Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TILBEDELSE … med og uten musikk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TILBEDELSE … med og uten musikk."— Utskrift av presentasjonen:

1 TILBEDELSE … med og uten musikk

2 Salme 57,8-12 ”Mitt hjerte er rolig, Gud, mitt hjerte er rolig. Jeg vil synge og lovprise. Våkn opp, min ære! Våkn opp, harpe og sitar! Jeg vil vekke morgenrøden. Jeg vil prise deg blant folkene, Herre. Jeg vil lovsynge deg blant folkeslagene. For din miskunnhet er stor inntil himmelen, og din trofasthet inntil skyene. Vis deg høy over himmelen, Gud, din herlighet over all jorden!”

3 ”Hvorfor skapte Gud mennesket?”

4 ”Hvorfor skapte Gud mennesket
”Hvorfor skapte Gud mennesket?” - for å lage seg en skapning som skulle prise og tilbe ham! - fordi Gud er kjærlighet, og Han måtte ha en skapning å vise denne kjærligheten på.

5 PRESTER - OFFER

6 PRESTER - OFFER PRESTER - OFFER
1.Pet.2,4-5.9 ”Kom til ham, den levende stein, som vel ble vraket av mennesker, men er utvalgt og dyrebar for Gud, og bli også selv oppbygd som levende steiner til et åndelig hus, til et hellig presteskap til å bære fram åndelige offer, slike som er Gud til behag ved Jesus Kristus…… Men dere er en utvalgt ætt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk til eiendom, for at dere skal forkynne hans storhet, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys”

7 PRESTER - OFFER PRESTER - OFFER Johannes Åpenbaring 1,5-6
”..og fra Jesus Kristus, det troverdige vitne, den førstefødte av de døde og herskeren over kongene på jorden. Han som elsker oss og løste oss fra våre synder med sitt blod, og som gjorde oss til et kongerike, til prester for Gud, sin Far - ham være æren og makten i all evighet. Amen.”

8 PRESTER - OFFER PRESTER - OFFER
Hebreerne 13, ”La oss derfor ved ham alltid bære fram lovprisningsoffer til Gud, det er: frukt av lepper som priser hans navn. Men glem ikke å gjøre godt og dele med andre. For slike offer er til behag for Gud.”

9 ”Inntrykk som ikke får uttrykk, skaper enten nedtrykk eller opptrykk.”
INNTRYKK - UTTRYKK ”Inntrykk som ikke får uttrykk, skaper enten nedtrykk eller opptrykk.”

10 INNTRYKK - UTTRYKK INNTRYKK - UTTRYKK
Salme 45,2-3 - Kjærlighetssang ”Mitt hjerte strømmer over av liflig tale. Jeg sier: Min sang er om en konge. Min tunge er en hurtigskrivers griffel. Du er den fagreste av alle menneskenes barn, nåde er utgytt på dine lepper. Derfor har Gud velsignet deg for evig.”

11 PRAKTISKE STEG MOT TILBEDELSE/ LOVPRISNING

12 A) TID

13 B) STED - lønnkammeret - i fellesskapet

14 C) UTTRYKKE FØLELSER - ”Jeg elsker deg…”

15 D) FOKUSER GUDS EGENSKAPER

16 E) FINN GODE MODELLER/ FORBILDER - Salmene - Bønner i Bibelen - Be med kristne sanger/ salmer - lytte til kristne lovsanger

17 Salme 57,8-12 ”Mitt hjerte er rolig, Gud, mitt hjerte er rolig. Jeg vil synge og lovprise. Våkn opp, min ære! Våkn opp, harpe og sitar! Jeg vil vekke morgenrøden. Jeg vil prise deg blant folkene, Herre. Jeg vil lovsynge deg blant folkeslagene. For din miskunnhet er stor inntil himmelen, og din trofasthet inntil skyene. Vis deg høy over himmelen, Gud, din herlighet over all jorden!”


Laste ned ppt "TILBEDELSE … med og uten musikk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google