Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv."— Utskrift av presentasjonen:

1 Å komme til seg selv og til Gud

2 Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.

3 Å komme til seg selv og til Gud Far, jeg har syndet mot Himmelen og mot deg. Jeg fortjener ikke lenger å være din sønn.

4 Forsonet med Gud Syndene våre blir ikke borte selv om vi slutter å snakke om dem. Da bekjente jeg min synd for deg … Og du tok bort min syndeskyld.

5 Forsonet med vår neste Forsoningen har kommet etter 30 år. Neste fase blir tilgivelsen. Jeg tror jeg har begynt på den fasen nå. Forlat oss vår skyld, som vi òg forlater våre skyldnere.

6 Forsonet med vår neste Stari Mostar: 1566

7 Forsonet med vår neste Stari Mostar: 1566 – 1993

8 Forsonet med vår neste Stari Mostar: 1566 – 1993 - 2004 Kle dere i kjærlighet, som er det bånd som binder sammen og fullender.

9 Forsonet med oss selv ”Da kom han til seg selv …” ”Jeg har fått en torn i legemet … Tre ganger ba jeg Herren at den måtte bli tatt fra meg … Men han svarte: Min nåde er nok for deg.”

10 Å komme til seg selv og til Gud Far, jeg har syndet mot Himmelen og mot deg … Min nåde er nok for deg


Laste ned ppt "Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google