Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden www.google.no, trykk på Play, som du finner på menylinjen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden www.google.no, trykk på Play, som du finner på menylinjen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden www.google.no, trykk på Play, som du finner på menylinjen (se bildet under).www.google.no 1.Trykk på Logg inn, som du finner oppe til høyre på skjermen. 2.Trykk på Registrering for å registrere en konto (registreringsskjemaet ser du på neste side).

2 1.Navn: Skriv inn ditt fornavn og etternavn. 2.Velg deg et brukernavn: Her skal du skrive inn det du vil at det skal stå foran @gmail.com. 3.Lag et passord: Her skriver du inn det du ønsker å ha som ditt passord (minst 8 tegn). 4.Bekreft passordet: Her skriver du inn passordet på nytt. 5.Fødselsdato: Skriv inn din fødselsdag, måned og år. 6.Kjønn: Trykk på rett kjønn. 7.Mobilnummer: Skriv inn ditt mobilnummer. 8.Gjeldende e-postadresse: Her skriver du inn din e-postadresse slik at du kan få tilsendt ditt passord om du har glemt dette. 9.Standard startside: Om du ikke ønsker google som din startside, trykker du på haken for å ta den bort. 10.Bevis at du ikke er en robot: Her skal du skrive inn de to ordene i feltet under. 11.Sted: Om det ikke står Norge, trykker du på landet som står der og trykker på Norge. Du må huke av for Jeg samtykker i Googles Vilkår for bruk og personvernreglene. Ved å trykke på de blå tekstene, kan du lese om dette. 12.Det er huket av for Google kan bruke kontoinformasjonen….Om personlig tilpasning. Les lenken i blått for å se innholdet. 13.Trykk på Neste trinn.

3 Laste ned apper Når du skal laste ned apper fra Google Play, trykker du på INSTALLER under den appen du vil ha, om appen koster penger står det for eksempel Kjøp for kr. 11,00. Når du skal kjøpe en app, må du ut med ditt bankkortnummer, din ccv-kode som er de 3 siste tegnene som står ut for din underskrift og utløpsdatoen på ditt bankkort.

4 Verktøyene i Google Play I feltet ut for Google Play, skriver du inn navnet på den appen du leter etter om du ikke ser denne på siden du er på. Du har også 4 faner. Topplister, her ser du de nyeste og mest brukte appene. Kategorier, ved å trykke her vil du få frem en oversikt over de forskjellige kategoriene på venstre side av din skjerm. Våre anbefalinger, er anbefalte apper. Våre anbefalinger for nettbrett viser apper til nettbrett.


Laste ned ppt "Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden www.google.no, trykk på Play, som du finner på menylinjen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google