Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell tilrettelegging og tett oppfølging hos tjenestemottakerne. Innovi leverer et bredt spekter av varer og tjenester. Vi har avdelinger i Marker, Eidsberg og Trøgstad. Innovi ønsker å være en fremoverlent bedrift, alltid serviceinnstilte og klare for å finne løsninger! INNOVATIV INSPIRERENDE INKLUDERENDE

3 SÅ HVA GJØR VI?

4 VI PAKKER OG MONTERER

5 VI REPARERER GAMLE MØBLER

6 VI DRIVER ETT VASKERI!

7 VI HÅNDTERER HJELPEMIDLER FOR MARKER KOMMUNE

8 VI ISOLERER HUS

9

10 VI UTFØRER ULIKE TREARBEIDER

11 VI TRYKKER PÅ KLÆR OG EMBALASJE

12 VI TILBYR IKT- SERVICE

13 VI BEDRIVER VISUELL KOMMUNIKASJON

14 VI INSTALLERER OG UTFØRER SERVICE PÅ LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

15 VI TAR I ET TAK NÅR DET TRENGS

16 VI ØNSKER Å STREKKE UT EN HÅND

17 Informasjon om VTA avdelingen i Innovi
Varig tilrettelagt arbeid (VTA) skal tilby personer arbeid i en skjermet virksomhet, med arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes yteevne. Arbeidet skal bidra til vedlikehold og utvikling av den enkeltes ressurser og kompetanse gjennom kvalifisering og tilrettelagte arbeidsoppgaver. Deltakeren er arbeidstaker i henhold til arbeidsmiljøloven, og det skal ligge en arbeidskontrakt til grunn for ansettelsesforholdet. Varig tilrettelagt arbeid (VTA) kan også tilbys som enkeltplasser i ordinære virksomheter. Tiltaket er rettet mot personer som har eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon etter folketrygdloven, og som har behov for spesiell tilrettelegging og tett oppfølging. Andre arbeidsmarkedstiltak skal være vurdert og funnet å være uaktuelle. Innsøking til tiltaket skjer via din saksbehandler på Nav. Tiltaket er ikke tidsbegrenset. Det skal likevel jevnlig vurderes om det kan være aktuelt med overføring til andre arbeidsrettede tiltak, utdanning eller formidling til ordinært arbeid. Du vil få en veileder, som vil følge deg gjennom hele tiltaksperioden. Veiledningen skal bidra til at du fokuserer framover og utvikler motivasjon i forhold til arbeid, og sosial fungering.

18 Innovi vil bruke prøveperioden som er på seks måneder til individuell kartlegging for å på best mulig måte kunne tilrettelegge den videre arbeidssituasjonen og sikre fullt fokus og motivasjon i forhold til arbeid og sosial fungering. Ved våre avdelinger har vi oppdrag innen snekring, lager-/logistikkarbeid, pakking/montering, lasergravering, innramming/trofeer, resepsjonsarbeid, vedlikeholdsoppgaver og stell av grøntarealer. Valg av arbeidsoppgaver i Innovi gjøres med utgangspunkt i at du som arbeidstaker skal få mulighet til å bli utfordret på, og mestre arbeidssituasjonen og bedre sosial fungering. Innovi vil strekke seg langt for å tilrettelegge og finne gode arbeidssituasjoner for deg utfra dine behov. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, dersom du lurer på om dette kan være et godt tiltak for deg.

19 TA KONTAKT OM DU LURER PÅ NOE
KUNNSKAP TIL Å MESTRE! DU FINNER OSS PÅ FACEBOOK OG INNOVI.NO


Laste ned ppt "INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google