Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Seniornett Norge             Det glemte gullet – ingen har mer kapital og tid enn eldre, og de er på nett. Hvordan kan du utnytte dette til din fordel?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Seniornett Norge             Det glemte gullet – ingen har mer kapital og tid enn eldre, og de er på nett. Hvordan kan du utnytte dette til din fordel?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Seniornett Norge             Det glemte gullet – ingen har mer kapital og tid enn eldre, og de er på nett. Hvordan kan du utnytte dette til din fordel?

2 Judith Nilsen Prosjektleder i Seniornett
TAAFC, Banyan, TTC, Telenor, Cargonet, Moesarc, og selvstendig. Hardware, software, utvikling, nettverk, sikkerhet, telefoni, brukerstøtte. Utdannet i klassiske språk, pedagogikk, ledelse. Selvlært på teknikk, EUCIP sertifisert.

3 Vårt mål Vi arbeider for seniorers aktive bruk av IKT og integrering i det digitale samfunnet

4 De eldre er gjennomsnitt av befolkningen
Minst 25% av befolkning har lesevansker. Alle alder har synsvansker og andre hemninger. Konsentrasjonsevne er mindre hos de yngre enn de eldre! Vi vil forstå Mange stadier av alderdom – 60 er den ny 40!!

5 Sosiale medier De eldre bruker sosiale medier til å holde kontakt med familien. De er ikke interessert å treffe bedrifter hvor de har familie. Twitter er lite brukt. LinkedIn er brukt av de som jobber Eldre er redd for sikkerhet Eksemplar : Facebook – Seniornett, Alfa travel Bilfører 65+

6 Søk Søk er et kunnskap og er vanskelig
Forståelse for hva finnes på nett er lav Forståelse av resultater av søk er lav Vi prøver å lære de – uten hell

7 Mye brukte – fordi det endres lite og er inngangsporten til mye Aviser fordi de er gratis på nett Nettbank Reiser E-post Skype

8 Lojalitet Vegre seg å bytte leverandør Stort ryktenettverk
Kundeservice må bli forståelig Eksempel – bytte av internett leverandør.

9 Kundeservice Noen er teknisk avansert – klarer chat eller menydrevet systemer Vil helst snakke med et menneske God kundeservice er den beste reklamen

10 Tid Det har vi ikke! (Barnepass, kurs, frivillighet, reiser, jobb)
30% av befolkning er aktive – uansett alder. OECD rapporter viser at det øker aldri uansett media

11 Motivasjon Det må bli nyttig Det må bli enkelt 2 klikk
Fordi du kan betyr ikke at du må Personlig anbefalinger

12 Dårlig sider Nav.no Trondheim kommune Oslo kommune Skatteetaten.no
Gov.uk Alle disse har vunnet priser!

13 Gode sider BBC De endrer seg lite Enkelt språk
Ikke nødvendig å skrolle 2 klikk Søk fungerer Rask

14 Vår erfaring på web Vi har en prosjekt til å ombygge webstedet.
Fra statistikk det mest brukte er nyttige tips. Maks 2 klikk Skjemaer er ikke populært – vanskelig å skrive på tastaturet Bruker ikke tid til å finne ting Innlegg må bli kort Forståelig språk


Laste ned ppt "Seniornett Norge             Det glemte gullet – ingen har mer kapital og tid enn eldre, og de er på nett. Hvordan kan du utnytte dette til din fordel?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google