Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MySaemien Sijte Arbeidskrav av Anita Kvilvang. Jeg har laget et forslag til utforming av et sørsamisk museum og kultursenter i sketchup. Jeg har brukt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MySaemien Sijte Arbeidskrav av Anita Kvilvang. Jeg har laget et forslag til utforming av et sørsamisk museum og kultursenter i sketchup. Jeg har brukt."— Utskrift av presentasjonen:

1 MySaemien Sijte Arbeidskrav av Anita Kvilvang

2 Jeg har laget et forslag til utforming av et sørsamisk museum og kultursenter i sketchup. Jeg har brukt det forenklede grunnplanet for ”Sti” som utgangspunkt.

3 Ovenfra

4 Bakfra

5 Fra siden

6 Oversiktsbilde 1

7 Det er brukt trevirke i den nederste delen av bygningene fordi samene ville ha brukt materialer som tre og skinn som var lett tilgjengelige for dem.

8 Oversiktsbilde 2

9 Jeg har valgt å la den øvre delen av bygningene være i glass for å slippe inn lys i bygningene. For å skape et helhetlig inntrykk er dette valgt som løsning på alle byggene.

10 Oversiktsbilde 3

11 I tråd med samisk tradisjon er alle bygningene bygget uten rette vinkler. De er tenkt bygget med den egenart som preger samisk tradisjon.

12 Bygningene er også alle bygget i forskjellige høyder. Dette er også i tråd med samisk tradisjon. Dette antar jeg er blitt påvirket av at de brukte naturmaterialer som stokker og lær. Eksempelvis ville da høye stokker danne grunnlaget for et høyere bygg enn lavere stokker ville gjort.


Laste ned ppt "MySaemien Sijte Arbeidskrav av Anita Kvilvang. Jeg har laget et forslag til utforming av et sørsamisk museum og kultursenter i sketchup. Jeg har brukt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google