Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr *blomster og trær *andre barn og deres behov *elementene i naturen ( vann, sand, leire, farger, lys, ild) * tilhørighet i et fellesskap i både barnehage og familie PLAN FOR JUNI MÅNED

2 Pro-sosial læring: Skjer ved å tilhøre et fellesskap og lære sosiale regler. Når barnet i en konflikt oppdager at det har en annen forståelse av en situasjon enn andre barn, blir forskjellen tydelig. Dette er derfor gode læringssituasjoner når vi voksen gir oss tid til å hjelpe barnet i situasjonen. Viktig for å kunne ta imot andres synspunkt, er at barnet er rolig, at det ser og hører og tar inn hva andre sier og gjør. Grunnlaget er at enkeltbarnet føler tilhørighet og trygghet i gruppa.

3 Sommer ferien 2012 Her får vi besøk av barn fra andre barnehager. Det kan bli hyggelig….Aktiviteter legges opp i samarbeid med deres personale… Juli • ÅPENT: Uke 27 (2.7 – 6.7.) • Felles sommeråpent for 3 barnehager i Solsletta barnehage Åpent fra kl 7.00 – 16.30 Uke 30: ( 23.juli – 27.juli) • Felles sommeråpent for 3 barnehager i Solsletta barnehage • Åpent fra kl 7 – 16.30 STENGT • Uke 29 – 29 ( 9.juli – 20.juli)


Laste ned ppt "Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google