Tildeling til brukerorganisasjonene 2015 118 søknader som søkte om 22 417 792 kr. Budsjett 2015: 7 740 748 kr.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Inntak og søknad om spesialundervisning
Advertisements

I.
Nasjonalt opptakskontor for fagskolen Fagskolekonferanse, 13. – 15. mai 2009 i Bodø.
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
© EL & IT forbundet, søndag, 22. juni 2014 Lysbilde nr.: 1 Hvordan er kravene fra LOs representantskap innfridd?: •Krav: •”- at AFP-tillegget skal utformes.
FYLKESMANNEN I HEDMARK Oppvekst- og utdanningsavdelingen
LUK Prosjekt Øvrebyen Cecilie Samways. Veileder for Øvrebyen • Bakgrunn •Gjeldende reguleringsplan fra 1975 •Andre problemstillinger •Manglende styringsverktøy.
KomRev Trøndelag IKS Spillemiddelsøknader 2013 Nye Idrettens Hus, Terje Wist Ass. revisjonsdirektør 24. september
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
«Bedriftsutvikling tradisjonelt landbruk»
Utdrag resultat Svømmeaksjonen Resultat utvikling 2010 Tatt i betraktning at 36 % av barna som var med i aksjonen i 2010 var 6 åringer er det fantastisk.
INFORMASJONSDAG.
Leikvang Friidrettshall
Helse og Rehabilitering Prosjekter som gir helse og livsglede
Tilskuddsordninger - Hedmark fylkeskommune
Spillemidler til idrettsanlegg i Nord-Trøndelag 2011
Naturvernskolen: Hvordan skaffe penger til lokalt arbeid
E-forvaltningskonferansen Randi Flesland
Karrieresenterets studietur til Nederland 6. – 12. april 2014.
Helse- og omsorgspolitikk •Samhandlingsreformen. Samhandlingsreformen Rett behandling – på rett sted – til rett tid •Bedre samhandling mellom kommuner.
Nytt fra Nasjonalbiblioteket
| 1 Øyeblikkelig hjelp Prosjektdirektør Jon Hilmar Iversen Helsedirektoratet –
Buskerudregionens incestsenter
Tildeling av busser for sightseeing. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Busselskapet CityTourist i London har kjøpt 6 nye toetasjers turistbusser med.
Bønder støtter bønder! Bondelaget samarbeider med Utviklingsfondet om landbruksprosjekt i Malawi Du og ditt lokallag kan bidra med viktig støtte til.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Habiliteringstilbud for ungdom med nedsatt funksjonsevne, eller lettere psykisk utviklingshemming Meråker Sanitetsforenings Kurbad AS.
Naturvernforbundetskolen:
Nanna Maries hjem har vært et senter for foreldre og barn i regi av Kirkens Bymisjon i 27 år. Vårt arbeid består i å støtte foreldre slik at de kan ta.
Livet i havet – vårt felles ansvar SKOLEKVOTER v/ Elisabeth Borthen
Organisering Bodø Nordland og Svalbard Hammerfest Troms og Finmark
1 Biblioteksjefrollen - mindre innlandskommune og en Deichman-filial i Oslo Kvalitativ spørreundersøkelse med en person som både har vært biblioteksjef.
Velkommen til ”VRIMLEDAG ” 24. April 2012 Haugalandsløftet.
Informasjon til fylkes- og lokallag
HP 2010 – 2013 (2019) HP for Statens vegvesen gjelder for perioden 2010 – 2019 med hovedfokus på 2010 – Programmet er etatens gjennomføringsplan.
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
Utbygging av infrastruktur for hurtiglading Miniseminar Gardermoen Asbjørn Johnsen.
ØKONOMIARBEIDET I RØDT
Forskningssamarbeid i UH-nett Vest: Status, utvikling og perspektiver Sigmund Grønmo Samarbeidsmøte HiB 30. november 2010.
Vest-Agder fylkeskommune en drivkraft for utvikling Folkestyre – kompetanse - samarbeid.
Bergens medisinske forskningsstiftelse Internasjonaliseringsmidler for medisinsk forskning ved UiB & HB.
Ernst Kristiansen styremedlem i FFA konserndirektør i SINTEF Kunnskapsdepartementet Hvordan mobilisere flere miljøer til å delta internasjonalt?
Fortrinnsrett til videregående opplæring
Asle Bogen, Orientering om skrotnisseprosjektet i Lenvik Plan og utvikling.
Og.
Hallfordeling DFI Nye rutiner og kriterier. Rutiner hallfordeling Hallfordelingsansvarlig skal innhente de ulike gruppenes treningsbehov i hall og gymsal.
FOKUS PÅ TRAUMER Forståelse og behandling av PTSD og komplekse traumer.
Lovforslag Lovkomiteen Kjell Nesbø, Stord/Fitjar demensforening, leder Hordaland fylkeslag Målfrid Kvarteig, Røros demens- forening, styret.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Antall 1.februar søkere: 578 Antall tatt inn i individuelt inntak: 416 Antall søkere overført til ordinært inntak: 157 Antall søkere som fikk avslag på.
Foto: Bjørn Erik Olsen Fag-/nettverkssamling Bygg og anleggsteknikk Utdanningsavdelingen, Anne Engan Djupvik Foto: Thor-Wiggo Skille.
Tariff 2014, Årsmøter og litt annet moro.
Administrasjon og ledelse og organisasjon og forvaltning
Ny likepersonsordning
Kommunereformen Fellesmøte Styringsgruppen og Referansegruppen v/ordfører Ove Silseth og rådmann Ole Bjørn Moen 1 Eide kommune.
Brukerstyrt aktivitetskafèBrukerstyrt aktivitetskafè Opprettelse av en brukerstyrt aktivitetskafé for mennesker med rusutfordringer og psykiske helseplager.
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Kompetanse for kvalitet Videreutdanning mill kr 37 nye tilbud høsten 2010, samlet 91 videreutdanningstilbud med omfang 30 studiepoeng Fire nye.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
SØKNAD TIL VELFERDSTINGETS KULTURSTYRE STUDENTLIV 2012.
Leppefiskstatistikk Tove Aasheim, Statistikkavdelingen
Anskaffelser av private helsetjenester i bildediagnostikk Regionalt brukerutvalg Karin I. Steen.
Tildeling til brukerorganisasjonene 2016
Fastlege- og avtalespesialist- henvisninger til private rehabiliteringsinstitusjoner Presentasjonen viser bruk av private rehabiliteringsinstitusjoner.
Midler til fartøyvern Fartøyvernets ABC 2017.
Folkehelse som regionalpolitisk satsingsområde
SKOLEKVOTER v/ Elisabeth Borthen
Stipendtildelinger for 2018
Tildeling til brukerorganisasjonene 2019
Utskrift av presentasjonen:

Tildeling til brukerorganisasjonene søknader som søkte om kr. Budsjett 2015: kr

Litt om søknadsprosessen Ny søknadsfrist; – Dette for å unngå at mange ringer i jula, da det er begrenset tilgjengelighet – Ny søknadsfrist ble opplyst i tildelingsbrevet 2014, i tillegg til at det har stått som nyhet på våre hjemmesider – Vi har likevel tatt med søknader som er sendt fram til årsskifte, da ikke alle var klar over at fristen var endret Hvor mange nye søknader? – 22 nye foreninger som søkte, mange av dem fikk avslag, da det er lokallag og vi prioriterer fylkeslaga jf. Retningslinje for tildeling av midler til brukerorganisasjonene.

Hvordan tildele? I 2014 fikk vi to klager etter at tildelingen var ferdig I2015 har vi basert mye av tildeling på det som er gjort årene før. Men det er ikke alle av de som fikk i 2015 som har søkt og det er som nevnt 22 nye. Det har vært avklaringer med de andre RHFene, særlig der vi har vært i tvil. Vi har justert for prisstigning på de som er tildelt over Det er 10 som har fått avslag Det er ingen klageadgang

Fordeling Rus/psykiatri – kr Somatikk – kr Totalt fordelt: kr Hvis vi trekker ut beløpet til pårørendeforeninger er det kr

2016 Samme søknadsfrist som 2015 Utlysning innen Det jobbes internt i RHFet med å flytte postene: Senter mot incest og seksuelle overgrep Møre og Romsdal Senter mot incest og seksuelle overgrep Nord-Trøndelag Senter mot incest og seksuelle overgrep Sør-Trøndelag Stiftelsen Amathea - veiledningstjeneste for gravide, Møre og Romsdal Stiftelsen Amathea - veiledningstjeneste for gravide, Trøndelag