BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Osloskolen og Nordstrand skole!
Advertisements

Rolighetsmoen barnehage
Velkommen til Osloskolen Skolestart 2014/2015
Kampen skole Vår visjon:
Lyshovden Oppveksttun!
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
V ELKOMMEN TIL FORELDREMØTE D AMSGÅRD SKOLE. M ÅL FOR FORELDREMØTET Dere skal bli bedre kjent med oss Dere skal få god informasjon fra SFO Dere skal få.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Otus 31. mai Rustå for livet.  «Rustå for livet» fokusområder  Hvem er vi?  Forventinger til hverandre?  Forsterket skole – særskilt tilrettelagt.
SKOLEVEGRING Oslo kommune Veileder.
Velkommen til foreldremøte i Setskog Barnehage – div info v /Vigdis – foreldreråd, m/ valg av foreldrerepresentanter
BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til.
Med fra start! Skolestart på Eidsvoll videregående skole høsten 2012 EIDSVOLL VIDEREGÅENDE SKOLE.
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole. Isfjorden Oppvekstsenter Består av: Leiktun barnehage Isfjorden skole SFO Enhetsleder Styrer barnehage.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2016.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
DU kan gjøre en forskjell – for egne og andres barn! Engsjement – motivasjon – begeistring.
Jørpeland ungdomsskole Et godt sted å være - Et godt sted å lære Velkommen! Foreldremøte 8. trinn høsten 2016.
KK KulturSFO – foreløpig versjon Komité oppvekst 12. januar 2016.
2 3 Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater.
RAMMEPLAN FOR SFO OVERORDNEDE MÅL Det overordnede målet for SFO er å sikre trygge og stimulerende oppvekstsvilkår i nær forståelse og samarbeid.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
Plan for kvalitet Kvalitetsplanens fokusområder Sosial kompetanse, gode relasjoner, omsorg og medvirkning Sunn livsstil og helse Friluftsliv og barn i.
Velkommen til foreldremøte 2.trinn Onsdag 30. september 2015.
3 4 Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater.
V ELKOMMEN TIL FORELDREMØTE D AMSGÅRD SKOLE. P ROGRAM Orientering ved avdelingsleder Informasjon fra lærere på trinnet.
Samarbeid hjem-skole. Alt samarbeid har som mål å fremme elevenes læring og utvikling.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
SAMARBEIDSMØTE – KONSTITUERING FAU Onsdag Vestmyra skole.
Velkommen til Foreldremøte for 9. trinn
Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater
Barnesyn og barns medvirkning
BOGAFJELL SFO.
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Kjære foreldre! Foreldreinvolvering og et godt samarbeide mellom hjem og skole fører til: ”Bedre læringsutbytte, bedre selvregulering, bedre trivsel, færre.
Informasjon til FAU
Kvalitet I barnehagen Presentasjon
Foreldremøte 8.trinn
Velkommen til August 2017.
Glede gjennom mestring
Velkommen til foreldremøte SFO
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
«Et FAU blir det som vi foreldre gjør det til»
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
«Alle med… Går ikke på bare 123»
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Elever og foresatte 10.trinn
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Presentasjon av Kine Vålbekk
Velkommen til foreldremøte overgang 8.trinn
Visjon: Aktiv læring med varme og tydelighet
Hva kan foreldre gjøre for å bidra til et godt og trygt skolemiljø?
Smestad skole Velkommen til Osloskolen! Smestad skoles visjon: Trygge og samhandlende elever med kompetanse for fremtiden lene.
Velkommen til foreldremøte i
Den matematiske samtalen
Velkommen til Osloskolen
Varden skole Kunnskap og vennskap hånd i hånd
Velkommen til SFO Velkommenr.
FORESATTEMØTE 1.KLASSE 6. Juni 2018.
Karlsrud skole.
Matematikk på ungdomstrinnet
Velkommen til nye 1. klasseforeldre!
Velkommen til Madlamark sfo
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte skeie skole sfo
Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag
Velkommen til foreldremøte overgang 8.trinn
Vi oppnår resultater gjennom samarbeid Vi respekterer hverandres meninger Vi gjør det som er besluttet Vi oppnår resultater.
Foreldremøte 9.klasse
Foreldre og skole 6. og 7. trinn.
Utskrift av presentasjonen:

BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede

Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen (L-06), og kommunale og lokale planer, blant annet «God bedre best» og «Fritid i skolen» styrer skolens virksomhet  Satsing framover er sosialt medansvar og medborgerkompetanse, i tillegg til lese-, skrive- og regnekompetanse og å fremme digital kompetanse  Buøy skole arbeider videre med fokus på klasseledelse, tilpassa opplæring og mest mulig motiverende/elevaktive undervisningsmetoder (temaperioder og prosjektuker for å lære mer i dybden og herav storsamlinger), samt fysisk aktivitet (aktiv skole)  Vi legger videre vekt på kjekke aktiviteter og gode relasjoner mellom lærer –elev, elev og elev og samarbeid med foresatte for å forebygge, og bekjempe mobbing (ordensregler, mobbeplan, §9a)

 Vi ønsker et best mulig samarbeid med dere foresatte, både faglig og sosialt (voksne skaper vennskap, vennegrupper, foreldre som forteller om yrkene sine, utviklingssamtaler/foreldremøter, FAU m. m) Sammen arbeider vi for at læringsmiljøet er godt for alle eleven våre, og at vi gir dem god kunnskap til videre skolegang, samt trivsel og glede i skolehverdagen  Vi ønsker også å være i dialog med foresatte om elevers konsentrasjon, disiplin og rutiner hjemme, samt lekser. Vi har leksehjelp for alle 2 skoletimer pr. uke, og vi evaluerer bruken av lekser  Permisjonsreglene er 10 dager i løpet av tre år. Vi ber dere om å unngå å søke permisjon mer enn dette.  Vi ønsker å ha en lav terskel for å ta kontakt med oss, og vi ønsker gjerne tips og innspill fra dere foresatte

Tverrfaglig årsplan og temaplaner  Jeg og de andre  Vi i verden  Prosjekt: »På flukt» i en uke  Kunst og kultur m. prosjekt «Lys i mørket» i en uke

Tverrfaglig årshjul

Kartlegging på trinn  Alle teller – kartlegging i matematikk  Ordkjedetest – lesetest som kartlegger avkoding  Lesing og regning for 1., 2. og 3. trinn (Utdanningsdirektoratet)  Engelsk for 3. trinn (Utdanningsdirektoratet)  Digitale ferdigheter for 4. trinn (Utdanningsdirektoratet) Kartleggingsprøvene er underveisvurdering og gir et godt grunnlag for videre oppfølging av den enkelte elev.

Digital satsing  Hver sin iPad til elevene på 1. og 2. trinn (STL+)  5 iPader til hver klasse utenom, til grupper/stasjonsundervisning  iPad til spesialundervisning  Bærbare PC-er (klassesett) 7.klasse?  Stort datarom med stasjonære PC-er  Positiv erfaring  Rask teknologisk utvikling – politiske føringer  Regler /etikk for skole - og samarbeid med hjemmet

Leksehjelp

Rammer for SFO virksomheten I likhet med skoledelen er opplæringsloven, kommunale og lokale planer, blant annet «Fritid på skolen» rammen for SFO virksomheten. Kvalitetsplanen «Fritid på skolen» peker på følgende områder:  Medborgerkompetanse og sosialt medansvar Elevene skal læres opp til å delta aktivt i samhandling med andre. Elevene skal lære å forstå og respektere andre, andres meninger og medvirke til et godt fellesskap Hva kan og har vi gjort i SFO: FN-dag, kreftforeningens «Rosa sløyfedag», lage vennskapsbånd, solidaritetsaksjon i forbindelse med flyktningekatastrofen i Syria  Omsorg og trygghet Alle elevene i SFO skal oppleve respekt, tillit og likeverdighet. Elevene skal oppleve tydelige og trygge voksne som leder og tar ansvar for kvaliteten i all samhandling Hva kan og har vi gjort i SFO: Primærkontakter for klasser og enkeltbarn, faste rutiner i SFO, bruk av iPad programmet Kidsmonitor for inn og utkrysning av elever m.m.

 Sosial kompetanse gjennom lek Elevene i SFO skal stimuleres til sosial samhandling gjennom ulike aktiviteter og lekeformer Hva kan og har vi gjort i SFO: Den frie leken har en sentral plass i SFO. Stikkord er her: samhandling, variasjon av leke-former og aktiviteter  Kultur, idrett og friluftsliv Alle elevene skal oppleve glede og mestring ved å delta i varierte aktiviteter innen kunst og kulturuttrykk, idrett og friluftsliv Hva kan og har vi gjort i SFO: Buøystintene, Fotball SFO, Småstjerner, bruk av Husmannsplassen Flere større og mindre aktiviteter vil bli iverksatt

Helhetstenking skole og SFO  Kvalitetsplan for SFO peker videre på viktigheten av at SFO tilbudet er integrert i skolens helhetstenkning og planlegging. Derfor vil også skolens temaperioder og fagplaner prege våre aktiviteter i SFO  4 temaperioder i skoleåret: 1.Jeg og de andre, uke Vi i verden, uke Kunst og kultur 4.Prosjektuker: «På flukt» og «Lys i mørket»

Takk for oppmøtet!  Lykke til med videre samarbeidet i klassene