Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden

3 Glade jul Tekst : B.S. Ingemann 1850 Melodi : Franz Gruber 1818

4 Glade jul, hellige jul. Engler daler ned i skjul
Glade jul, hellige jul! Engler daler ned i skjul. Hit de flyver med paradisgrønt; hvor de ser hva for Gud er skjønt; lønnlig i blant oss de går, lønnlig i blant oss de går. Julefryd, evig fryd hellig sang med himmelsk lyd! Det er engler som hyrdene så dengang Herren i krybben lå, Evig er englenes sang. Evig er englenes sang.

5 Fred på jord, fryd på jord, Jesusbarnet iblant oss bor
Fred på jord, fryd på jord, Jesusbarnet iblant oss bor! Engler synger om barnet så smukt, Han har himmelriks dør opplukt, Salig er englenes sang. Salig er englenes sang. Salig fred, himmelsk fred toner julenatt her ned. Engler bringer til store og små bud om han som i krybben lå. Fryd deg hver sjel han har frelst. Fryd deg hver sjel han har frelst.

6

7 Å jul med din glede Tekst : Gustava Kielland

8 Å jul med din glede og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen, vi hilser deg alle med jublende røst ti tusene ganger velkommen. Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler, så glad er vi, så glad er vi, vi svinger oss i kretsen og neier, og bukker.

9 I Østerlands vise, I tre stjernemenn, vi vet nok hvorhen I skal drage, for vi ville også så gjerne derhen og eder på reisen ledsage. Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler, så glad er vi, så glad er vi, vi svinger oss i kretsen og neier, og bukker.

10 Så rekker jeg deg nå med glede min hånd; kom, skynd deg og gi meg den annen. Så knytter vi kjærlighets hellige bånd og lover å elske hinannen. Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler, så glad er vi, så glad er vi, vi svinger oss i kretsen og neier, og bukker.

11

12 Jeg er så glad hver julekveld
Tekst : Maria Wexelsen 1859 Melodi : Peder Knudsen

13 Jeg er så glad hver julekveld, for da ble Jesus født; da lyste stjernen som en sol og engler sang så søtt. Det lille barn i Betlehem, han var en konge stor som kom fra himlens høye slott ned til vår arme jord.

14 Nå bor han høyt i himmelrik, han er Guds egen sønn, men husker alltid på de små og hører deres bønn. Jeg er så glad hver julekveld, da synger vi hans pris; da åpner han for alle små sitt søte paradis.

15

16 Et barn er født I Betlehem Tekst : N.F.S. Grundtvig 1820
Melodi : L.M.Lindemann 1871

17 Et barn er født i Betlehem, I Betlehem. Nå gleder seg Jerusalem
Et barn er født i Betlehem, I Betlehem. Nå gleder seg Jerusalem. Halleluja, halleluja! En fattig jomfru satt i lønn, Hun satt i lønn, Og fødte himlens kongesønn. Halleluja, halleluja! Hun la ham i et krybberom, Et krybberom, Guds engler sang med fryd derom. Halleluja, halleluja!

18 Men okse der og asen stod, Og asen stod Og så den Gud og Herre god
Men okse der og asen stod, Og asen stod Og så den Gud og Herre god. Halleluja, halleluja! Fra Østen kom de vise menn, De vise menn; gull, røkels`, myrra bar de frem. Halleluja, halleluja! Lov, takk og pris i evighet, I evighet, den hellige Treenighet. Halleluja, halleluja!

19

20 Så går vi rundt om en enerbærbusk

21 Så går vi rundt om en enerbærbusk enerbærbusk enerbærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en mandags morgen Så gjør vi så når vi vasker vårt tøy vasker vårt tøy vasker vårt tøy Så gjør vi så når vi vasker vårt tøy tidlig en mandags morgen

22 Så går vi rundt om en enebærbusk enerbærbusk enerbærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en tirsdags morgen Så gjør vi så når vi skyller vårt tøy skyller vårt tøy skyller vårt tøy Så gjør vi så når vi skyller vårt tøy tidlig en tirsdags morgen

23 Så går vi rundt om en enebærbusk enebærbusk enebærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en onsdags morgen Så gjør vi så når vi henger opp vårt tøy henger opp vårt tøy henger opp vårt tøy Så gjør vi så når vi henger opp tøy tidlig en onsdags morgen

24 Så går vi rundt om en enebærbusk enebærbusk enebærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en torsdags morgen Så gjør vi så når vi ruller vårt tøy ruller vårt tøy ruller vårt tøy Så gjør vi så når vi ruller vårt tøy tidlig en torsdags morgen

25 Så går vi rundt om en enebærbusk enebærbusk enebærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en fredags morgen Så gjør vi så når vi stryker vårt tøy stryker vårt tøy stryker vårt tøy Så gjør vi så når vi stryker vårt tøy tidlig en fredags morgen

26 Så går vi rundt om en enerbærbusk enerbærbusk enebærbusk Så går vi rundt om en enerbærbusk tidlig en lørdags morgen Så gjør vi så når vi vasker vårt gulv vasker vårt gulv vasker vårt gulv Så gjør vi så når vi vasker vårt gulv tidlig en lørdags morgen

27 Så går vi rundt om en enerbærbusk enerbærbusk enerbærbusk Så går vi rundt om en enebærbusk tidlig en søndags morgen Så gjør vi så når til kirken vi går kirken vi går kirken vi går Så gjør vi så når til kirken vi går tidlig en søndags morgen Så gjør vi så når vi hjematt vi går hjematt vi går hjematt vi går Så gjør vi så når vi hjematt vi går tidlig en søndags morgen

28

29 Deilig er jorden Tekst : B.S.Ingemann 1850 Melodi : Fra Midelald.

30 Deilig er jorden, prektig er Guds himmel,
Skjønn er sjelenes pilgrimsgang! Gjennom de fagre riker på jorden går vi til paradis med sang Tider skal komme, tider skal henrulle, Slekt skal følge slekters gang, Aldri forstummer tonen fra himlen I sjelens glade pilgrimssang Englene sang den først for markens hyrder; Skjønt fra sjel til sjel det lød: Fred over jorden, menneske fryd deg! Oss er en evig frelser født!


Laste ned ppt "Sanger Glade jul Å jul med din glede Jeg er så glad hver julekveld Et barn er født i Betlehem Så går vi rundt om en enerbærbusk Deilig er jorden."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google