Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke 37 11. – 15. september.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke 37 11. – 15. september."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke 37 11. – 15. september

2 Plan for uka Mål for denne uka: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Samling Stasjon lesing Lunsj Sette sammen bokstaver til ord Matte Rim Engelsk Turdag Besøk på kulturhuset Husk: tursekk Bokstaver om til ord Faddertime Skolefri Mål for denne uka: Matte Jeg kan plassere tallene 1 – 5 på tallinje og vise mengden til tallene. Norsk Jeg kan lydere meg frem til to lyds- ord som: ro, er, lo og ja. Engelsk Jeg kan synge sangen «Once I Caught a fish alive» med bevegelser Sosialt mål Vise at du er hensynsfull ovenfor andre. Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer. (fargelegg i rutene over)

3 Skolefri Hjemmearbeid Til tirsdag
Norsk: Les lettlest – boken din sammen med mamma eller pappa. Fortell hva du ser på bildene. Gjør rimarkene på showbie og øv på lyden. Til onsdag Matte: Gjør matteleksen din på Showbie. Til torsdag Norsk: Les lettlest – boken din sammen med mamma eller pappa. Til fredag Skolefri

4 Til hjemmet Alle elevene har fri fra skolen på fredag.
Hei alle sammen Veldig kjekt å se så mange av dere på «Høstmoro». Så ut som store og små hadde en fin ettermiddag sammen. Denne uken i norsk skal vi begynne å trekke sammen bokstavene vi har lært å sette dem sammen til ord. Eleven vil også jobbe mye med ord som rimer. Så fint å se at elevene bruker pekefingeren sin når de leser og begynner å forstå leseretningen. Husk å snakk om bildene i boka før eleven leser teksten og kanskje dere finner rimord i teksten? Fortsett med det gode arbeidet dere gjør hjemme. I matte vil vi lære om tallinja og plassere tallene 1- 5 på tallinja. Fint om alle elevene har pose på drikkeflasken sin slik at det ikke blir lekkasje i skolesekken. Eleven vil ha KRD bok med seg hjem som heter vivo, fint om dere legger bokbind på boka. Husk foreldremøte onsdag 13.september kl Det blir først en felles del i gymsalen, så møtes vi i klasserommet etterpå for litt informasjon om 1.klasse Følg oss på Lurt å abonnere på nyheter. Då får dere mail hver gang vi legger ut bilder og andre viktige beskjeder. Følg linken ovenfor og trykk på «abonner» til Alle elevene har fri fra skolen på fredag. Mvh. Christina og Åse Perly Trenger dere å gi en beskjed eller snakke med meg så ring eller send en tekst til Christina:


Laste ned ppt "Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke 37 11. – 15. september."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google