Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Seierherren. Seierherren på korset seierherre Kolosserne 2,13-15 … Men han gjorde dere levende sammen med Kristus da han tilga oss alle våre misgjerninger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Seierherren. Seierherren på korset seierherre Kolosserne 2,13-15 … Men han gjorde dere levende sammen med Kristus da han tilga oss alle våre misgjerninger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Seierherren

2

3 Seierherren på korset seierherre Kolosserne 2,13-15 … Men han gjorde dere levende sammen med Kristus da han tilga oss alle våre misgjerninger. Gjeldsbrevet mot oss slettet han, det som var skrevet med lovbud; han tok det bort fra oss da han naglet det til korset. Han kledde maktene og åndskreftene nakne og stilte dem fram til spott og spe da han viste seg som deres seierherre på korset.

4 Seierherren i oppstandelsen et levende håp ved Jesu Kristi oppstandelse fra de døde, 1.Pet.1,3-9 3 Lovet være Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, han som i sin rike miskunn har født oss på ny til et levende håp ved Jesu Kristi oppstandelse fra de døde, 4 til en arv som aldri forgår, aldri skitnes til og aldri visner. Den (arven) er gjemt i himmelen for dere, 5 dere som i Guds kraft blir bevart ved tro så dere når fram til frelsen. Den (frelsen) ligger alt ferdig til å bli åpenbart ved tidens ende.

5 Seierherren i oppstandelsen 6 Derfor kan dere juble av glede, selv om dere nå en kort tid, om så må være, har det tungt i mange slags prøvelser. 7 Slik blir troen deres prøvet. Selv forgjengelig gull blir prøvet i ild. Troen, som er mye mer verd, må også prøves, så den kan bli til pris og herlighet og ære for dere når Jesus Kristus åpenbarer seg. 8 Ham elsker dere, enda dere ikke har sett ham; ham tror dere på, enda dere nå ikke ser ham. Og dere jubler og er fylt av en glede så herlig at den ikke kan rommes i ord, 9 for dere når troens mål: frelse for deres sjeler.

6 Seierherren Salme 118,15 seiersrop Hør, jubel og seiersrop lyder i de rettferdiges telt! Herrens høyre hånd gjør storverk 2.Kor.2,14 seierstog Men Gud være takk, som i Kristus alltid fører oss med i sitt seierstog og gjennom oss sprer kunnskapen om ham som en duft, på hvert et sted.

7 Seierherren 2Tim 2:5 seierskransen Og den som kjemper på idrettsbanen, får ikke seierskransen uten at han følger reglene. 1Kor 9:24 Vet dere ikke at de som løper på idrettsbanen, de løper alle, seiersprisen men bare én får seiersprisen? Løp da slik at dere kan vinne den!


Laste ned ppt "Seierherren. Seierherren på korset seierherre Kolosserne 2,13-15 … Men han gjorde dere levende sammen med Kristus da han tilga oss alle våre misgjerninger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google