Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
«Strykebrettcover og stativ»
Advertisements

MySaemienSijte- en lek med arkitekturformer i SketchUp
STRYKEBRETTCOVER OG STATIV
Prosessarbeid med collage, tekstur og formlikhet
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Novelle En novelle er en skjønnlitterær fortelling.
Virkemidler og komposisjon
Layout - utforming - design i
Mønsterbygging i GIMP.
POWER POINT INNFØRING I BRUK AV SOM ET PRESENTASJONS VERKTØY
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
1.Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
Dette er en vitenskapelig plansje i størrelse A1 (594mm x 841mm) laget ved hjelp av PowerPoint. Skriften her er Arial 48pt og fargen er lik streken.
Inn i naturen Kandidat nummer 110.
Fra geometriske former til abstrakt design
Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur. Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje.
Første rapport: Den rapporten jeg har valg ut her er helt usymetrisk, men innenfor en ramme slik at den kan gjentas til et flatemønster. Her har jeg også.
Dokument med bilde, formatere i Word
Dokumentasjon av en prosess
REKLAME.
estetiske virkemidler
Arbeidskrav 3 Del 2 Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk. Jobb med ett av de to temaene dine. Arbeidet skal hovedsakelig foregå.
MySaemien Sijte Arbeidskrav av Anita Kvilvang. Jeg har laget et forslag til utforming av et sørsamisk museum og kultursenter i sketchup. Jeg har brukt.
1. Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
WRITE AN OPERA.
«LYSE IDEER» Maske med refleks og lysdioder
Lesing av fagtekster Nordre Modum ungdomsskole
Arbeidskrav og rammebetingelser IKT-krav Betraktninger.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Post 4, sykehuset Levanger
Fra ord til liv Februar 2010.
Presentasjon av prosessarbeid med LYSBROSJER Laget av Ellen Bay
PRESENASJON Lage en komposisjon til en av overgangene mellom aktene i barneoperaen vår. Overgangen fra den teknologiske.
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
En multimedia presentasjon
OPERA ORKESTER 2001 KOMPONERE musikk Tidkrevende Vi fikk oppgave tidlig i fasen 30 ord. fra ferdig laget produkt 5 toner, forhåndsbestemt Refleksjon over.
Av ”De riv ruskende studentpilotene” IKT førskole (F2B) Tommy Liverød, 2001.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Arbeidskrav 3 - Del 2: Litt barn – litt voksen? Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk.
Din nærhet til det du ser
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
Studiespesialisering med formgivingsfag
Og.
Sammensatte tekster ?.
Noen muligheter med Paint Shop Pro 7 En presentasjon laget av Eva Strøm.
Fortelling Novelle Roman
KOMMUNIKASJON MED SPILLERE OG MEDIA. PÅ BANEN…OG UTENFOR BANEN AKTØRER Spillere, lagledelse, publikum, media DOMMEREN Ærlig, blid, tydelig, seg selv,
Etikk og helseprofesjonene
Brukerveiledning for kloning i GIMP
MØNSTERBYGGING - ”Image” i fil menyen Magic wand Selection Utgangspunkt Flip Mirror En presentasjon laget av Eva Strøm.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Se hvordan jeg smart bruker Outlook 2010
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
REKLAME. Sammensatt tekst - reklame Fra læreplanen: Fra læreplanen: mestre ulike muntlige roller i gruppesamtaler, foredrag, dramatiseringer, presentasjoner.
Kapittel 7 Analyse Å analysere sammensatte tekster bilde – film -reklame SG- design/Fotolia.
Førskrivingsfasen – enkelt refleksjonsnotat Arbeid først alene: Hva leser du ut av bildet? Se på skrifttype, grafikk, språk, ordenes betydning og fargebruk.
Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform.
Lærebokteksten 9. April Lærebokanalyse i mappeoppgaven – mange relevante spørsmål:  Hva kjennetegner framstillingsformen? Er teksten informerende,
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
BILDEANALYSE Marie Moen Liane.
Visuell kommunikasjon Budskap gjennom bilder
Tittel Bakgrunn Målet med postern Bruk bilete Budskap i feit skrift
Hvordan bruke powerpoint? Og hva kan det brukes til?
Tittel Budskap i feit skrift Bakgrunn Målet med postern Bruk bilete
Forfattere (liten skrift) Introduksjon
Utskrift av presentasjonen:

Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet: Ta utgangspunkt i Nordstrøms modell for visuell kommunikasjon, og bruk formalestetiske virkemidler bevisst i forhold til ”effekten” du ønsker å oppnå hos den valgte målgruppen (mottakeren). Bruk bilder og tekst. Tenk på funksjon og estetikk.

Nordstrøms modell for visuell kommunikasjon: Sender Budskap Kanal Mottaker Effekt Klasse F2b Fortelle om opera plakat Foreldre med barn Vekke folks blikk og interesse

1 utkast Jeg bestemte meg for at jeg ville lage en plakat som sa noe om drømmeverden Amalthea. Jeg brukte figurer som så for meg i denne verden, deretter begynte jeg å manipulere selve bildet.

2 utkast Her er samme motivet med en annen type effekt.

3 utkast Her har jeg benyttet en tekstur effekt som heter ”fur”. Dette synes jeg er med på å gi bilde et mer drømmende uttrykk Her har jeg også eksperimentert med lys og tekst

4 utkast Her brukte jeg en helt annen tekstur effekt samtidig som jeg forandret lyssettingen

Endelig forslag til plakat Dette utkastet valgte jeg som mitt forslag opera plakaten Her brukte jeg effekten ”curl” Jeg valgte å beholde lyssettingen som den var Brukte bred teksttype med tekstureffekt

Kommentarer til plakaten Jeg ønsket å skildre drømmelandet Amalthea, derfor benyttet jeg meg av Pastell farger . Dette er først og fremst fordi de fargene skaper et drømmende og rolig uttrykk. Effekten med skygge brukte jeg bevisst for å symbolisere overgangen til Amalthea, som Oda og Janus kom til gjennom søvne. ”Curl ”effekten synes jeg var med på å myke opp objektene som jeg benyttet for å illustrere drømmeverden.

Hva kunne jeg gjort annerledes? Jeg kunne tegnet objekter som hadde direkte tilknytning til operaen for så å scanne det inn på Paint shop pro. Jeg kunne tatt bilde av motiv, mønster eller tekstur og benyttet dette som bakgrunn til plakat. Jeg kunne brukt forskjellig størrelse på skriften for å sortere ut det som var viktig og mindre viktig av informasjon.