Provided By: http://hundetrenere.no/ hundetrening skole Provided By: http://hundetrenere.no/

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Teknologi i klasserommet
Advertisements

Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
”Til Start” Treningsprogram for unghest
Vennskap Ikke gå foran meg, kanskje følger jeg deg ikke.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Den digitale hverdag Diskusjonsspørsmål
Inkludering i skole og fritid – en utfordring
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
FELLESORGANISASJONEN Barn og barns utvikling Mest dedikert til barnevernpedagoger? Representantskapsmøte Aust-Agder 10. mars 2008.
Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det!?
- roller og forventinger
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Hvordan få til endringer? Johan Grieg Alberts 7. Oktober 2004
Omstilling og kompetanseutfordringer
Helse og trivsel U-skole Psykisk helse, subjektiv livskvalitet og helseatferd.
Forebygging av frafall/ bortvalg - Ingen tryllestav! Noen utfordringer sett med utgangspunkt i evaluering av tiltak i arbeidet mot frafall.
Å leve med alvorlig eller dyp utviklingshemming
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
Detta er en automatisk lønnsforhandling. Vær vennlig å svare på de neste spørsmålene. Dine svar vil danne grunnlag for til neste lønnsjustering. Neste>>
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For styret.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Språk Fra Temaheftet Språkmiljø og språkstimulering i barnehagen:
KOMMUNIKASJON MED SPILLERE OG MEDIA. PÅ BANEN…OG UTENFOR BANEN AKTØRER Spillere, lagledelse, publikum, media DOMMEREN Ærlig, blid, tydelig, seg selv,
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
God morgen! Tanker etter i går?
Aggresjon.
Sentrale begreper Stig Roar Wigestrand, 2008.
RePULSE- styr dine impulser Presentasjon PPT
HJELP MEG – DET HASTER! Klinikk psykisk helse og avhengighet, OUS.
Barns rett til medbestemmelse og beskyttelse før og etter avdekking av vold i hjemmet Med FNs barnekonvensjon som ramme Barns medvirkning Med eksempel.
Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening.
Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du.
Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger.
Felles tema i mars: Selvkontroll
Del 1: Selvinnsikt. Kurs i tre deler: 1)Selvinnsikt Bli mer bevisst dine egenskaper, interesser og verdier. 2) Personlig økonomi Lær om hvordan ulike.
Er sm En presentasjon for Gvarv Skole/Sauherad Ungdomsskole.
BOF Barneorientert familieterapi
Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring.
Hvordan skrive personlig logg?
1 Kan det finnes gode argumenter for at Gud eksisterer?
Følelser Følelsene er en sterk drivkraft i oss og styrer mange av handlingene våre Eksempler på følelser: Glede Sinne Frykt Tilfredshet Skyld Skam Lykke.
1 Kan en evig og personlig Gud eksistere?. 2 Kan vi tenke at Gud finnes? Finnes en grunnleggende årsak til alt? Finnes en grunnleggende årsak til alt?
Aggresjon. Aggressivitet Begrepet aggressivitet beskriver en stabil tendens til å utføre negative handlinger, noe som kan karakteriseres som et personlighetstrekk.
Å dele Jesus.
Hundetrening skole Levert av:
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Detta er en automatisk lønnsforhandling
VIS DETTE LYSBILDET: INTRODUKSJON
Tidenes dølleste oppdaterte POWERPOINT om hersketeknikker!
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Hva er den ekte og opprinnelige versjonen av deg selv?
Sett inn video fra Vimeo:
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Mobbing og psykisk helse (Ungdomstrinnet)
Stress Hva betyr det å være stresset? Hva gjør deg stresset?
Venner & valg Velkommen.
Håvard Hansen Doktorgradsstipendiat Institutt for markedsføring
Norges Musikkhøgskole
Kapittel 6 oppgave b Sett inn riktig form av adjektivene, med artikkel hvis nødvendig.
Invitasjon til Helt sjef!
Sinne Film:
SJENANSE HOS BARN Namkang Jacobsen 05/10/18.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Å bygge selvfølelse hos ungdom ved å lytte til dem
Jeg vet Voldsforebyggende opplæring
Velkommen til Oppdretterseminar!
Velkommen til Oppdretterseminar!
Forutsigbarhet av atferd i voksen alder
Utskrift av presentasjonen:

Provided By: http://hundetrenere.no/ hundetrening skole Provided By: http://hundetrenere.no/

Det er ikke lett å håndtere eller trene en voksen hund i forhold til en valp. Dog Training er avgjørende for å endre atferden til noen hund. Det er lett å håndtere og trene hundene i løpet av sin unge alder, i stedet for håndtering og trening etter de vokser opp vil si etter at de blir voksne hunder. Årsaken er; valper er uskyldig og umoden som hvordan de trenger omsorg. Når hundeeiere gi sin tid til valper, føles valpen sikker og komfortabel. Som og når de vokser videre, begynner hjernens utvikling. Hunder er beste venner av menneskelige og er intelligente nok. I forhold til en menneskelig hjerne utvikling; hastigheten på hjernens utvikling hos hunder; er raskere. Én faktor å vurdere er skarp tann. Valper har ikke skarpe tenner i løpet av sin unge alder, og dermed når du trener dem eller håndtere dem; de ikke blir voldelige. Mens hvis den samme situasjonen er med en voksen hund; så må man være mer forsiktig.

Du trenger å trene selv, før treningen din voksen hund Du trenger å trene selv, før treningen din voksen hund. Selv om du ønsker å trene en valp, må du først analysere oppførselen til den unge hunden, for kjæledyr å svare på treningen din. Det er en av årsakene til at det foreligger kjent Dog Skoler som Norge Dog Trainers Association. De hundetrenere er alle eksperter med lang erfaring i å håndtere både; en voksen hund, så vel som en valp. Det er en stor forskjell mellom å trene en hannhund og en tispe. Den kvinnelige hundene ikke reagere på samme måte som hannhunder. Hannhunder er mer voldelige enn de kvinnelige hunder. Men under fødselen av valper, blir enda en kvinnelig hund voldelig. Det er den perioden når en masse intensivavdelingen er nødvendig. Bortsett fra dette, tog hunden trening kurs tilgjengelig på dette Dog Training School også hundeeiere om å opprettholde gode forhold i hjemmet, utenfor hjemmet og selv innenfor kennel.

La oss forstå den komplekse naturlige prosessen involvert i opplæring kjæledyr. Da jorden ble dannet, var det ingen kategorisering av dyrets type. Ingen var innenlands; ingen var vill. Alle var like; enten sterk eller svak. Kategorisering ble gjort av mennesker på et senere stadium, i løpet av pre-historiske levetid. De som var kjøttetende og sterk; ble kategorisert som ville dyr, mens de som var svake og planteetende; ble kategorisert som husdyr. Nå forestille seg en situasjon der denne kategoriseringen ikke eksisterte i fortiden. I så fall mange av oss ville i dag ha vært bare ringer dyr; til alle dyr. Årsaken bak denne forklaringen er å forstå og identifisere faktisk lå bak de voldelige og milde natur av dyr; uavhengig av om de er innenlands eller vill. En person kan lære og forstå disse viktige fagene bare på en hundeskole.

Dette er noen av de få viktige emner som undervises i en lett å forstå måte, på Norge Dog Trainers Association; ligger på Toys Munch-museet, Oslo, Norge. For mer hjelp og spørsmål, kan du ringe 47 90 68 48 14. De spesialister her vil hjelpe deg med alle dine hundetrening relaterte problemer. Opprinnelig Kilde: http://hundetrenere.blogspot.no/2015/12/de-hundeskole-til-valper-hygiene-atferd.html