Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

… når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "… når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 … når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?
Hvor går vi … … når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene? … når vi skal stake ut kursen videre eller ta noen viktige avgjørelser?

3 Naturen kan gi ro, glede, rom for refleksjon og så mye mer.
Folk er forskjellige, men mange velger å dra bort fra folk, mot naturen. Mot fjell skog og hav. Naturen kan gi ro, glede, rom for refleksjon og så mye mer. Hva gjør du når du trenger ro og tid for refleksjon?

4 «Vi går ikke ut i naturen, vi går inn i naturen!
Når vi er innendørs eller i byen – da har vi gått ut av naturen.» (Per Ingvar Haukeland) Hva er menneskets naturlige plass? Hvor hører vi hjemme?

5 Naturen er stor og imponerende.
Mange opplever å finne Gud ved å være i Guds skaperverk. Naturen kan gi oss et glimt av Skaperen. Vi finner spor av det guddommelige i alt det skapte.

6 Naturen lærer oss å være stille.
Stillheten og naturen går hånd i hånd. Stillhet er en mangelvare. Vi omgir oss med støy, både i form av lyder og inntrykk. Støy er ikke bare lyd. Støy er alt som står i veien for å kjenne på hvordan vi har det, for å lytte til hvordan andre har det og for å lytte til Gud.

7 Fortell om en god natur-/friluftsopplevelse du har hatt.
Hva ved den opplevelsen gjorde den så god? Opplever du deg selv annerledes når du er ute i naturen? Hvordan? Hvordan kan man ødelegge friluftsopplevelser? Ser du eller opplever du noe av Gud i naturen? Hva er forskjellen mellom å være alene og å være ensom? Er du redd for stillhet eller er stillheten en venn? Kan man bli avhengig av støy? Sett deg noen mål for hvordan du vil utvikle ditt forhold til naturen.

8


Laste ned ppt "… når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google