Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET."— Utskrift av presentasjonen:

1 UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET ER PERSONALETS ANSVAR Å IVARETA DETTE OPPLEVELSESMANGEFOLDET I BARNEHAGEHVERDAGEN

2 VI VI VOKSNE VAR LITT MER OPPTATT AV DYRESPOR, MEN DET VAR IKKE BARNA.
VI VOKSNE VILLE GJERNE ”UNDERSØKE” HVA BARNA VAR OPPTATT AV DA DE GIKK PÅ TUR. PÅ VEIEN OPP VAR DE OPPTATT AV DET DE SÅ RUNDT SEG: biler,lastebiler,grave-maskiner,kattepus,skogen,snøen,pipp-pipper. I SKOGEN VAR DE OPPTATT AV: pinner,fugler,klatre/skli/ rulle i snøen, leke. PÅ VEIEN NED VAR DE OPPTATT AV: å ake og at alle var litt slitne. VI VI VOKSNE VAR LITT MER OPPTATT AV DYRESPOR, MEN DET VAR IKKE BARNA. SÅ DA VAR DET BARE Å FØLGE DET BARNA VAR OPPTATT AV.

3 AKING OG PRØVESMAKING AV SNØEN.

4 VI FANT EN BARHYTTE. DEN VAR LITT SKUMMEL Å GÅ INN I, MEN ETTER HVERT BLE DET GANSKE SPENNENDE. KANSKJE HAR DET BODD BÅDE MUS OG REV HER.

5 SPENNENDE!!

6 SPOR I SNØEN. HVA HAR GÅTT HER TRO?

7 AKING HØRER OGSÅ MED, NÅR MEN ER PÅ TUR I SKOGEN

8 HVA BLE SAGT UNDER TUREN.
LASSE SÅ EN HENGER, DEN VAR STOR, OG EN BIL MED SNØ PÅ SOM STOD I GRØFTEKANTEN.”DEN VIRKER IKKE, ØDELAGT. MÅ HA NYTT BATTERI”, SA LASSE. PÅ TUREN NED IGJEN VAR HAN FORTSATT VELDIG OPPTATT AV DEN ”ØDELAGTE”BILEN. SÅ VI MÅTTE HA EN STOPP, OG SE LITT MER PÅ DEN. ALEN SÅ EN ”PAPPA-BIL”. JONAS SYNES DET VAR LITT SKUMMELT MED REVEHI OG REVESPOR. HAN SYNTES AT SPORENE KUNNE TILHØRE EN KATT ELLER EN HUND I STEDE.


Laste ned ppt "UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google