk både telling, og kunnskap om husdyr og dyrelyder med. Vi har også hatt tall og telling som tema, og ungene har hatt stor glede av rim, regler og sanger fylt med telling. Vi er ganske så gode til å telle nå . Her kommer flere glimt fra måneden som har gått: Garderobesituasjonen med på- og av-kledning er full av utfordringer og masse selvstendighetstrening. Vi øver på å finne frem klær selv, vurdere hva som er lurt å ta på seg, hvilken rekkefølge vi kler oss i (sko før eller etter dressen?), hva vi klarer helt selv, og hva som er greit å få litt hjelp til å klare… De eldste barna er forbilder for de yngste og kan få oppleve gleden av å hjelpe de mindre. Vi er opptatt av at alle skal få oppleve gleden ved å mestre og å samarbeide!

2 Med skikkelig akeføre på utsida av barnehagen får vi masse motorisk trening! Det er masse god trening i å streve opp bakken, reise seg hvis vi ramler, dra akebrettet etter seg, løpe i snøen, rulle i snøen og lage snøball med hendene. – og så er det jo kjempe gøy!!

3 Eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti er veldig populært
Eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti er veldig populært. Vi har dramatisert med plastdyr, lest bok og fortalt eventyret muntlig. Barna er flinke til å både dramatisere og gjenfortelle på egenhånd! Vi har begynt å lage ett langt tusenbein av doruller! Det dekorerer vi med ulikt matriale. Vi erfarer at det er gøy å skape ting sammen og jobbe mot ett felles mål! Finmotorikken trenes både med å velge klistermerker og å holde malekosten  Rim og regler som inneholder tall og telling har vært i fokus i januar. Rytmer, rim og bevegelser til reglene fører til at alle barna kan bli deltagende enten kroppslig, muntlig eller begge deler! Vi er blitt flinke til å telle og bruker ofte fingrene til å hjelpe oss med. På dette bildet telles det mange istapper!

4 Vi har lagd snømenn av lim og kokos på papp! De blei veldig fine.
-og kokos smaker jo kjempegodt!


Laste ned ppt "Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google