KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
I.
Fra tegning til fortelling

Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling
Evaluering av oktober på blå
Byggedetaljer, dører og vinduer
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Jesus elsker alle barna Alle barna på vår jord Rød og gul og hvit og svart Er det samme har han sagt Jesus elsker alle barna på vår jord.
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
Månedsbrev fra Blåklokka
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
44 Hector om skikk og bruk I Norge
SETT INN RIKTIG FORM AV SUBSTANTIVENE, MED ARTIKKEL HVIS NØDVENDIG Kapittel 10 oppgave a.
Turene i November har gått til:
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Velkommen til gudstjeneste
Månedsbrev fra Blåklokka
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
De minste barna i barnehagen
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Velkommen til T5-dagen!.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
808 – Guds offerlam 1/3 Si, hvem er han som bærer sår og skrammer,
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
Reidar Aarskog og Sidsel Kaland
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Tusen takk Tusen takk for de 7500 kr som vi fikk for å starte vårt prosjekt med X-box på Midtløkken Bo og servicesenter i Tønsberg. Vårt prosjekts mål.
PRINSIPPER FOR FORELDREVEILEDNING
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
KARNEVAL
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
God morgen! Tanker etter i går?
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Problemløsning.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Oppgave 10 Sett inn riktig form av substantivet. Du må også sette inn bestemt / ubestemt artikkel der det er nødvendig. Torbjørn Egner - en folkekjær barnebokforfatter.
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Hva har vi gjort i September?
Hva har vi gjort i oktober?
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Periodeplan for februar 2019
Utskrift av presentasjonen:

KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN 13. Februar 08

Som mange forhåpentligvis har fått med seg, jobber vi med Thorbjørn Egner om dagen. Selv om vi har lest mange av bøkene hans, og sunget mange av sangene hans, er det to små figurer som har klistret seg fast på hodene til barna her. Karius og Baktus har vært veldig populære på Piraten i det siste, og de har vært inspirasjonen til mye kreativt blant både voksne og barn. Barna har malt og tegnet de av eget initiativ, og vi har med glede utstilt det meste av resultatene rundt på avdelingen. De har til og med lært seg glad sangen til Karius og Baktus, og valgte å synge den på foreldrekaffen. Jeg må si vi har en flink gjeng med barn her på Piraten

fikk barna fargelegge. Det ble Kjempe fint! Vi voksne har som sagt også blitt inspirert og gjort I stand noen ting selv. Vi har for eksempel lagt ut ”spor” rundt omkring på avdelingen for å inspirere dem og holde interessen tilstede. Dette har vært veldig vellykket, og de bruker faktisk å slå an en prat om det de ser på gulvet eller på veggen. For å pynte litt ekstra har vi malt på vinduene på avdelingen. En voksen malte omrisset, så fikk barna fargelegge. Det ble Kjempe fint!

Det har blitt en del små prosjekter ut av dette store Thorbjørn egner prosjektet. Og alle har mer eller mindre blitt styrt av barna. Men nå har vi voksne satt i gang med en litt voksenstyrt prosjekt, som er større enn de andre. Planen er å lage en stor versjon av munnen til Jens på lekeland! Barna har fått begynne å male på tennene hans, så vi får se hvordan det utarter seg etter hvert. Vi håper å få til noe som de kan leke med. Nå mangler vi bare en svart og en rød parykk