Veiledning som ledd i videreutdanning til spesialist og litt til

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

KOORDINERING OG SAMHANDLING
Halsa Interkommunale Psykiatriske Senter
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Tankesmia Medieanalyse for Helse Nordmøre og Romsdal 19. Februar 2008.
Bildetolking for døve/døvblitte i arbeid. 2 Bildetolking BAKGRUNN:  Et ønske om å utnytte eksisterende tolkeressurser bedre.  En stor del av tolkenes.
Prosjekt: ”Bistand på ny arena ?” 2011 Hege Nilsen og Anne Liv Engbråten. Habiliteringsteamet for voksne.
AMBULANT MILJØTERAPEUTISK TEAM
Pårørendetilbud ved lett traumatisk hjerneskade
samhandlingsforum Brukererfaringer med samhandlingsreformen
Om tyver og helse Andreas Moan Dr.med. Pt HOD 2041 – et magisk år.
Erfaringer fra implementering av evidensbasert familietilbud Sykehuset Innlandet 05 des.2013.
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
v/Oversykepleier Jan Erik Fosmark
”Åpen innleggelse” – Konsekvenser og utfordringer for samarbeid
Helse Finnmark – der sola aldri går ned....
SØRLANDSMODELLEN.
Reidar Aasheim, Prosjektleder Bø,
“Reise til utlandet med oksygen”
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Fagseminar om samhandling 9. og 10. juni 2010 i Alta.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Hvilke pasienter egner seg for kommunale akutte døgnopphold?
Samhandling Mye av informasjonsoverføringen i helsevesenet har hittil foregått på papir eller via telefon. Det har tidligere ikke eksistert noen nasjonale.
Hvordan overleve i grenseland mellom økonomi og fag.
TITLE OPPLÆRING – ROTARY D 2310 Marit Fredheim Opplæringsansvarlig
Samling 7. april 2010 Mulighetenes Oppland. Agenda: Nettsiden Tilskudd – satser for 2010 og regjeringens tiltakspakke.
Legeforeningens arbeidstidsundersøkelse – 2014
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Brukerforum voksenpsykiatri
HALLINGDAL SJUKESTUGU Distriktsmedisinsk Senter i 25 år
Regional seksjon for psykiatri, utviklingshemning/autisme
Velkommen til Tromsø !.
Felleskonsultasjon, tverrfaglige møter og samhandlingsnettverk
Nettverksmøte FUNNKe 18.juni 2012 Elektronisk meldingsutveksling Forberedelser.
Bruk av videokonferanse i forkant av gruppeopphold
Arngunna Skiple Sunnaas sykehus HF - en vei videre DELPROSJEKT 3 Telemedisin som verktøy i samarbeid med førstelinjetjenesten – med fokus.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Den tidsriktige epikrise
Pedagogisk-psykologisk tjeneste på nett
Noen rettslige problemstillinger vedrørende elektronisk samhandling i offentlig sektor Prof. Dag Wiese Schartum, Senter for rettsinformatikk, Avdeling.
Behandlingstilbudet for mennesker med spiseforstyrrelser, IKS erfaringer Møte i NKNS Notater til innspill til diskusjon, basert på IKS erfaringer.
Elektroniske meldinger – Gevinst eller merarbeid - for hvem? Ove Nordstokke - SUS.
Prosjekt Barn som pårørende SI somatikk 2014
Mobil røntgen, et lykkelig samhandlingstiltak!
Telepsykiatri ! Bruk av telestudio ved Blakstad sykehus
Akuttenheten – på nett Et hovedprosjekt 2-årig høgskoleutdanning innen IT - i Trondheim! 4 vt ~ 2 dager pr uke, fra 28.1 – 30.5 En student... Oppgaven:
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
TUBERKULOSEKOORINATOR`S ROLLE OG FUNKSJON
Raskere tilbake Lovisenberg DPS
Hva skal til – sett fra en helseregion Christel G. Meyer Spesialrådgiver Medisinsk og helsefaglig avdeling HELSE ØST.
Sykehusenes forberedelser til å ta imot SARS-pasienter Et eksempel fra Helse Vest Stig Harthug Regionalt kompetansesenter for sykehushygiene i Helse Vest.
Fakta 10-20% av alle barn i Norge har så store psykiske problemer at det går utover hvordan de fungerer til daglig. 4-7% av dem trenger behandling.
ET HELHETLIG OG TILPASSET TILBUD TIL RETT TID
mars 2008 Smått og godt om e-post Tips og triks.
Enkeltemnesiden Omlegging og resultater Hege Svanes, april 2015.
Arbeid for alle Jeg er mer enn Psykisk syk, jeg har arbeidsevne!
Hemsedal- mellom øst og vest. Innbyggertall pr er i overkant av 2300 stk. Turiststed som i vintersesongen kan huse opptil turister. Nærmeste.
Presentasjon for ISACA onsdag 10. februar 2016 IT og media – våpen eller hjelpemiddel? Spesialrådgiver Ola Kaldager Bestia Risk Consulting E-post:
Klare linjer Klare linjer i oppgavefordeling, ansvar og finansiering: Førstelinje, og grunnmuren i helsetjenesten, er primærhelsetjenesten Andrelinjen.
Nytt nettsted, programdatabase og nettbutikk Egil Røyeng og Thomas Parsli, Ravn Webveveriet as Emmy Gram Lauvanger og Sidsel Flock Bachmann, Forskningsdagene.
Til deg som er henvist og fått tilbud ved Allmenn psykiatrisk poliklinikk, Nydalen DPS Behandling Når utredningen konkluderer med at det foreligger en.
Hva er en pasientreise? En pasientreise er transport av pasienter til og fra undersøkelser og behandlinger hos offentlig godkjente behandlere Hovedregelen.
Og om NRK sitt ansvar i kriser
Nasjonalt Kompetansesenter for Svangerskap og Revmatisk sykdom
Seniornett Norge             Det glemte gullet – ingen har mer kapital og tid enn eldre, og de er på nett. Hvordan kan du utnytte dette til din fordel?
Rose Mari Eikås, rådgiver, seksjon for e-helse, Helse Bergen
Enkel brukerveiledning
Խելացի ժամանց Կառուցողական խաղեր Ուղեղի ունակությունների բացահայտում Զարգացում.
Utskrift av presentasjonen:

Veiledning som ledd i videreutdanning til spesialist og litt til Kersti Roald

Ringerike Sykehus HF Hallingdal Sjukestugu Ål Eget Foretak 1 januar 1995 Nybygg ferdig november 2004

Ringerike Sykehus HF Voksenpsykiatrisk avdeling poliklinikk dagavdeling døgnavdeling Nybygg til voksenpsykiatrisk poliklinikk og dagavdeling sto ferdig sommeren 2004

Ringerike Sykehus HF Barne- og Ungdomspsykiatrisk Avdeling Poliklinikken ble etablert i 1990 den gang var vi 4 ansatte og 1 merkantil nå er vi 20 behandlere 3 merkantile 4 av disse og 1 merkantil arbeider på Ål

Hallingdal Sjukestugu Ål Voksenpsykiatrisk avdeling poliklinikk dagavdeling døgnavdeling Nybygg til psykiatrisk poliklinikk i 2002

Hallingdal Sjukestugu Ål Barne- og Ungdomspsykiatrisk poliklinikk ble etablert som egen enhet i 1999 da vi fikk ansatt lege bosatt på Geilo poliklinikken har 4 behandlere lege psykolog pedagog sosionom 1 merkantil

BUP poliklinikken på Ål er faglig tilknyttet BUP poliklinikken på Ringerike Vi etablerte egen poliklinikk for å gi et godt tilbud til befolkningen i Hallingdal Bedre tilbud med lokalt ansatte, enn ansatte med reisedager fra Hønefoss Vi bruker veiledning via nettet for å utdanne spesialister slik at poliklinikken skal kunne fortsette å eksistere

Betingelser for veiledning via nettet at en har lett tilgang til et studio at en har tilgang til studentens saker i BUP data. at en sender saksnummer på saker for veiledning over E-post på forhånd slik at en er forberedt at en har et åpent sinn for teknikk og muligheten for uforutsette hendelser

Fordeler med veiledning via nettet: det er billig det er praktisk, studio på huset en sparer lang reiseveg i dette tilfelle en dags reise at en blir vant til å se seg selv på skjerm øker sikkerheten i å opptré i andre sammenhenger (for de som ikke gjør det ofte)

Vansker/bøyger med veiledning via nett: at en må huske å bestille studio at nettet ikke fungerer, mangler backup at utstyret ikke er i orden, mangler backup at noen har trykket på feil knapper at det kan ta tid å overvinne sjenansen for mediet lite variert veiledning kan bøtes på ved å treffes av og til Ta toget

Ringerike Sykehus HF ligger på grensen til Oppland og Sykehuset Innlandet. Pasienter tilhørende Sykehuset Innlandet, dvs. Jevnaker, bruker vår BUP Poliklinikk pasient som utvikler alvorlig problematikk Aktuelt å bruke nettet ved overføring av pasienter fra vårt HF til sykehuset Innlandet Ulempe at vi ikke har samme tilkobling

Litt historie Under krigen på Balkan hadde vi 4 asylmottak i Hallingdal med ca 200 barn Mange ble henvist BUP. Det hadde vært praktisk å kunne brukt studioet på Ål for å bedre flyten i samarbeidet med førstelinja Vi manglet person som kunne tilrettelegge for sending på Ål