Det du nå vil se...... er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden...

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!
I.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Music: Nightengale Serenade
Organ- isasjo- nen Wycliffe Bibeloversettere har som mål at alle folkeslag skal få Guds Ord på sitt eget språk. Bible Translators OBS: Man må trykke to.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
22 tips for den faglitterære forfatteren
Fra ord til liv August 2012.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto?
Nettevett – utvidet versjon
Du har $ 350,- Hva skal du bruke dem på? Dine valg er i dette tilfellet: Bank til 2 % rente Aksjer til 25 % rente Eller på Banners Broker.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Intranett: Hvordan komme i gang
Hvordan intervjue en forsker?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Velkommen som spiller i aksjespillet.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Handel, priser og forbrukerrettigheter
Nettvett.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
Godt verktøy er halve jobben
Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning Om du har mat i fryseren, klær til å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Da er du rikere enn 75% av verdens folk. Om du har mat i kjøleskapet, Klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i...
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av jordens befolkning.
Sende e-postmelding videre
Pasientens bekymringer og hvordan hjelpe?
Med sekken full av penger!
Om du har mat i kjøleskapet, klær å ha på deg, tak over hodet og en seng å sove i ... Da er du rikere enn 75% av verdens befolkning……
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Skattejakt-samling på torsdag
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
©TNS Norsk Finansbarometer 2013 Norsk Finansbarometer 2013 Det norske pensjons- og livsforsikringsmarkedet og dets bevegelser Grafikkrapport – Livsforsikring.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Hvordan lager du en konto?
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
Mestring og forebygging av depresjon
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
Ein intelligent quiz! Fasiten ligger i kommentarfeltet til hver enkelt slide.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Presentasjon for Framtidens byers nettverkssamling WWF-Norge ved Ina Toften 21. november 2008.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker. Tenk deg også at disse representerte verdens befolkning slik den er i dag i alle sine variasjoner. Da ville.
Fra forskning til forretning Oslo, 13. Mai 2003 Perler for svin eller gråstein til gull Jo Klaveness Professor i farmasi Innhold: Dagens situasjon Viktige.
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
Det du nå vil se er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden...
Disippel-overføring.
“Disippel-høring”.
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Hvorfor skal vi lage den og hva skal den inneholde?
Informasjonssikkerhet i hverdagen
Ord 1 - fremside Ord 2 - fremside Ord 3 - fremside Ord 4 - fremside
Informasjonssikkerhet i hverdagen
Utskrift av presentasjonen:

Det du nå vil se er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden...

Den er på størrelse med et riskorn…

... en oppfinnelse som gjør det unødvendig med penger og kredittkort!

Man kan bruke den til mye, bl.a. til å forhindre bedrageri og identitetsberøvelse... Den er allerede tatt i bruk av rikfolk som et verktøy for å hindre kidnapping.

FLY DEN!!! Finn ut hvorfor...

MOTOROLA er firmaet som produserer mikrochipen for MONDEX SMARTCARD. De har utviklet flere implantater for mennesker, ved å benytte “Bio-chip.” Denne “bio-chipen” er 7 mm lang og 0.75 mm bred, like stor som et riskorn. Den inneholder en transponder og et oppladbart Lithium- batteri. Batteriet blir oppladet ved hjelp av en termometrisk krets som produserer en elektrisk strøm utfra svingningene i kroppstemperaturen vår. Transponder er en lagrings- enhet for informasjon i mikrochiper. Informasjonslesing foregår i bølger akkurat som i en fjernkontroll.

HUSK DETTE FIRMANAVNET OG LOGOEN!

Mer enn 250 selskaper og 20 land er involvert i distribusjonen av MONDEX til verden, og mange nasjoner er “privilegerte” som kan benytte dette systemet, bl.a.: Storbritannia, Kanada, USA, Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, Kina, Indonesia, Macau, Malaysia, Filipinene, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador og Brasil.

Det finnes andre SMARTCARD-systemer som blir benyttet gjennom MONDEX, spesielt etter at MasterCard kjøpte 51% av selskapets aksjer.

... hva har dette med meg å gjøre? Så spør du sikkert...

De brukte mer enn 10 millioner kroner i forskning bare for å finne ut hvor det var best å sette inn “bio-chipen” i menneskekroppen. De fant bare to tilfredsstillende og effektive steder: HODET (på undersiden av skallen) og på baksiden av hånden, spesielt… HØYRE HÅND!

Det (dyret) utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket... Johannes Åpenbaring 13,16-17 Dette er forutsagt i Bibelen:

t

En milliard “bio-chiper” er produsert av MONDEX på et år. (De har vært i produksjon i minst ett år.) De oppdaget at hvis chipen ble brukt i et kort, ville de støte på flere alvorlige problemer. Chipen kunne da brytes og den lagrede informasjonen kunne endres eller forfalskes. Verdien kunne bli manipulert, stjålet eller tapt. Etter at man hadde mottatt kortet, ville det ha utløpt innen ett eller to år. Til slutt vil ekte penger bli utrygt i det generelle markedet.

Det er bare en løsning på dette problemet, støttet oppunder av MOTOROLA: Å implantere “bio-chipen” i høyre hånd eller i hodet, hvor den ikke kan fjernes. Hvis den blir fjernet ved operasjon, vil den lille kapselen briste, og personen vil bli infisert av Lithium og kjemikaliene i mikrobakteriene. GPS vil oppdage at den er fjernet og varsle myndighetene. Merk: MONDEX betyr “Money on your hand” (Penger på hånda). MON = MONetary DEX = DEXter = Right-hand side

Tar du det alvorlig?

Hvis du synes denne meldingen er interessant, SEND DEN VIDERE! Tenk deg dine foreldre, venner og søsken, alle du kjenner… blir “merket”!

Hvis du betviler informasjonen som er gitt her, gjør følgende: Gå inn på nettsiden Skriv inn søkeordet “VERICHIP” og les noen av lenkene. Gjør det samme med ordene “MONDEX SMARTCARD.” Nå er du informert. Nå kan du ikke lenger si at du ikke er klar over dette. Nå kan du stilles ansvarlig for ditt valg. Må Gud velsigne deg!