Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Advertisements

"God bagasje på livets reise."
IKT – prosjekt i barnehagen Mål: Dokumentasjon av hverdagen vår.
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Velkommen til foreldremøte i Solborg barnehage høsten 2015.
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Sakshaug barnehage 71 barn 4 avdelinger 9 minoritetsspråklige barn 20 ansatte.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Hovedfokus på Fiskedammen Trygge barn - voksnes ansvar (fokus på mobbing/utestengelse) Selvstendighet Medvirkning Språk Realfag Friluftsliv Kunst, kultur.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS JANUAR 2016 Godt nytt år til dere alle! Håper dere hadde noen fine, rolige dager på tampen av 2015 Forrige måned… I desember var.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! 1. Velkommen til nytt barnehageår Presentasjon av de ansatte og foreldre 2.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2016.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Velkommen til nytt barnehageår!. Velkommen til foreldremøte på Roligheden gård barnehage Felles informasjon ved oppstart nytt barnehageår - Anne Hjemmesiden.
Vennskap/Sosial kompetanse Barn som fungerer i leik og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Helse-og oppvekstfag Fagerlia videregående skole
Skolestarter 2017 Foreldremøte Skolestarter 2017 Foreldremøte
Studieveien.
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i September?
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Årshjul rødbasen
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
DESEMBER November Desember
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Hva har vi gjort i november?
Velkommen til foreldremøte i
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Klar ferdig gå….part three!
Velkommen til foreldremøte
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
MÅNEDSPLAN BLAKKEN – Mars 19 Månedens tema: Musikalsk samspill
Periodeplan for Januar 2019
Velkommen til foreldremøte
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
PROGRESJONSPLANER FOR DE ULIKE FAGOMRÅDENE SAMMEN OM EN GOD BARNDOM!
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen bor. -Vi har lest bøker om vennskap, slik som hakkebakkeskogen. - Vi har sunget sanger om vennskap. Viktige datoer for neste måned: -Tirsdag 15. September, Mathias har bursdag. -Fredag 18. September, vi møter i barnehagen senest: 08:00. Vi skal på biblioteket og høre på «Sov søtt, herr Spiss». - Tirsdag 29. September er det fotografering i Smietunet. -Onsdag 30. September er det foreldremøte klokken 20:00 Side 1 David Mathias Tobias

August har vært en innkjøringsmåned for oss på Regnbuen. Vi har tatt imot «gamle» og nye barn (Mathias, Tobias og David). Vi har også tatt imot nye voksne (Tuba og Bjørn-Arild). Temaet for denne måneden har bestått av å være venner, slik at vi skaper en fellesskapsfølelse på avdelingen etter en lang sommerferie og for å integrere de nye barna inn i barnegruppa. Her kommer fagområdet Etikk, religion og filosofi inn. Her lærer vi om ulike etiske normer innen vennskap og relasjoner mennesker immellom. Innenfor fagområdet kommunikasjon, språk og tekst har vi begynt å lese «Hakkebakkeskogen» av Thorbjørn Egner. Vi synger sanger og undrer oss sammen over hva venner og vennskap betyr. Dette gjør vi for å utvikle begrepsforståelse og for å bruke et variert ordforråd. Fagområdene Kropp, bevegelse og helse, Nærmiljø og samfunn og Antall, rom og form kommer inn ved at vi går på tur. Her bruker vi kroppen når vi går på tur og bruker nærmiljøet hvor barna bor for å bli kjent og skape en mestringsfølelse av å gå på tur. Videre bruker barna sin matematiske kompetanse ved å orientere seg frem til hvor de bor i nærmiljøet. Ellers har vi fokus på at barna skal bli mer selvstendige i forhold til hygiene, smøremåltid og av- og påkledning i garderoben. Allerede ser vi fremgang hos barna Side 2