ASVL Midt Norge Årsmøte 07-08.16 RESPEKT, TRYGGHET, GLEDE OG VEKST «Det som skaper en felles retning på arbeidet vårt, er lojaliteten til organisasjonens.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
GREP (Kompetanseutvikling Grenland AS)
Advertisements

Attføringsbedriften ”ny horisont – nye muligheter” 1.mars
Strategiarbeid i praksis
Hva kan vi få til? Anne-Lise Bakken nestleder i ASVL Stjørdal 28. november 2011.
ROSTHAUG VIDEREGÅENDE SKOLE
Omdømme Grete Wilsgaard Daglig leder og partner i Jobzone Tromsø
ASVL Høstkonferansen - Knus mytene! - Bygg tillit! - Slik jobber vi for å være synlige og tilstede i samfunnet! ASVL høstkonferanse oktober 2011.
Introduksjon.  ITIL står for Information Technology Infrastructure Library.  Det er mye snakk om ITIL i næringslivet for tiden, og veldig mange bedrifter.
Kapittel 3: Forretningsplanen Del 1 Læreplanmål Utforme mål og visjoner for en virksomhet Utarbeide en forretningsplan Entreprenørskap og bedriftsutvikling.
Velkommen til foreldremøte i Setskog Barnehage – div info v /Vigdis – foreldreråd, m/ valg av foreldrerepresentanter
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Virksomhetsplan Prosessgrunnlag veiledere. Hvorfor virksomhetsplan?
Medarbeiderkartlegging Driftsenhet / Avdeling Dato Foto: Rune Nilsen/News on Request.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Et felles løft for alle Gjennomføring av arbeidsmøte.
Miljøsertifisering Hvor står NØK NØK produserer og leverer bare miljøvennlig energi! Vi har internt høy fokus på HMS Kraftbransjen var (er) av enkelte.
Bruk av digitale sosiale medier Presentasjon av kvantitativ undersøkelse Frokostmøte Undersøkelsen er gjennomført av Research International.
Innskolingsdagen – 5. juni 2015 Velkommen til foreldremøte.
Jobberiet, fordi … ASVO + Neverstua = Sant Vårt formål, vår samfunnsoppgave Jobberiets formål er å skape utvikling hos mennesker ved å gi tilrettelagt.
Info (Medlem) 1/2 Velkommen til Nespresso Club, du snakker med. Hva kan jeg hjelpe deg med? Hvorfor har dere ikke sjokoladekapsler? Det er nettopp kaffe.
1 11 Klikk for å redigere tittelstil Klikk for å redigere undertittelstil i malen Klikk for å redigere tittelstil Håndball mot homohets «Ytringer kan skade»
Hvordan balansere det formelle styret med det visjonære og aktive styret for å gi økt verdiskapning? Elbjørg Gui Standal, Handelshøyskolen BI.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Assistance Service(1/2) Velkommen til Nespresso Club, du snakker med, hva kan jeg hjelpe deg med? Medlemsnummer Har du ditt medlemsnummer tilgjengelig?
Strategiplan
Kommunikasjonsstrategi
” Medarbeiderskap” - en krevende utfordring for hvem?
Punkt 1 - Forstår hva de skal lære og hva som forventes av dem
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Konkurranse grupper Januar 2017
Må verdier telles for å telle?
Landbruksnæringen i den nye kommunen vil bli en del større
Rusarbeid ved Romsdal videregående skole
Nyansattdag Modum Kommunikasjonsrådgiver Eivind Kopland
Situasjonsbeskrivelse – Asylmottak/flyktninger i Søndre Buskerud.
Sak 7 - Workshop om Helhetlig behandling av post – hva ønsker Tjenesteeierne  Spørsmål fra Gruppe
AKTIVITETSSKOLEN MØLLERGATA UKE 14
FNs bærekraftsmål FNs bærekraftsmål skal sikre at hele verden tar vare på miljøet samtidig som at alle mennesker kan ha muligheter for et godt liv.
Erfaringer med bruk av NS 8435
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
Valgfag Bjørnsletta Foreldremøte 8.trinn.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Gode venner som hjelper andre
Målbildet Stavanger kommune har som mål at flest mulig har et aktivt liv og klarer seg selv best mulig. Vi kaller det Leve HELE LIVET! Leve HELE LVET startet.
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
Veileder – NAV Loppa Veileder 100% fast stilling
Velkommen – presentasjon av deg selv
Sinne Kraivalee Arnesveen.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Egenkontroll og tilsyn Lillehammer
Inspirasjon og ledelse
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Markedsplan 2011.
Velkommen til foreldremøte
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
Mobilitetsuken i Bergen 2014
Ny IA-avtale for Avtalen ble signert 18. desember 2018
EUROPEISKMOBILITETSUKE
Inspirasjonsbasen – smarte grep
Vedtatt av styret i Landbrustjenester Hedemarken
Ny IA-avtale - hva innebærer dette for oss?
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Nettverk for kommunikasjon v/ Kristin
Anbudsprosessen - Klage
Arbeidsgiver: Dette kan du gjøre for å forebygge seksuell trakassering
Strategisk kompetansestyring i kommunene
INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell.
Utskrift av presentasjonen:

ASVL Midt Norge Årsmøte

RESPEKT, TRYGGHET, GLEDE OG VEKST «Det som skaper en felles retning på arbeidet vårt, er lojaliteten til organisasjonens verdisyn. Vi er stolte av å være del av en bedrift som vektlegger det menneskelige aspektet»

Ressurspersoner Arbeidstakerne i Vekstbedriftene er en ressurs og ikke en utgiftspost. De som jobber hos oss gjør en viktig og reel jobb for byens innbyggere og bidrar med en betydelig verdiskapning i kommunen.

Historikk Tromsø ASVO ble etablert 1989 med 15 arbeidstaker Produksjonsområde bokbinderi Aksjeselskap 100% eid av Tromsø kommune

Dagens Tromsø ASVO 83 personer i tiltak 17 ledere 4 avdelinger 59 VTA 8 APS 5 APS Grønt arbeid 8 skoleelever 10 VTAO

Arenaer i bedriften Vår produksjon er virkemiddelet, og blant våre arenaer er noen interne og noen eksterne.

Tromsø ASVO 83 på tiltak 17 ledere ANDRE TING Grønt arbeid Skoleelever VTAO SERVICE Søppel tømming Ee-avfall Plukking av søppel Makulering Søppelhåndtering Sykehjem og private Budtjenester Vaktmestertjenester Tømming av Fretex bokser BOKBINDERIET (2 dager i uken) Innbinding fra kunder Gulltrykk pakkeoppdrag BESPISNING 2 Kantiner Møtemat Bakervarer Internt renhold V ask av internt tøy møterom FRUKT Jobbfrukt Skolefrukt Gavekurver Oppskjært frukt

Hvorfor vil vi ha arbeidsplasser ute i samfunnet Vi ønsker at bedriften skal være en del av det aktive samfunnet Vi ønsker å synliggjøre at Tromsø ASVO er en del av arbeidslinja og bidrar til verdiskapningen i byen Med å være en aktiv bit av byen blir vi regnet med Forebygger stigmatisering Normaliserer forskjelligheter Arbeidstakeren er i kontinuerlig og aktivt i møte med kunden

Synlig i bybildet 600 esker Jobbfrukt hver uke Pakker og leverer skolefrukt til 25 skoler Plukker søppel i gatene alle ukedager året rundt Tømmer søppelboksene i hele byen hver dag, også i helger Søppelhåndtering på 9 helsebygg hver dag

Synlig i bybildet Har tilsyn av 30 returpunkt Henter el - avfall på 25 butikker hver uke Tømmer, rydder og vedlikeholder 36 Fretex bokser Henter og leverer div. post hos 30 kunder Henter og makulerer papir hos utallige kunder Vaktmestertjenester hos flere private sentrumsbedrifter

Beliggenheten vår er ingen tilfeldighet

Bringer samfunnet inn i bedriften Leier ut møterom til eksterne kunder Bruker ungdommer som sommervikarer En ”oppdragene” effekt av ungdommen. ”Ufarliggjør” ASVO

Årets Vekstbedrift 2015

Veien ble til underveis Kravspesifikasjon - Målrettet attføringsarbeid Equass – Kvalitetssikringssystem for ALT Strategiplan – Bedriftsplan Handlingsplan – Mål for strategiplan Markedsplan – Salgsmål og markedsaktiviteter

Synlig og tilsted Strategi blir til under veis når man har en plan. De færreste strategier er en plan som følges slavisk. Plan Strategi Plan Strategi

En bedrift Verdigrunnlag Holdninger inne i bedriften og utenfor Arbeidstakere er kollegaer Felles kantine

Kompetanse Lite formell utdanning Hva har vi bruk for Tilegne oss ny kunnskap for å forstå

Kunnskapsprøver Bilder

Samarbeid er uvurderlig Tromsø kommune Politikere NAV Remix Bydrift Fretex BAMA Næringsforeningen Utallige private bedrifter Sykehjem/helsebygg Vg skoler Og mange, mange flere

Tør å satse, og tør å legge ned Gave og husflidsbutikk Husflidsavdeling Kreativverksted Musketerne Avdeling Hansnes Reduser drift på bokbinderiet

Merkevarebygging tar tid Beliggenhet Egen profil, uniformering Fornyet logoen Hjemmesiden Media Sosiale medier – Facebook – Instagram Markedsplan

En «grønn og lilla tråd » går gjennom byen TV2 nyheter

Face book, Instagram, hjemmesiden

Takk for meg!