R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Å kunne kommunisere om seksualitet
Advertisements

Hvordan få Diabetesforbundet frem i nye og gamle medier?
Snakk sant om livet…… Omsorgsverdier ved livets slutt
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Kartleggingsmateriell: Språkkompetanse i grunnleggende norsk
De dårige følelsene. Veiene ut..
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
Trygge organisasjoner
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
NETTVETT Bjørn Jakobsen.
KURS I PRESENTASJONSTEKNIKK
Hønefoss politistasjon
Generelt ved medarbeidersamtaler
Veiledning av elever / lærlinger
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
Velferd i Norge: Arbeid, aktivitet og trygghet
Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige.
Målbilde for min halvtime • Se instruktørrolle med litt nye øyne • Øke interessen for egne medarbeidere/ lærlinger • Noen tips og råd for hvordan du kan.
Frivilligarbeid i Healthy Children prosjektet Hva handler det om?
Tips og råd for praktisk kompetansearbeid
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Individuell plan: ”Gjør det så enkelt som mulig”
AKB-Pårørende en ressurs
Hva skal et styre gjøre av arbeidsoppgaver?
Aksjon mot fødekaos Aksjon mot fødekaos Aksjon mot fødekaos  Start: Opprop mot for få fødeplasser, videresendinger og dårlig.
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR VG1
Taushetsplikt for frivillige
Vibeke Bjarnø, Avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier
Arbeidskrav og rammebetingelser IKT-krav Betraktninger.
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
SARS Håndtering i allmennpraksis Øistein Løvoll Avdeling for infeksjonsovervåking Divisjon for smittevern 6. mai 2003.
Post 4, sykehuset Levanger
Samarbeid med kommersielle aktører. Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig.
Vekst og Verving.
Oppfølging i 1.linjetjenesten
FADDERBEDRIFT EN ORDNING SOM GJØR AT ELEVER BLIR KJENT MED EN BEDRIFT OG EN FADDER GJENNOM LÆRINGSOPPDRAG.
Problemet og løsningen:
Opplæringskontorets hjørne
Kommunikasjon JOHARI Tilbakemeldinger Aktiv lytting og åpne spørsmål
Start lysbildefremvisning for å se veilederen
Seksualundervisning i asylmottak
Asker Kommune Svangerskapsomsorgen Barne- og Familieenheten
Drop-In metoden i skolen
Seksualinformasjon i asylmottak
- reduserer bedriftens sykefravær!
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Tema Introduksjon Identitet, følelser og relasjoner Kropp og kjønn
Utarbeidet av Sissel Vestre
PÅRØRENDEKURSET i ……………………… Innføring i temabaserte gruppesamtaler - faglige og praktiske tips Målgruppe: Ansatte og frivillige gruppeledere.
Overskrift her Tekst, figur, bilder etc.. Kommunens ansvar Helsestasjoner Skolehelsetjeneste Allmennlegetjenesten Pleie/omsorgstjeneste Miljørettet helsevern.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
VERVETIPS. Verve nye medlemmer Fakta: Sosiale nettverk viktig, flest lar seg rekruttere gjennom bekjentskaper, ikke gjennom nære familie- og vennskapsbånd.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Til deg som er henvist og fått tilbud ved Allmenn psykiatrisk poliklinikk, Nydalen DPS Behandling Når utredningen konkluderer med at det foreligger en.
Velkommen til oss på D3 Versjon 2017
”I pasientens fotspor”
RETNINGSLINJER FOR TELIA NORGE I SOSIALE MEDIER OPPDATERT JANUAR 2017
Helsesøster Revheim skole
Aktiv skolestart skoleåret 2017 / 2018
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Vold og overgrep Hvordan avdekke og følge opp vold og overgrep på helsestasjonen – hvordan kommunisere med barneverntjenesten? Hvordan er vår praksis i.
Likeperson Navn:……………
Lær mer – vis din støtte til alle som er berørt av demens
TAUSHETSERKLÆRING   Jeg
Utskrift av presentasjonen:

R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info om Diabetes i ulike former, samt dvd og læringmateriale. DETTE er for sykehuspersonalet å bruke! Vårt blir brukt mye Det er de som hører til på diabetesteamet som har ansvar for å kontakte oss, og det er de jeg har kontakt med jevnlig.

Møte til avtalt tid, og skisser gjerne på forhånd en tidsramme for besøket. Meld deg til personalet ved avdelingen, og hør om det er spesielle forhold du/dere bør være klar over. Prøv å skape en rolig og trygg atmosfære omkring besøket, og bruk eget besøksrom der det er mulig.

Besøkets største utfordringer å lytte og gi råd ut fra dens andres ståsted. Husk at dine opplevelser ikke er identisk med andres - selv om dere har samme diagnose. Gi veiledning og informasjon som bidrar til at familien kan leve godt med diabetes. Gi informasjon om Diabetesforbundet, fylkeslag, lokallag og eventuelt kontaktpersoner i nærmiljøet. Oppfordre til medlemskap, men IKKE press på.

Mange setter pris på at deler av samtalen skjer uten barn tilstede. Prøv å få til dette ved å avtale avlastning med personalet. Vær først og fremst medmenneske og en god lytter- gi råd og oppmuntring. IKKE gå inn i behandlerrollen!! Overlat medisinske spørsmål til diabetesteamet.

Vær sikker på at de opplysningene du gir er korrekte. Avslutt samtalen med tilbud om videre kontakt. Legg gjerne igjen adresse og telefonnummer. Dersom du avtaler å ta kontakt når familien er kommet hjem, er det viktig at avtalen overholdes.

Meld tilbake til behandlende lege/kontaktsykepleier dersom besøket avdekker forhold du mener disse bør gjøres kjent med. Respekter din taushetsplikt!!

L AGET AV MI DATTER : S AHRA Mamma skal huske å hilse