Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt for oss selv. – Begge deler ville være, og skulle bli, en opplevelse og erfaring som vi ville ta med oss!

3  Noe av det første vi gjorde, etter å ha kommet fram til skolen, var å få litt info. Etter det var det bare å sparkle i vei; vi fikk egne ‘’båser’’ som vi jobbet i.

4 Ettersom vi blei ferdige med å sparkle den første dagen, gikk vi opp til hotellet ( Hotell Kung Gusta) som vi bodde på de tre dagene vi var i Mora. Der fikk vi romnøkkelen, bar inn bagasjen fra bussen, og gikk inn på rommene våre. Et riktig stort og fint hotell var det, med basseng, boblebad og badstue – for å nevne noe.

5  Vi fortsatte med å sparkle neste dag. Men først måtte vi slipe til med en kost, med et sandpapir i enden – slik fikk vi også mer kraft i dragene enn da vi brukte vanlig ’’håndsandpapir’’.

6  Et av høydepunktene på turen var, i alle fall for meg, besøket på Siljan – et av Sveriges største sagbruk. De produserte gulv og panel. Mye var interessant og fascinerende. Vi fikk en,- ja kall det en guide, som viste oss rundt på Siljan

7  Den tredje, og siste, dagen på skolen var helt fantastisk. Vi la tapet på veggene i ’’båsene’’ vi var i. Det var, og ble, mye klunder i starten; tapet som hektet seg i lim, tapet som brettet seg på kryss og tvers. Godt vi hadde erfarne lærere som kunne dette!

8  Den andre dagen, litt utpå kvelden, drog vi på hockey-match; - det var Mora IK VS IK Oskarshamn. Det var også et høydepunkt som drog turen opp til himmels (!). Det eneste som kanskje dro kampen ned, var at Mora tapte; 6-1.

9  Noe av det som var veldig hyggelig, var at vi fikk litt tid for oss selv – noe som er veldig viktig da vi holder på med t slikt prosjekt. Det ble mange koselige, lattermilde og fine kvelder med bading, badstue, boblebad og besøk på rommene av andre klassekamerater. (jeg har et par bilder av tida vi fikk, men jeg vet ikke om det passer så fint da det vises bar overkropp)

10  De som var med på turen var Einar Hyllvang og Thor Andersen.  De som var på skolen var Per Inge Petterson ’’Pipen’’, Ørjan Nilsson og Hans Wikstrøm

11  Det var vel ingenting å klage på om maten; den var helt perfekt, både på skolen vi var på og på hotellet

12  Det var definitivt en vellykket tur. Mage koselige og flotte minner vil alltid sitte i meg etter dette. Mye tid alene med venner, både på hotellet og i Mora sentrum, gjorde alt perfekt. Det var en lærerik og fin tur som jeg aldri glemmer… !


Laste ned ppt "Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google