Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS."— Utskrift av presentasjonen:

1 EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS SOM VI BRUKER VELDIG MYE. VI HAR ALLTID EN STOPPSJEF PÅ TUR, OG DET ER EN AV BARNA SOM FÅR GÅ FØRST, OG STYRE TEMPO OG HVILEPAUSER. INGEN FÅR LOV TIL Å GÅ FORBI STOPPSJEFEN. BARNA PÅ PIRATEN ER KJEMPE FLINKE TIL Å GÅ TUR OG PASSE PÅ HVERANDRE PÅ VEIEN

2 Å GÅ PÅ TUR I SKOGEN ER ALLTID LIKE SPENNENDE. DET ER ALLTID SÅ MYE Å UTFORSKE! VI BRUKER OFTE Å STOPPE OPP LITT PÅ VEIEN, OG TITTE LITT EKSTRA PÅ SPENNENDE TING. NOEN GANGER KAN DET HENDE DE VOKSNE VET LITT OM DET VI SER, ELLERS BRUKER VI Å SLÅ DET OPP I BØKER ELLER PÅ INTRENETT. DET ER MYE Å LÆRE NÅR MAN GÅR PÅ TUR.

3 I HØST LÆRTE VI OM HVORFOR BLADENE FALLER FRA TRÆRNE, OG HVOR DYRENE GJEMMER SEG NÅR VINTEREN ER PÅ VEI. DETTE GJORDE BARNA MER OPPMERKSOMME PÅ TING I NATUREN. FOR EKSEMPEL SÅ SÅ DE MASSE RØTTER I BAKKEN, SOM DE ALDRI HADDE LAGT MERKE TIL FØR. RØTTER ER JO DET TRÆRNE BRUKER TIL Å SUGE OPP VANN MED FRA BAKKEN OG MARIHØNENE LIKER Å GJEMME SEG I BARKEN, ELLER ”HUDEN TIL TREET” SOM NOEN SA, SÅ DET VAR VELDIG SPENNENDE Å SE HVA MAN FANT DER. HØSTEN 09 VI GLEDER OSS TIL Å DRA PÅ FLERE SPENNEDE TURER NESTE ÅR


Laste ned ppt "EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google