Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sende e-postmelding videre

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sende e-postmelding videre"— Utskrift av presentasjonen:

1 Sende e-postmelding videre
Videresende og sende e-post til flere 3c Sende e-postmelding videre E-post-meldinger du får, skal du som regel ikke sende videre. De er gjerne laget spesielt til deg og ikke til andre. Men av og til kan det være riktig å sende en melding videre. Det kan være en melding du har fått fra en annen. Eller det kan være en melding du har skrevet selv. Når du har åpnet meldingen, trykk Videresend.

2 Sende e-postmelding videre forts.
Videresende og sende e-post til flere 3c Sende e-postmelding videre forts. Du må legge inn e-postadressen til den personen du vil sende meldingen videre til. Dette gjør du i feltet Til. Skriv inn de to første bokstavene i e-postadressen som du skal sende meldingen til. Hvis du har sendt noe til denne adressen før, kommer den gjerne opp i en liste. Du kan trykke på den riktige adressen i listen. Da slipper du å skrive alt selv. Når du har åpnet meldingen, trykk videresend Trykk Send for å sende meldingen videre.

3 Sende e-postmelding videre Skrive inn tilleggsinformasjon
Videresende og sende e-post til flere 3c Sende e-postmelding videre Skrive inn tilleggsinformasjon Fwd foran tittelen på e-posten betyr videresending. Du kan skrive noe her før du sender meldingen videre. Her er det skrevet inn: ”Hei! Gro Marit har bedt meg sende denne e-posten videre.”

4 Sende en e-post til flere enn én person
Videresende og sende e-post til flere 3c Sende en e-post til flere enn én person Du kan sende en e-post til mer enn én person. Det gjelder både nye meldinger og meldinger du sender videre. Da må du legge inn et eller flere navn i Til-feltet.


Laste ned ppt "Sende e-postmelding videre"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google