Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag"— Utskrift av presentasjonen:

1 Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag
Informasjon til foreldre i 1. trinn

2 Hvem er vi? Helsestasjon/skolehelsetjenesten Fysioterapitjenesten
Kommunal pedagogisk psykologisk tjeneste Kommunepsykolog Frisklivssentralen Barneverntjenesten Vårt Helseteam består av fagledere fra hver enhet, med unntak av barneverntjenesten.

3 Hva kan vi bidra med? Vi jobber for å gi alle barn mulighet til å oppleve mening, mestring og tilhørighet i hverdagen! Forebyggende helsearbeid Tilrettelegging av elevens læringsutbytte Veiledning og rådgivning Kartlegging og utredning Behandling Mange av dere har møtt oss allerede. Vi har noen faste tilbud til alle barn og i tillegg gir vi individuell oppfølging ved behov. Førskoleundersøkelse

4 Hva kan vi bidra med? Forebyggende tiltak; alt fra ekstra ressurs i skolen til å styrke fritiden. Samarbeidsmøter Veiledning, konsultasjoner Kurs Iverksetting av tiltak ved behov - også uten samtykke

5 Samarbeid til barnets beste
Vi samarbeider for å legge forholdene til rette for god helse og tilfredsstillende utbytte av opplæring og skolegang. Vi jobber der barna lever livene sine; i familien, i barnehagen, i skolen og på fritidsarenaene. Vi har oversikt over kommunen og hjelpeapparatet og igangsetter samarbeid ved behov. Vi samarbeider ofte med spesialisthelsetjenesten og andre eksterne instanser.

6 TA KONTAKT! Alle kan kontakt med helseteamet En dør inn…
Helseteamet møtes hver onsdag Kontaktskjema på Epost: Telefon: Barneverntjenesten kontaktes pr telefon, mail eller oppmøte. Se kommunens nettside. Det er lettere å hjelpe hvis vi kommer tidlig inn…..


Laste ned ppt "Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google