Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Allsangtime fredag 30. mars kl
Advertisements

God morgen.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
God morgen.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Plan for 1.klasse Uke mai Verdiord for mai: Hensynsfull.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Uke 1 4.jan.- 8.jan.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy m Lunsj.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke – 15. september.
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.
Periodeplan for februar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk vestlandsvær, med både regn, sol og vind på en gang. Gruppene har jobbet med både finmotoriske- og grovmotoriske oppgaver på torsdagene, og vært på tur både i skogen her i barnehagen og på Valahaug og Vanntårnet. Vi ser på krypdyr, og trær og blomster som så smått begynner å våkne til liv etter vinteren. Dette er kjempe spennende! I samlinger har vi hatt eventyret om «Prinsessen på erten». Her får barna lære om farger ved at madrassene vi bruker har ulike farger, vi snakker om forskjellen på hardt og mykt og vi teller. Vi har også tatt eventyret med oss ut, og laget slott til prinsessen med steiner inne som skal symbolisere erten. Vi har også så smått begynt å tenke frem mot 17.mai og grunnlovsdag Tiden som kommer: I ukene fremover kommer vi til å fortsette med eventyret «Prinsessen på erten». Vi ser at dette er et eventyr barna engasjerer seg i, og som de liker at vi forteller. Det finnes mye læring i dette da snakker om både antall, rom og form. Vi skal fortsette å gå på tur på tvers av avdelingene. Vi ser at barna knytter relasjoner med de andre barn enn de som de er med på avdelingen, og vi ser at det er en god støtte til barna når de skal begynne på ny avdeling. De første ukene av måneden kommer vi til å drive med forberedelser til 17.mai. Vi kommer til å øve på Vistestølen ropet, og andre sanger, som «Tenk at nå er dagen her» og «alle fugler». Fint om dere hjemme også synger litt slik at vi også i år høres godt i toget. I løpet av mai vil barna som skal skifte avdeling til høsten begynne sin tilvenning på ny avdeling. Det er personalet fra Pytten og Dinglebein som følger barna over. Dette blir en spennende tid både for store og små Viktige datoer i mai: Mai: Dinglebein har 9 klasse elev. Hannah. 05.mai: Kristihimmelfartsdag, barnehagen er da stengt 10.mai: dugnad. Sett av datoen, vi håper på et stort oppmøte 12.mai: vi går i øvetog sammen med Nyvoll barnehage og Sentrum 16.mai: 2.pinsedag, barnehagen er stengt. 26. Idrettsdag. Mer informasjon kommer. 30.mai: Barnas grønne dag. Barna MÅ være levert innen 0830.

Månedens bursdagsbarn: Nicolas Pål blir 3år 10/5 Emilie blir 3år 15/5 Mio blir 2år den 30/5 Hipp hipp hurra for alle tre! Brukerundersøkelsen 2016 Vi vil benytte anledningen til å takke for alle svarene vi fikk på brukerundersøkelsen i år. Vi setter pris på tilbakemeldingene vi fikk, og skal ta dem med oss i videre arbeid. I den forbindelse ønsker vi å oppfordre dere foreldre til å sette av tid til å snakke med oss på avdelingen i hentesituasjonen. Det kan være travelt på ettermiddagen, men vi ønsker å gi dere en skikkelig tilbakemelding fra dagen. Vi ber også om at mobiltelefoner ikke benyttes i bringe/hente situasjoner. La barnet få deres oppmerksomhet. Inne i garderoben på Dinglebein har vi en bildevegg. Her henger vi opp bilder fortløpende. Her vil dere se bilder fra hverdagen vår og masse av de ulike aktivitetene og leken som finner sted i hverdagen på avdelingen, sammen med litt tekst. Vi oppfordrer dere til å ta en titt på veggen sammen med barna. Vi vil også ha fokus på medvirkning fra dere som foreldre og barnas medvirkning og bevisstgjøringen på hva som ligger i dette. Vi ønsker derav at dersom dere som foreldre har tips eller ideer til hva vi kan gjøre sammen med barna deres i barnehagen så ta kontakt med oss. Vi setter stor pris på tips og ideer samt informasjon om hva barnet interesserer seg for hjemme om det er tema som kan være spennende å bygge videre på i barnehagen. Vi vil også be dere om å ta dere tid til å lese lapper som vi henger opp på døren og foreldretavlen, her er det masse viktig informasjon om hva som skjer i barnehagen den nærmeste tiden. Til slutt vil vi minne om at dersom dere lurer på noe eller ønsker å gi oss en tilbakemelding, er dere hjertelig velkomne til å ta en telefon eller avtale et møte. Vistestølen barnehage HEI HEI HEI Ingen barnehage er som deg HEI!! Alle fugler små de er kommet nå tilbake! Gjøk og sisik, trost og stær synger alle dage. Lerka jubler høyt i sky, ringer våren inn på ny. Frost og snø de måtte fly, her er sol og glede!