Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hundetrening skole Levert av: http://hundetrenere.no/

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hundetrening skole Levert av: http://hundetrenere.no/"— Utskrift av presentasjonen:

1 hundetrening skole Levert av:

2 Det er så mange mennesker i verden som eier kjæledyr i hjemmet deres
Det er så mange mennesker i verden som eier kjæledyr i hjemmet deres. De fleste av dem er å ha hund som kjæledyr. Er du også tenker på å ha en valp eller hund? Så, er det nødvendig å utvikle bonding mellom deg og ditt kjæledyr. Når du tar valpen til hjemmet, bør du ta vare på det som et lite barn. Den trenger også å bli bortskjemt på alle trinn, og det er nødvendig å dyrke den fantastiske forbindelsen mellom dere. Gjennom hund kurs, kan det lære alle de tingene som er avgjørende for å utføre i den ytre verden.

3

4 Sannsynligvis kan du tror at grunnen til at kjæledyret ditt trenger å gå til hundeskole? Så svaret er her. Vi vet at alle dyrene er forskjellige i natur, samt oppførsel fra mennesker. De kan ikke enkelt å stille med oss. Du vil leve i ett hus med valpen selv om du ikke kan enkelt justere med hverandre. Det vil ikke forstå kommandoene du gir. Du vil være bare en fremmed for det. Men, hvis kjæledyret er trent på en god måte, så vil det lett passer inn i ditt hjemmemiljø akkurat som din familiemedlem. Det vil også forstå dine kommandoer. Det vil også reagere på å se fremmede.

5

6 På hundeskole, trenere og instruktører er godt erfarne og talentfulle
På hundeskole, trenere og instruktører er godt erfarne og talentfulle. De vil effektivt undervise hver og alt til valpen og trene dem på en forsvarlig måte. I hundetrening, vil kjæledyret lære alle de nødvendige tingene fra å forstå din kommando for å bringe frisbee. Etter hvert som barnet blir perfekt ved å gå på skolen hver dag, vil kjæledyret også være den perfekte. Ikke bare kjæledyr, men du må også få opplæring for å venne seg til det.

7

8 Det vil være mer gunstig for dere begge
Det vil være mer gunstig for dere begge. For det, må du forbruke tid med rutinemessige aktiviteter. Slik at, mens du velger hund kurs, bør du vurdere passende tidspunkt først. Du bør også velge sted for den opplæring som er i nærheten av hjemmet eller kontoret. Men, ikke bare avstand ingen rolle. Hvis du foretrekker sertifisert instruktør, så vil du få mye bedre resultat. De sertifiserte trenere er alltid godt kvalifiserte og erfarne. Disse instruktørene er veldig vennlige, motiverende og kan styre valpen på en flott måte. De kan lett kjenne dyrets atferd og humør under hundetrening. De kan også forklare deg godt om å behandle kjæledyret på en bedre måte. Opprinnelig Kilde:

9 Thank You Kontakt oss


Laste ned ppt "Hundetrening skole Levert av: http://hundetrenere.no/"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google