Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva har vi gjort i november?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva har vi gjort i november?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva har vi gjort i november?
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR NOVEMBER Telefon BLÅBÆRTUA : MOBILNR: Hva har vi gjort i november? I november har vi vært ute på flere utflukter. Vi har vært på besøk i Smietunet to ganger. Vi har vært på teater og sett Kardemomme by på Solborg folkehøgskole. For å komme oss dit måtte vi ta to busser. Det var veldig spennende. Det blåste stikker og strå, så etter 1,5 timers forestilling hastet vi oss hjem for å spise lunsj. Det var en sulten gjeng som omsider kom tilbake til barnehagen, og vi var alle enige om at det hadde vært en kjekk utflukt. Vi hadde også en flott tur til Hermetikkmuseet og gamle Stavanger. Her tok vi beina fatt, og gikk begge veier. På museet ble vi godt tatt i mot, og fikk spennende omvisning. Vi fikk til og med prøve oss som fabrikkarbeidere i gamledager. Alle kledde seg i uniformer, stemplet inn og satte i gang med arbeidet. Først tredde vi brisling på teiner, før vi satte teinene i en treramme. Trerammen satte guttene inn i en tralle, som skulle inn i ovnen. Etterpå dette la vi brisling i bokser. En god og interessant opplevelse for både store og små. Vi avsluttet besøket med å spise god lunsj inne på museet. Bildene kan dere se på nettsiden. Siste dagen i november har vi brukt til å pynte til jul. VI har spilt julemusikk, pynta juletre og gjøre klar adventskalenderen. I morgen kickstarter vi julemåneden, den beste måneden i året. Vår nettside: MÅL FOR DESEMBER Synge julesanger Forberede oss til julefeiring Lære om advent Sjekk nettsidene til AVDELINGEN. Der legger vi ut månedrapporter, bilder og annen informasjon.

2 Hva skal vi gjøre i desember?
Side2 Hva skal vi gjøre i desember? Desember er en travel måned fylt med mange forskjellige aktiviteter. Vi har fått en spennende adventskalender hvor vi skal gjøre forsøk. Her kommer noen datoer som er viktige å merke seg: vi skal ha juleverksted sammen med foreldre, tirsdag 5. desember. Vi skal ha nissefest den 15. desember og vi skal på julekonsert i konserthuset den 21. desember. I konserthuset stiller hele symfoniorkesteret, til stor glede for både store og små, barna MÅ være klar i barnehagen til klokken 8:45. Hver mandag skal vi ha adventsamling hvor vi tenner lys og synger julesanger. Julebakst skal vi også begi oss ut på, da vi skal bake både pepperkaker og lussekatter. I år, som i fjor, fortsetter vi med å ha en julekalender hvor vi trekker et nytt navn for hver dato, så gir vi et kompliment til vedkommende. Vi kommer også til å ha en forsøkskalender hvor vi gjør forskjellige eksperimenter på forskjellige dager. Hipp hurra for: Iver og Hennie som fyller 6 år den 22. desember Pedagogikk Opplevelser med kunst og kultur i barnehagen kan legge grunnlag for tilhørighet, deltakelse og eget skapende arbeid. I barnehagen skal barna få estetiske erfaringer med kunst og kultur i ulike former og organisert på måter som gir barna anledning til utforsking, fordypning og progresjon. Barna skal støttes i å være aktive og skape egne kunstneriske og kulturelle uttrykk. Barnehagen skal legge til rette for samhørighet og kreativitet ved å bidra til at barna får være sammen om å oppleve og skape kunstneriske og kulturelle uttrykk.

3 Juleverksted for barn og foreldre 
Månedsplan desember 2017 Side 3 Mandag 4.12 Adventsamling Juleaktiviteter  Tirsdag 5.12 Juleverksted for barn og foreldre  15:00 – 16:30 Servering av gløgg og julekaker Onsdag 6.12 Torsdag 7.12 Aldersinndelte grupper Fredag  8.12 Juleaktiviteter og salatbuffet Mandag 11.12 Tirsdag 12.12 Tur til Smietunet Onsdag 13.12 Lucia feiring Hjertelig velkommen til Lussekatter og sang kl. 8:00 Torsdag 14.12 Fredag  15.12    Nissefest i barnehagen. Vi spiser grøt til lunsj   Mandag 18.12 Tirsdag 19.12 Tur   Onsdag 20.12 Torsdag 21.12 Julekonsert i Stavanger konserthus Vi går fra bhg 8:45 Fredag 22.12 Juleavslutning og avslutning for Kristine Mandag 25.12 Juledag Barnehagen er stengt Tirsdag 26.12 2. Juledag Onsdag 27.12 Romjul i Smietunet  Torsdag 28.12 Fredag  29.12 Mandag 1.1 FØRSTE NYTTÅRSDAG BARNEHAGEN ER STENGT Tirsdag 2.1 PLANLEGGINGSDAG


Laste ned ppt "Hva har vi gjort i november?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google