Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var."— Utskrift av presentasjonen:

1 M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var koselig at dere kom på sommerfesten  Vi har funnet insekter, lekt med vann, kost oss i sol og regn og spist en god del med is  Et lite tilbakeblikk på hva vi har gjort i juni: Vi har fisket etter like bilder. Det gjaldt å huske hvor de ulike bildene lå. Veldig gøy. Kommunikasjon, språk, tekst. Det var spennende å se på når vaktmesteren satte plate foran vinduet på garasjen.

2 Forberedelse til sykkeldag: Barna malte støtter til skilt, var med Anette og fant trafikkskilt på internett, skrev de ut og laminerte dem. Til slutt festet det skiltene på støttene. Barna var veldig engasjerte i dette. Se album fra sykkeldagen på hjemmesida. Kommunikasjon, språk, tekst. Antall, rom, form, IKT

3 Barna har vært på jakt etter lange, korte, tunge og lette ting på utelekeplassen. Barna ble delt inn i grupper og skulle finne tingene sammen. De fikk da også øvd seg på å samarbeide. Antall, rom, form. Kommunikasjon, språk, tekst.


Laste ned ppt "M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google