Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Se Verden – Se Livet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Se Verden – Se Livet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Se Verden – Se Livet

2 ”Mostafa” Asylsøker fra Iran Butikkeier Tidligere muslim og medlem av Revolusjonsgarden Nå kristen Venter på svar om asyl i Norge

3 Som muslim og medlem av Revolusjonsgarden i Iran var det forbundet med livsfare å bli kristen. Mostafa flyktet fra landet, men det er fortsatt farlig for ham. Han venter nemlig på det viktige svaret på om han får asyl i Norge.

4 - En dag jeg var alene med onkelen min spurte han meg ”Hvorfor går du i kirken, bare svar meg!” Og han truet meg. - Jeg var redd og gråt da jeg var alene. Jeg sa til Gud, hvorfor må jeg bli drept for min tro? Jeg har jo ikke gjort noe galt, jeg stjeler ikke, jeg dreper ingen, hvorfor må jeg dø bare for min tro?

5 Aktuelle spørsmål til ettertanke/samtale etterpå:
Hva gjorde mest inntrykk på deg fra det han sa? Hvorfor gjorde det inntrykk? Hva visste du om situasjonen for kristne i Iran før du så filmen? Tror du han vil være trygg om han får asyl i Norge? Hva om han ikke får bli? Hva tenker du når han sier ”De venter på oss!” Hva kan vi gjøre? Etter å ha sett filmen, hva er din reaksjon?

6 Ønsker du å gi tilbakemelding på filmen
Ønsker du å gi tilbakemelding på filmen? Eller har du lyst å vite mer eller engasjere deg i KIA organisasjonen som har laget filmen? Ta kontakt på Se flere filmer på


Laste ned ppt "Se Verden – Se Livet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google