Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre barn har hentet selje og rognekvister som Eileen har laget fløyte av. Barna er blitt opptatt av fugler, og vi har også sunget mange sanger om dem.

2 Naturstudier

3 Barna hjalp til med å montere trillebår Dette var en interessant oppgave!

4 16.Mai tog med fest i barnehagen Vi lagde propeller og fine medaljonger til å pynte oss med –og vi viftet med flagg nedover hele Moseidmoen. Det ble et langt tog!

5 Vi har også tatt mange turer i denne bilen, som nå står i garderoben. Da går det ganske hett for seg noen ganger – vi leker og slåss og er gode venner! Snart skal mange av oss flytte over til de store barna. Der blir det enda mer lek i gruppe! Vi trener på å være venner og høre på hverandre, og gleder oss!


Laste ned ppt "Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google