Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur. Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur. Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje."— Utskrift av presentasjonen:

1 Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur

2 Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje – stilisering opera logo – og Papirklipp av barn på veg inn til forestilling… Denne ideen ble forkastet – bestemte meg å bruke Kollagen jeg laget der Andy Warhols cola flasker Klippes opp og blir et stilisert byggverk Denne collagen vil jeg ta med videre.

3 Jeg bestemte meg tidlig for å arbeide ut fra mitt selvvalgte tema Jeg ønsker å utvikle et grafisk design i form av en forside til en bok. Bokens tittel er : Icons in american art & architecture, den er en bok i serien om kunstnere og arkitekter – denne er om Frank Ghery.

4 Mood board og foreløpige bilder W r v t k a l 2 v

5 Bilder som skal med i mitt design

6 Designprosess i photoshop Her har jeg begynt å lage de forskjellige elementene som skal med i designet

7 Designprosess i photoshop Her har jeg begynt å jobbe med lagene og opasitet / farger. Inspirasjon til ferdig design har jeg fra pop Kunsten. Jeg synes dette passer bra til arkitekten Frank Ghery og til epoken han har arbeidet i. Han har en Leken og humoristisk innfallsvinkel til bygninger, noe jeg synes kommer tydelig til uttrykk i hans arbeider.

8 Designprosess i photo shop Variasjoner i farger og fonter til endelig design. Den røde formen er en tidlig skisse av Ghery til Guggenheim museet i Bilbao. Jeg brukte ikke denne i mitt ferdige design pga den uønskede uroen Den skaper i designet.

9 Designprosess i photoshop Variasjoner i farger og fonter til endelig design. Jeg starter opp med kraftige farger og komlpementær Kontraster. Abstrakte og figurative former spiller mot hverandre. Warhols cola montasje ser jeg som Et abstrahert hus – det er også denne måten jeg ønsker å jobbe med mitt tema på. Forenklet og Abstrahert form heller enn bygninger som sådan.

10 Designprosess i photoshop Variasjoner i farger og fonter til endelig design – endte opp med å bruke En grotesk font ”Sans Seriff” regular. Jeg velger å dempe fargene noe – jeg ønsker også å tilføre mer Luft i rommet mellom figurene i designet. ”Sans seriff Regula r”

11 Mitt endelige design av bokforsiden til serien om kunst Og arkitektur i USA. Stikkord til virkemidler – formkontraster – geometrisk form – organisk form. Gjentagelse av farger og fomer Valører Tekst og fotografier Komposisjon - gyldne snitt form rom og mellomrom


Laste ned ppt "Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur. Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google