Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog"— Utskrift av presentasjonen:

1 Periodeplan for mai 2019 18 19 20 21 Barnehagen stengt! Vi går i tog
UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 18 1 Barnehagen stengt! 2 Grupper på tvers 3 Eventyr 19 6 Grupper 7 Prosjekt 8 Tur 9 10 20 13 14 15 16 Vi går i tog 17 21 Aktivitetsuke 22 23 24 Storsamling v/Solsikken Mikkel 3 år!!! 27 28 29 30 Barnehagen stengt!!! (Søndag 2 juni: Marit 40 år!!!)

2 APRIL Rammeplanen/ fagområdene Turene våre: Språkløyper og grupper:
Vi har vært på mange forskjellige steder i april, og målet er få tatt et bilde fra hvert sted, slik at barna selv kan få velge hvor vi skal gå. «Lekeplass» er en favoritt, så nå blir det lettere å finne ut hvilken det gjelder Vi har vært utrolig heldige med været i april, og har prøvd å komme oss ut så mye som mulig, uten å ta for mye tid vekk fra prosjektene våre. Det er usedvanlig tidskrevende å få 9 barn til å sitte og gjøre den ene tingen de skal, så hvert minste prosjekt tar sin tid. I april laget vi flere forskjellige påskepynt, og vi var ikke ferdig før i siste sekund før påskefrokosten. «Barnehagen skal være bevisst på at kommunikasjon og språk påvirker og påvirkes av alle sider ved barnets utvikling. Gjennom dialog og samspill skal barna støttes i å kommunisere, medvirke, lytte, forstå og skape mening. Barnehagen skal anerkjenne og verdsette barnas ulike kommunikasjonsuttrykk og språk, herunder tegnspråk. Alle barn skal få god språkstimulering gjennom barnehagehverdagen, og alle barn skal få delta i aktiviteter som fremmer kommunikasjon og en helhetlig språkutvikling» Språkløyper og grupper: I smågruppene våre har vi hatt fokus på å lese mer bøker og å ha leketrening. For å få mest mulig språktrening, så holder det ikke bare med den ene. I leken kan de ta videre det vi har lest om, og spinne sine egne fortsettelser. For å virkelig se hva vi holder på med, så søk på «språkløyper barnehage, språk og leseaktiviteter (10 pakker)» Det ble litt vel mange vikarer i april, men nå har vi forhåpentligvis Doaa frem til Emilie kommer tilbake. Det er rart å se hvor fort barna vendte seg til å ha nye folk hele tiden, og mange «sloss» for å få de nyes oppmerksomhet.

3 MAI MERKEDAGER: Felles fra årshjulet for mai
Da var vi allerede kommet til mai, og vi har vært heldige med været så langt. Påsken har tatt mye av prosjekttiden vår i april, og nå blir det mye fokus på 17. mai. Vi må øve på sanger, og lære litt om hvorfor vi feirer 17. mai., og hva det vil si å gå i tog. 16. mai går vi i tog fra Dalen og helt til Chr. Skredviksvei, hvor vi skal kose oss med pølser og sang. Foreldre og annen slekt er hjertelig velkommen til å stå langs veien å se på, men vi kan ikke garantere at ingen hyler når de ser dere. Ellers i mai så blir det videre fokusert på bøker og lesing og lek i små grupper. Vi ser også frem til å få Emilie tilbake. 24. mai skal Solsikken endelig ha storsamling for resten av barnehagen. Koret som dere var så heldige å få hære på påskefrokosten, skal opptre, og vi skal ha noen sangaktiviteter. Hvis du vil endre denne brosjyren, erstatter du eksempelinnholdet med ditt eget. Hvis du imidlertid vil starte med blanke ark, trykker du Nytt lysbilde-knappen på Hjem-fanen for å sette inn en ny side. Nå kan du legge til egen tekst og bilder i de tomme plassholderne. Hvis du trenger flere plassholdere til titler, undertitler eller brødtekst, kopierer du en av plassholderne og drar den nye på plass. Og har du lagt merke til at vi har laget foldemerker for deg? De er så vidt synlige, men hvis du ikke vil at de skal vises på brosjyren, kan du slette dem før du skriver ut. Dette bildet av Ukjent forfatter er lisensiert under CC BY-SA MERKEDAGER: 01, 17, 30 mai (barnehagen er stengt) Bursdager: 24.05: Mikkel 3 år!!! Felles fra årshjulet for mai 16 mai tog Uke 21 er aktivitetsuke 24.mai har Solsikken storsamling


Laste ned ppt "Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google