Februarnytt for Titt i hålå 2017

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering november 2011
Advertisements

Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Månedsplan for Froskene Mai 2015
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
April på Pytten Tiden som gikk:
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
DESEMBER November Desember
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for februar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Månedsbrev Småtroll Februar.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Februarnytt for Titt i hålå 2017 Da har vi lagt bak oss nok en vintermåned. Vi har så vidt fått oss litt snølek, så vi kan jo håpe på at februar gir oss mer. Men vi har både fått erfart haggelbyger og frost, kalde våte dager og kalde solfylte dager. Så litt av alt kan man si om været. Nettopp dette sier rammeplanen noe om: «Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider og i all slags vær». Barna våre trives ute og vi legger til rette for mye utelek. På den måten er barna med å medvirker til hva hverdagen deres skal inneholde. Vårt andre hovedtema Oss Alle handler nettopp om dette, om barns medvirkning. Våre yngste barn har ikke så lang livserfaring, så gjennom å introdusere nye erfaringer og opplevelser, utvider vi barnas valgmuligheter. Vi prøver ut på forskjellige aktiviteter for å se hva barna liker. Vi opplever en barnegruppe som er lett å engasjere, og som trives godt i lag i ulike aktiviteter. 2-åringen: Kan selv, vil selv! 2-åringene vil gjerne klare alt selv. Men gleden av å mestre blir tett fulgt av tårer og raseri, når ikke alt går slik barnet ønsker. De har lav frustrasjonsterskel, og blir lei seg når de ikke får ting til. Det som er viktig er å være tålmodige, la barna forsøke selv, og sette av tid. Kan være en ide å sette av litt ekstra tid i de situasjonene dere ser at barna vil gjøre alt selv. Her i barnehagen oppmuntrer vi barna til å kle både på og av seg selv. Øvelse gjør mester, og de fleste går inn i oppgaven med liv og lyst. Vi voksne legger til rette for mestring ved å legge klær klar, vise, støtte og oppmuntre. Vi oppfordrer dere også til å øve på dette hjemme. Med at 2-åringen kan mer kan vi også forvente litt mer av dem. Det å vente på tur er noe det øves mye på og det å rydde opp etter seg. Vi har så smått begynt på å la ungene rydde av bordet etter frokost og lunsj. Guro har hatt sin siste musikksamling 1.februar. Så fra og med uke 6 kommer en gruppe til å gå på tur i Vårt helsestudio (skogen vår) og en gruppe på tur i nærmiljøet. Gruppene rullerer. Opplevelsene fra musikk stundene med Guro bygger vi videre på, og kommer til å musisere og synge sammen både inne og ute. Foreldresamtaler Jeanette skal i løpet av februar og mars ha samtaler med først foresatte til barna født 2014, og deretter for barn født 2015. Det vil bli hengt opp tidspunkter for samtaler på ytterdøren. Dersom dere ikke finner tider som kan passe for dere, ta kontakt med Jeanette så finner vi en tid. Samefolkets dag markerer vi i barnehagen mandag 6.februar med blant annet en fellessamling på Konkylien. Vi skal i forkant og i uke 6 bli kjent med Norges urbefolkningen gjennom å se på bilder og samtale om det vi ser, høre på joik og prøve å lære oss en joik, studere flagget, og få smake på reinsdyrkaker som vi skal ha til middag. Buorre beaivi = god dag

Lag dere en flott februar måned! Hilsen Aase Marie, Bente og Jeanette I år blir det arrangert karneval torsdag 23.februar. Barna kan komme utkledd fra morgenen av. Det vil blant annet bli fellessamling på Konkylien med sang og musikk, og vi skal slå Katta i sekken inne på avdelingen. Det kommer ut mer informasjon når det nærmer seg! I anledning fastelavnssøndag 26.februar skal vi bake boller mandag 27.februar. Disse skal vi kose oss med til fruktmåltidet. Månedens jubilanter: Asin 7.februar, …vårt fadderbarn! Eva 18.februar, 2 år HUSK! I uke 9 (27.-3.mars) er det skolens vinterferie. I den anledning ønsker vi at dere gir oss beskjed dersom deres barn skal ha fri noen av disse dagen. Dette for at personalet skal kunne planlegge sin vinterferie. Månedens pedagogiske tips: Gøy med tall! Barn er opptatt av tall, og telling. Vi teller fingre, hvor mange vi er i gruppen, hvor mange kuer og griser vi har osv. Vi synger sanger hvor vi teller: En og to og tre indianere Fem apekatter Tøysefingre …tekst skal vi skrive opp for de som ønsker det! Barna våre er veldig glad i å lese bøker, og da har vi en gylden anledning til å telle det vi ser på bildene! Lag dere en flott februar måned! Hilsen Aase Marie, Bente og Jeanette