Kilde: Statistisches Bundesamt (2010) Statistisk Sentralbyrå.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Norges Bondelag - vi lager maten din
Advertisements

Ikke noe sykehjem for meg, nei !
Den vesle gutten og julenissetoget
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
De dårige følelsene. Veiene ut..
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
Fra ord til liv Mars 2011.
Fra ord til liv August 2012.
Å opprettholde et godt immunforsvar
Hva vet dere om MOT? Historien til MOT.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
DYR.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Kan vi ta livet tilbake? Karl John Amdahl Styreleder
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Hvordan drive landbruk?
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Velkommen til kurs Sorg og kriser
HVORDAN MØTE MENNESKER MED SAMTIDIG RUS- OG PSYKISKE LIDELSER 21.September 2011 Lars Linderoth Overlege Rehabiliteringspoliklinikken Bærum DPS.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Hva hvis? Oljen plutselig ble borte. Scenario I 150 år har vi utvunnet den fra bakken. Et drøyt, allsidig drivstoff som har gjort vår moderne verden mulig.
Frontlinjeserivce
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Med sekken full av penger!
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
“Reise til utlandet med oksygen”
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Hva er vitsen med å gifte seg?
TEMA I HELSEFREMMENDE LIVSSTIL
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
VELKOMMEN TIL URO OPPLÆRING
Bondelunsj for landbruksnæringen Ved Tore Jevnaker Rådgiver i Landbrukets HMS-tjeneste Røros
HVEM TJENER PÅ ARBEIDSINNVANDRINGEN? OXLO-KONFERANSEN 2012.
Min Problemløsningsbok Navn: ____________________________________ Slik ser jeg ut (tegn eller lim inn bilde):
Til Noas ark.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
samkommune.no ISK, Levanger kommune og Verdal kommune - Dialogseminar , Røros – Egenevaluering – Ola Stene 1 Innherred samkommune.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Sett inn nok på riktig plass.
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Fra Ord til liv Fra Ord til liv januar 2012 januar 2012.
Fra ord til liv April 2010.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Suksesskriterier.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Samarbeide for å overleve? Mulighetene er der…og MÅ tas 5 September 2014 Grafisk bransjeforenings landsmøte 2014.
Og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
“Disippel-høring”.
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Gry Nørstenget Fylkesleder
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Livsstilsending - uke 5 -
En helt i hjemlandet mitt Hun heter Pumpuang Duangchan, og hun er en sanger fra Thailand Hun vokste opp i ei lita bygd, og familien hennes hadde dårlig.
Gang.
Hjelp og bistand fra Norsk Landbruksrådgiving, NLR øst
Utskrift av presentasjonen:

Kilde: Statistisches Bundesamt (2010) Statistisk Sentralbyrå

Gårdsbruk i drift 1997: 152, herav 137 med husdyr 1997

Gårdsbruk i drift 2012: 82, herav 66 med husdyr 2012

Kilde: Gården Sødal Søndre på Røros

Kilde: Gården Sødal Søndre på Røros og kornprodusent Vestfold

Kilde: Gården Sødal Søndre på Røros

VI ER KJEMPEGLADE FOR TILTAKET OG AT DERE VISER FOR ALL OFFENTLIGHET HVOR DÅRLIG JOBB VÅRE SAMVIRKER OG VÅRE TILLITSVALGTE HAR GJORT ETTER har fullstendig mistet troen på Arbeiderpartiet & Co. Stå på, mat er mer verdifull en olja !! Olja den bare ødelegger landet vårt. Knallbra, det er på tide at noen tar ansvar og ikke lenger godtar å bare bli avspist med smuler. Ingen annen yrkesgruppe ville ha godtatt den "lønnsutviklingen" som bøndene har hatt. Men hva med Nortura's ansvar i dette ? STÅ PÅ, OG GI ALDRI OPP Bondesolidaritet er et MEGET GODT tiltak og jeg håper på god oppslutning fra oss heltidsbønder!

Holder med bondesolidaritet, driver selv med sau og det kan man ikke leve av uten å ha jobb på si. Er så sliten for tiden at jeg spekulerer i å legge ned driften fra høsten av. Veldig bra initiativ,på tide at noen gjør noe! Jeg er en frustrert lokallagsleder i bondelaget.!!! Veldig bra initiativ,på tide at noen gjør noe! Jeg er en frustrert lokallagsleder i bondelaget.!!! Nok er nok. Nå må tålmodigheten vere slutt.Vi har og vi må bruke sterkere virkemidler, slik at nordmenn forstår at vi må ha lønn for jobben, samt ferie og fritid ingen andre grupper jobber 7 dager i uka for en luselønn Kjøpte gård 1989,bygd opp fjøs og ammekubesetning,orker ikke tru at økonomien blir bedre,slakter dyra til høsten...

Denne organisasjon må på sikt erstatte bondelaget! Jeg ønsker å bidra med hele meg i kampen om matproduksjon! Rettferdig pris til bonden støttes fullt ut. Engrosgigantene og levernadører må få svi. For første gang på 7 år som bonde gikk jeg i 2011 i pluss. Og hvordan fikk jeg til det....? Slaktet hele storfebesetningen ! Spent på På tide at vi dumsnille bønder slutter å stå med lua i handen og bare godtar de smuler som blir tilbudt oss. vi produserer den eneste varen som absolutt alle trenger hver dag for å overleve og vi gjør landet våres attraktivt og bo i og vise frem. Flott at noen tar tak i dette!!! Forholdene er rett og slett uholdbare. Gårdbrukeren sliter for luselønn med den ideologien om at man har en viktig livsoppgave med å sikre Norge for god og trygg mat - i dag og i framtiden. Dette var bare noen av flere hundre

Dette er helt fundamentalt for strategien Bondesolidaritet legger til grunn for sitt arbeid

Røros Os Tolga Holtålen

 Engasjere lokale krefter fra kommune og næringsliv, skape tillit og optimisme  Så på Tynset med assistanse fra Tolga  Så i Alvdal og Folldal med assistanse fra Tynset ...og slik fortsetter vi til våre yrkesbrødre og søstre er samlet i et landsdekkende og slagkraftig BondeSolidaritet  Bygge gode relasjoner til Os Kommune  Så arrangers Bondelunch på Os med assistanse fra Røros, så på Tolga med assistanse fra Os Ringer i vannet strategien Vi starter med å

• Vi kan få til noe hvis vi er få. • Vi kan få til alt når vi blir mange nok. Derfor må du bli med oss. • Ved å slutte deg til og inngå en ” Solidaritetskontrakt ” • Ved å spre budskapet til andre • Ved å bidra med noen kroner hvis du har økonomisk mulighet til det

Og med Europeisk Bondesolidaritet kan vi ta tilbake kontrollen over førsteutbudet av mat ! Det ska vårrå liv ti bygdom Det ska lyse ti glasom og raute ti fjøsom !