Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DYR.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DYR."— Utskrift av presentasjonen:

1 DYR

2 Esel Esel av Husdyr og brukes i mange selskaper. Brukes for eksempel som et til å bringe vann , og også i transport av varer, og ofte i landsbyene. Esler spiser gress ikke spiser kjøtt. Det er mange av dem i naturen. Eselet av en mann med betydelig assistanse landsbygda. Samt også bidra i arbeidet med landbruk og vanning. Mange av dem har farger, svart og hvit, grå, brun og beige

3 ku Ku er husdyr det byter som bor med mennesker. De er ikke ville dyr. Ku har jur. Også har horn. Kua bor i fjøs i venter men i sommer ute. Kuer spiser gress . Fra kuer kan får viktig mat, melk og kjøtt. Fra melk kan lage ost ,smør, youghurt . Kan finner kuer i mange gårder. I Norge er mange melk bønder.

4 Hunder Hunder er slag fra husdyr. Hund kan være en venn. Det hjelper også til mennesker. Vi kan bruke også i vakt. Og på politiet. Vi kan bruke også til som en veileder til Blindeforbundet. Spis hundekjøtt. Graviditet i to måneder. De første fiendtlige katter. De er mange slag fra hunder.

5 europeiske sauer Alle mennesker i somalia er dyregjeter og bønder. Særlig sauegjeter i Somalia er vikti sauekjøtt og vi fikk penger fra handeler saue. Også vi handler saueskinn til hele verden. i somalia er ikke lov dyreplageri fordi mennesker liker dyre. Sauekjøtt er veldig godt og smakt. Hele verden har dyre men de har forskjelige dyre. Se her denne bilde.

6 Jeg skriver om sauer Norge.
Sauer HUSDYR. Sau er dyr som bor samme med maniskere. De er ikke ville. Sauene spiser gress. Om vinteren bor sauen et fjøs. Om sommeren gå sauen ute og spiser gress . Fra sauen får vi ull og kjøtt ull er sauen hår. Hår på dyr kaller. Av sauen lager ull gran. Sauen Eritrea hus dyr. Hus dyr er dyr som bor samme med mennesker. Sauen spiser gress. Om sommeren og om vinteren bor fjøs. Men sauen er dagen ute i skogen spiser gress. Fra sauen får vi melk. Av sauen kan ull lager sko, klær og tapp. Sauen er snill.

7 Katten spiser fisk og drikk melk. Katten liker spill med ull ballen.
Katten er et fint dyr. Katten spiser fisk og drikk melk. Katten liker spill med ull ballen. Katten alltid stakk muse med Tom ikke. Katten har fint hår og stor øyne. Også har en skarpe klør og Strik sanses. Det er ingen land har ikke katt. Du kan finne katter noen der hvor. Katten har forskjellig farge hvit, svart, brun, beige og grå. Mange mennesker å ta katten som vann. Og pleie av den, rense det, mate det.

8 En fugl Fuglen er pent dyr. Det har mange farger, det er pent farger.
Den har vinger, så den kan fly. De fleste av de menneskene å holde dem i bur i huset deres for å nyte med sin stemme eller bare for å se på dem. Jeg hadde tre fugler i Libya. De er like fugler i bilde.

9 Kua gir oss melk og kjøtt. Noen kuer har horn.
Fra kuas jur får vi melk. Mange gårder har kuer. Kuene bor i en fjør. Kuene om sommeren er ute og spiser gress. Fra melk kan vi lage: Ost ,smør , yoghurt. Kuene har hvit med brun og hvit med svart ,og svart farge.


Laste ned ppt "DYR."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google