Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting…..

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Sprell levende 4.mai 08.
Den vesle gutten og julenissetoget
LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Skjønnlitterær fortelling
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
O store Gud, når jeg i undring Aner Hva du har skapt i verden ved ditt
Barnet som gave og oppgave
Barnegudstjeneste 14.februar 2010
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Gudstjeneste med Skattejakt.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
lig velkommen til 4års gudstjeneste i Hof menighetshus
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Boken for deg som: • Ber for ufrelste? • Brenner for at andre skal møte Jesus? • Men, synes det er vanskelig å snakke om det? • Denne boken er lett å.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Religioner og livssyn i dag
Gammel kinesisk visdom
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
JCI’s glimrende lederakademi LEAD arrangeres i Molde onsdag 28. til fredag 30. september “Hovedtrener” er Fernando Sanchez-Arias, og han har med seg Marianne.
Velkommen til skolegudstjeneste
Med sekken full av penger!
Velkommen til gudstjeneste
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Velkommen til stabbegudstjeneste. Velkommen til stabbegudstjeneste.
Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Bahá’í er en tro som bygger bro Innleggsholder: Saba fra 2Z Fjellhamar skole Fredag 28.mars 2008 Kontaktlærere: Magnus og Raymond.
”Vi vil gjerne se Jesus”
Velkommen til dette sted Velkommen inn i mitt åpne hjerte
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Skattejakt-samling på torsdag
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Velkommen til ettårssamling
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Se Verden – Se Livet.
Oppsummering 101 things to do and know. 11.oktober Bibelen som rettesnor Bibelmixen Mennesker har verdi, hvem bestemmer verdien? Har man samme verdi som.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Prøv å sette setningene riktig sammen. Du finner oppgaven på www
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
TILBEDELSE … med og uten musikk.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Presentasjon av JCI Norway
De 10 bud 10 måter å elske på.
Konfirmant Velkommen til et spennende år som konfirmant i Sola menighet!
Problemet og løsningen:
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Verdighet og livskvalitet hos pasienter med urinlatingsplager
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.
Sang til Grefsen kirkes innvielse søndag 3. mars 1940 Forfatter: «O. K
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Hva har vi gjort i September?
Utskrift av presentasjonen:

Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting….. Hva vil dere få oppleve? Et energi-kick av dimensjoner Det unike med Molde og Romsdal Et godt faglig program Nettverksbygging Sosialt Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting…..

Hvorfor ikke kombinere NK med andre opplevelser i regionen? Fantastiske Atlanterhavsveien er vel verdt en tur! Kjør innom Trollveggen på turen! Er du glad i å fiske ? Fotograf: Øivind Leren

Her er noen av foredragsholderne våre :

Fernando Sanchez-Arias JCI president 2004 Fernando er hovedmannen bak JCI LEAD, lederutviklingsprogrammet i JCI. Han er også arkitekten bak ”The Hand”, eller ”the five roles of a JCI Leader. Fernando er fra Venezuela, og er en fantastisk taler og motivator! Han vil være i Molde både under LEAD og NK.

Bjørn Ringom JCI-senator #39101 Bjørn er en internasjonalt anerkjent forfatter og foredragsholder. Møt mannen bak bl.a. “Mindmapping”, Coachingskolen og Ringom- instituttet!

Karsten Isachsen Karsten Isachsen har 30 års fartstid som prest i Den norske kirke, men siden 1985 har han hovedsaklig arbeidet som forfatter og foreleser i egen regi. Han har nå passert 3000 seminarer / forestillinger i kulturhus, i teatre, i kirker, i offentlig regi og i næringslivssammenheng. Karstens filosofi er at humor åpner mer enn latter-døren: Den som får mennesker til å le, får også mennesker til å lytte! Hans foredrag handler på ulikt vis alltid om å øke alminnelige menneskers livsglede og arbeidsglede.

Søren Ellegaard Søren er medlem i JCI Odense, og er kjent som en meget dyktig og inspirerende foredragsholder. Han har holdt kurs på NK flere ganger tidligere, seinest i Sandnes ifjor. Han eier og driver TRAIN! Company, et dansk konsulent-firma stiftet i 1998. De jobber med dansk og internasjonalt næringsliv, både innenfor virksomhets- og personalutvikling. TRAIN! legger vekt på utvikling, moderne teknikker og modeller, men også på forretnings- og bransjekjennskap, kultur, verdier og personlighet ”hos de mennesker som lever for å gjøre en forskjell”. Målet er å flytte potensialet i mennesker, å oppnå resultater med dem. Søren har et nytt, spennende konsept på gang, som han gjerne vil dele med oss!

”Han så på livet slik som en liten gutt ser på et tog som suser forbi – med åpen munn, stakkåndet, glad, forundret, og litt forvirret.” (John Steinbeck) ”Ikke la livet suse forbi - delta i det! Start ved å melde deg på NK2005” (JCI Molde) ”Det sies at visdommen kommer med alderen, men jeg har også sett eksempler på at alderen har kommet helt alene.” (Johannes Møllehave) ”Utvid din visdom på NK2005!” (JCI Molde) Humor og visdom…. "Syng - som om ingen hører deg. Dans - som om ingen ser deg. Arbeid - som om du ikke behøver pengene. Elsk – som om du aldri har blitt såret. Lev - som om jorden er himmelen”(hustavle fra India) ”Meld - deg på NK2005” (JCI Molde) ”Jeg har fotografisk hukommelse, men jeg mangler film.” (eldre herre) ”NK2005 vil bli en opplevelse du seint vil glemme. Husk film!” (JCI Molde) ”Jeg begynner å bli gammel. På min siste fødselsdag kostet lysene mer enn kaken.” (Bob Hope på sin 100-årsdag) ”Lev livet og meld deg på NK2005 nå mens du er ung! Sove kan du gjøre når du blir gammel!” (JCI Molde)

Å oppleve NK i denne vakre byen koster bare kr 2. 200,- (kr 2 Å oppleve NK i denne vakre byen koster bare kr 2.200,- (kr 2.600,- i enkeltrom) Meld deg på og bestill billetter til reisa NÅ! Kontakt oss - det er fortsatt mulig å få avtalegiro! Vår adresse er nk2005@jcn.no, og vår hjemmeside finner du på http://213.184.200.82/nk2005 Fra utsiktspunktet Varden kan du se 222 fjelltopper! Fotograf: Øivind Leren

Her har du en gylden ekstra-mulighet: Hvorfor ikke oppleve 4 magiske dager i Molde?

JCI’s glimrende lederakademi LEAD arrangeres i Molde onsdag 28. til fredag 30. september “Hovedtrener” er Fernando Sanchez-Arias, og han har med seg Marianne Nordli, en av våre dyktigste trenere. Invitasjon med mer informasjon kommer…. Følg med på hjemmesiden: http://213.184.200.82/index.cfm?pageID=1541

Velkommen til fra 28. til 30. september 2005

Velkommen til fra 30. september til 2. oktober 2005