Læringsportalen i HMN Muligheter for brukerorganisasjonene Kjell Åge Nilsen, rådgiver HR-avdelingen. 05.10.2015.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Samlokaliserte boliger og store bofellesskap
Advertisements

N orges mest framtidsrettede fagskole, der fagmiljøene møtes og kompetanse utvikles SAMHANDLIGSREFORMEN Pål Storå avd.leder helsefag fagskolen.gjovik.no.
Likeverdige tjenester – tilpassede tjenester Pasient- og brukarombodet Pasient- og brukarombodet i Hordaland Rune J. Skjælaaen.
Trondheim Helseklynge
Samhandlingsreformen Kommunestyresalen 16.5 og og19.06 og Signe Louise Berthelsen Rigmor Måntrøen Mette Braathen.
1 TRENDER forskning, utdanning og nyskaping Utkast
Helhetlige helsetjenester i Midtre-Namdal samkommune Tema for dagen; Hvordan bør og kan Midtre Namdal samkommune samhandle internt og med omverden for.
Energi Statssekretær Frank Jenssen.
Strategi for utdanning og kompetanseutvikling i Helse-Midt-Norge
Innspill til strategi Visjon: NTNU IT bidrar til et innovativt universitet -- Kunnskap for en bedre verden Drift: tilrettelegge for brukerens.
Xx Høgskolen i Gjøvik. INNHOLD 2 1)Høgskolen i Gjøvik 2)Mål og strategier 3)Satsingsområder.
På lag med deg for din helse BFK Ekstern samhandling mars 2016.
Kompetansebehov i fremtidens spesialisthelsetjeneste RSA, Torbjørg Vanvik Direktør for eierstyring.
Trondheim Helseklynge Intensjonsavtale om samarbeid 4 November 2008.
Sammen om mestring Veileder i lokalt psykisk helsearbeid og rusarbeid for voksne.
Guri Moen Lajord, Rehabiliteringskonferansen i Nord 2015 Hvordan kan samhandlingsreformen gi et bedre og mer brukerstyrt rehabiliteringstilbud i kommunene?
Presentasjon – Econa Riksrevisjonens stilling i statsapparatet Riksrevisjonen er direkte knyttet til Stortinget og er uavhengig av forvaltningen.
fagakademiet.no1// v/kompetanserådgiver Johan Peter Øren Samhandlingsreform og kompetansebehov.
Evaluering av Difi Vivi Lassen Leverandørmøte
Informasjonsmøte vedr. konkurransen: Rammeavtale juridiske tjenester Oslo 5. november 2013 Kate-Mari Hagen og Monika Hagen Sykehuspartner.
Legeplan Eldrerådet Meera Grepp kommuneoverlege. Overordnet mål Kommunen skal sikre at innbyggere har tilgjengelige legetjenester av god kvalitet og som.
Koordinerende enhet Farsund kommune. Fra kommunens helse og omsorgsplan (vedtatt 2012) Kommunen manglet en tydelig, åpen og tilgjengelig koordinerende.
DSS mal: Startside Velg selv bilde Digital samhandling i praksis Offentlig sektors dataforum 20. juni 2016 Randi Thomsen Ole Kristian Mørch-Storstein Fabian.
Spesialisert rehabilitering Hvordan bør begrepet brukes: Brukes om det rehabiliteringstilbudet som avd for Fysikalsk medisin og rehabilitering ved Helse.
SPF, lokale og regionale, som ledd i overordnet strategi for pasientbehandling og kvalitet i HMN Kl 09:00 – 09:45 Fagdirektør K.Å. Salvesen.
Helse-Bergen – samhandling mellom helseforetak og kommuner Bergen Ingebjørg Laupsa Halstensen.
- Tryggere for meg!- Enklere for oss! Regional EPJ ved OUS.
- Tryggere for meg!- Enklere for oss! EPJ-prosjektet Delprosjekt Løsning Prosedyrer og brukerveiledninger
Praksisprosjektet ROL. Praksisprosjektet Prosjektet skal Vurdere behovet for og foreslå endringer i omfang og type av praksisstudier for hver utdanning.
Opplæringsdag nytt regionalt brukerutvalg Helse Midt-Norge RHF.
Tilbudskonferanse Utvikling av kursopplegg basert på Prosjektveiviseren.no
Utfordringer for kommuner og fylkeskommuner i informasjonssamfunnet
Beslutningsunderlag for etablering av felles FIU-enhet
Sammendrag av resultater fra FoU-prosjektet:
Forum for Fagskoler studenter ved private fagskoler i 50 fagskoler over hele landet Skoler med yrkesrettet utdanning innen IKT, teknologi, design,
«Oppvekst og kunnskap» Que vadis?
Kommunikasjonsstrategi
Helse og utdanning FSTL Høstmøte Trondheim, 17. oktober 2016 Hilde Grimstad Prodekan, professor Det medisinske fakultet NTNU.
MARKOM2020 Et langsiktig utviklingsprosjekt for maritim professjonsutdanning Norge skal ha maritim profesjonsutdanning i verdensklasse.
Samhandlingsreformen – St. meld nr 47 ( )
Strategi for utdanning og kompetanseutvikling i Helse Midt – Norge
Målsetting med prosjektet
Samarbeid om kunnskapsoverføring, forskning og fagutvikling
Struktur i høyere utdanning – SamarbeidArbeidsdelingKonsentrasjonSammenslåing Allmøte SVT 5 desember.
Veiviser Bolig for velferd
Tvungent psykisk helsevern – orienteringssak til styret i HMN RHF febr 2017 Presentasjon for RBU 6.februar 2017 Lov om psykisk helsevern: § 2.1 Frivillig.
Prosjekt digitalt læringsmiljø
Tema 8 Strategier for hvordan kommunene bør gå fram når plan- og byggesaksprosessen skal digitaliseres (sjekkliste på noe av det som må vurderes nærmere.
Budsjett og handlingsplan
Samhandlingsreformens betydning for St. Olavs Hospital;
Kari Ludvigsen og Hilde Danielsen
Den gylne regel Prioritering av psykisk helsevern og TSB
Opplæringsdag nytt regionalt brukerutvalg Helse Midt-Norge RHF
Pasientens legemiddelliste
Seminar - organisering
Խելացի ժամանց Կառուցողական խաղեր Ուղեղի ունակությունների բացահայտում Զարգացում.
Pasientens legemiddelliste
Nye tider – nye utfordringer
Styringsgruppemøte 15. november 2017
Opplæringsdag nytt regionalt brukerutvalg Helse Midt-Norge RHF
Opplæringsdag nytt regionalt brukerutvalg Helse Midt-Norge RHF
Hvordan lager du en åpen kravspesifikasjon og behovsbeskrivelse når du skal lage en IKT-løsning Valg av kontrakt Det offentlige i Norge kjøper inn varer.
Styremøte 20. juni 2018.
Nå er vi spente!.
«én innbygger - én journal» 7. mars 2019 Christine Bergland
Formannskapet
Seniorrådet Helse og Velferd Helse og velferd 2019.
Strategisk kompetansestyring i kommunene
Utskrift av presentasjonen:

Læringsportalen i HMN Muligheter for brukerorganisasjonene Kjell Åge Nilsen, rådgiver HR-avdelingen

Teknologi Etter 2 år: Pålogginger på e-læring pålogginger på klasseroms-kurs

Samarbeidsavtaler

70 e-læringskurs

385 klasseromskurs

Ekstern pålogging til Læringsportalen - ID-porten Helse Midt-Norge lager påloggingsløsning for eksterne brukere. Dokumentere kompetanse f eks en vikar som skal jobbe med pasienter Brukes av 3 mill innbyggere i Norge Benyttes av 300 offentlige virksomheter allerede ID-porten er en felles innloggings- løsning til offentlige tjenester.

Utfordringer – krav til sammenhengende tjenestetilbud Det er en rivende utvikling i tjenestetilbudet og innbyggerne stiller større krav til et sammenhengende tjenestetilbud med høy kvalitet Dette utfordrer tjenesteleverandørenes kompetanse. Det er derfor naturlig at utdanningssektoren, kommunal sektor spesialisthelsetjenesten jakter på de gode felles løsningene for kompetansedeling og kompetansebygging

Samarbeid Førende prinsipper i arbeidet med læringsportalen: Samarbeid om kompetansedeling og kompetansebygging som bygger på følgende prinsippene om åpenhet, delbarhet og fleksibilitet. Læringsområder: – Pasienter og pårørende – Ansatte (leger, sykepleiere…) – Pasientforløp – Studenter, veiledere og vikarer – Hospitanter

Rapport 2015 fra MNSU MNSU (Midt-Norsk samarbeidsutvalg for utdanning og forskning i helse og velferdstjenestene) konkluderer med at: Et stort behov for felles kompetansebygging og kompetansedeling Et stor potensiale med deling og bygging av kunnskap med ny teknologi Det er stor entusiasme i helse- og utdanningssektoren for arbeidet – og det ligger stor endringskraft i denne type arbeid.

Samarbeidsavtale med NTNU HMN tegner samarbeidsavtale med NTNU/DMF om videreutvikling av Læringsportalene i begge institusjonene bygd opp i SharePoint. Målgruppe: alle ansatte i de institusjonene Det etableres et strategisk samarbeid om e-læring Det etableres ei teknisk gruppe for samarbeid/erfaringsutveksling om teknisk videreutvikling av Læringsportalene Det etableres ei gruppe for pedagogisk utvikling av e-læring med tanke på deling og erfaringsutveksling – kvalitetsarbeid. Begge gruppene skal samarbeide på tvers slik at det sammenheng mellom den tekniske og pedagogiske videreutviklingen. Potensialet er stort !

Standardiserte pasientforløp Helhetlig pasientforløp Gjennomgående pasientforløp Hvordan integrere e-læring i arbeidsprosessene slik at det blir nyttig i ansattes daglige arbeid og oppgaveløsning = til pasientens beste!!

En brukerhistorie Hør historien