12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. ”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut” Galaterne 6.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene.
Klar til tjeneste?.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Guds vrede.
Bibelskolen Bildøy Bergen
1.
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
Seierherren. Seierherren på korset seierherre Kolosserne 2,13-15 … Men han gjorde dere levende sammen med Kristus da han tilga oss alle våre misgjerninger.
Velkommen til gudstjeneste
Å vokse i erkjennelse og erfaring
828 – Å, gledesfylte stund 1/3 Å, gledesfylte stund! Å, hvilken morgenrøde! Vår tro har sikker grunn! Se, livets førstegrøde! Var han som gav ditt liv,
Johannes 16, Om sorg og glede
”Vi vil gjerne se Jesus”
Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta.
”Jeg tror på Den Hellige Ånd”
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
839 – Du hang så tunge timer 1/5 Du hang så tunge timer på korset, Jesus Krist. Og kronen på ditt hode, den var av tornekvist. 2/5 Din kjærlighet til verden.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Forandring fryder.
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3,20-28
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Fellesskap med Gud.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
Fra Ord til liv Fra Ord til liv januar 2012 januar 2012.
Fra ord til liv April 2010.
Jesu bergpreken Mateus 5,1-16.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Problemet og løsningen:
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
Salme 32, en læresalme 5 S-er
mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket.
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Kjærlighet – mellom søsken
“Disippel-høring”.
«It’s in the face of a mother / As she takes the force of a blow / And it’s in the hands of the father / As he works his fingers to the bone». This = Love.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3, Romerne 3,20-28 For ikke noe menneske blir rettferdig for Gud på grunn av gjerninger som loven krever. Ved loven.
Misjon – å krysse grenser
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse.
HVEM DREPTE JESUS? Hvorfor måtte han dø?. IKKE EN LIKNING + = +
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
«Du er frelst!».  יְהוֹשֻׁעַ  Jesjua = Jesus = Herren + frelse  frelse  fri + hals  «Han er den som fridde oss ut av mørkets makt og satte oss over.
APG 1,8 MEN DERE SKAL FÅ KRAFT NÅR DEN HELLIGE ÅND KOMMER OVER DERE, OG DERE SKAL VÆRE MINE VITNER I JERUSALEM OG HELE JUDEA, I SAMARIA OG LIKE TIL JORDENS.
Ikke langt borte fra Gud rike. Hvor er du? Ikke langt borte fra Guds rike Langt borte fra Guds rike Midt i Guds rike Gud er langt borte...
Helliggjørelse – Rom 6-8 Misjonshuset 29. okt 2017 Trond Vorhaug
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Misjon – å krysse grenser
Johannes 16, Om sorg og glede
Utskrift av presentasjonen:

12.mai Karmøy Frikirke ETT KALL – ET LIV 2.KOR 5,14-21

For Kristi kjærlighet tvinger oss. Vi vet at én er død for alle, derfor er de alle døde. Og han døde for alle, for at de som lever, ikke lenger skal leve for seg selv, men for ham som døde og sto opp for dem. Så kjenner vi ikke lenger noen bare på menneskelig vis. Og har vi før kjent Kristus på menneskelig vis, så kjenner vi ham ikke lenger slik. Nei, den som er i Kristus, er en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til! …

… Men alt er av Gud, han som ved Kristus forsonte oss med seg selv og ga oss forsoningens tjeneste. For det var Gud som i Kristus forsonte verden med seg selv, slik at han ikke tilregner dem deres misgjerninger, og han betrodde budskapet om forsoningen til oss. Så er vi da utsendinger for Kristus, og det er Gud selv som formaner gjennom oss. Vi ber dere på Kristi vegne: La dere forsone med Gud! Han som ikke visste av synd, har han gjort til synd for oss, for at vi i ham skulle få Guds rettferdighet. 2. Kor 5,14-21

Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. Matt 6,33

Er med å gjøre andre til disipler EN NY KRISTEN BLIR FØDT Forståelse av hva det vil si å være en kristen Bevissthet om det overnaturlige «ENGELS SKALA»

”Karmøy Frikirke ønsker å være;  et inkluderende fellesskap som…  gir mennesker en erfaring av Guds kjærlighet og…  gjør mennesker til etterfølgere av Jesus Kristus.”

Visions (Salvation Street) I saw a place, a place called happiness A different living – they lived by giving I saw a street, a street called merciful A different curving, they lived by serving I have this vision in my head, a world of love instead of dead Can you see it? Can you feel it? Can you believe it? I saw a house, a house called bountiful (overflod) A different caring, they lived by sharing I saw a man, a man called faithfulness A different being, he lived by dying I have this vision in my head, a world of love instead of dead Can you see it? Can you feel it? Can you believe it?