Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fastlege- og avtalespesialist- henvisninger til private rehabiliteringsinstitusjoner Presentasjonen viser bruk av private rehabiliteringsinstitusjoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fastlege- og avtalespesialist- henvisninger til private rehabiliteringsinstitusjoner Presentasjonen viser bruk av private rehabiliteringsinstitusjoner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fastlege- og avtalespesialist- henvisninger til private rehabiliteringsinstitusjoner Presentasjonen viser bruk av private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale med Helse Midt-Norge om tilbud om spesialisert rehabilitering. - Gjelder for innbyggere bosatt i Midt-Norge - Gjelder henvisninger fra fastleger og avtalespesialister 2. tertial Tall fra Regionalt henvisningsmottak for private rehabiliteringsinstitusjoner/ReHR Midt-Norge

2 Fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge)

3 Fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (forts
Fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (forts.) (innbyggere i Midt-Norge)

4 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge)
Det er stor forskjell i størrelsen på avtalene mellom de ulike rehabiliteringsinsitusjonene – fra Namdal Rehabilitering som har avtale om 8 plasser og til Røros Rehabilitering som har avtale om 70 plasser. Korrigert for feilsendte/videresendte og for de som har fått avslag. Viser altså kun henvisninger der pasienten er innvilget BH eller RNH.

5 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge)
Det er stor forskjell i størrelsen på avtalene mellom de ulike rehabiliteringsinsitusjonene – fra Namdal Rehabilitering som har avtale om 8 plasser og til Røros Rehabilitering som har avtale om 70 plasser. Korrigert for feilsendte/videresendte og for de som har fått avslag. Viser altså kun henvisninger der pasienten er innvilget BH eller RNH.

6 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge; institusjoner utenfor Midt-Norge) Her en spesifisering av antall henvisninger til institusjoner utenfor Midt-Norge, også vist prosentvis fordeling.

7 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge; institusjoner utenfor Midt-Norge) Her en spesifisering av antall henvisninger til institusjoner utenfor Midt-Norge, også vist prosentvis fordeling.

8 Andel innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere i Midt-Norge)

9 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger pr hoveddiagnosegruppe (forts.) (innbyggere i Midt-Norge)

10 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger pr institusjon per hoveddiagnosegruppe (innbyggere i Midt-Norge)

11 Innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger pr institusjon per hoveddiagnosegruppe (forts.) (innbyggere i Midt-Norge)

12 Aldersfordeling innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger (innbyggere bosatt i Midt-Norge)

13 Kjønnsfordelingen av innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger

14 Aldersfordeling pr kjønn innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger

15 Tall for Nord-Trøndelag
I det følgende kommer statistikk for bruk av spesialisert rehabilitering i private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale med RHF. Henvisninger fra fastleger og avtalespesialister for personer bosatt i nedslagsfelt for Helse Nord-Trøndelag

16 Antall behandlede fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Nord-Trøndelag pr 1.000 innbyggere
Grafen viser antall behandlede fastlegehenvisninger per innbyggere per kommune. Det vil si både pasienter med rett til nødvendighelsehjelp, pasienter med behov for helse- hjelp og pasienter som har fått avslag.

17 Antall innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Nord-Trøndelag pr 1.000 innbyggere
Grafen viser de innvilga fastlegehenvisninger per innbyggere per kommune. Det vil si pasienter som har blitt behandlet på de diverse rehabiliteringsinstitusjoner. Pasienter som har fått avslag er altså ikke regnet med. Dette gjenspeiler det faktiske forbruk av rehabilitering på rehabiliteringsinstitusjoner.

18 Tall for Sør-Trøndelag
I det følgende kommer statistikk for bruk av spesialisert rehabilitering i private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale med RHF. Henvisninger fra fastleger og avtalespesialister for personer bosatt i Sør-Trøndelag

19 Antall behandlede fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Sør-Trøndelag pr 1.000 innbyggere

20 Antall innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger per kommune per innbyggere i Sør-Trøndelag Grafen viser de innvilga fastlegehenvisninger per innbyggere per kommune. Det vil si pasienter som har blitt behandlet på de diverse rehabiliteringsinstitusjoner. Pasienter som har fått avslag er altså ikke regnet med. Dette gjenspeiler det faktiske forbruk av rehabilitering på rehabiliteringsinstitusjoner.

21 Tall for Møre- og Romsdal
I det følgende kommer statistikk for bruk av spesialisert rehabilitering i private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale med RHF. Henvisninger fra fastleger og avtalespesialister for personer bosatt i Møre- og Romsdal

22 Antall behandlede fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Møre og Romsdal pr 1.000 innbyggere

23 Antall innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger per kommune per innbyggere i Møre- og Romsdal Grafen viser de innvilga fastlegehenvisninger per innbyggere per kommune. Det vil si pasienter som har blitt behandlet på de diverse rehabiliteringsinstitusjoner. Pasienter som har fått avslag er altså ikke regnet med. Dette gjenspeiler det faktiske forbruk av rehabilitering på rehabiliteringsinstitusjoner.

24 Tall for Midt-Norge I det følgende kommer statistikk for bruk av spesialisert rehabilitering i private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale med RHF. Henvisninger fra fastleger og avtalespesialister for personer bosatt i Midt-Norge

25 Antall behandlede fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Midt-Norge

26 Antall behandlede fastlege- og avtalespesialisthenvisninger Midt-Norge pr 1.000 innbyggere

27 Antall avslag per fylkeskommune i Midt-Norge per 1.000 innbyggere

28 Antall innvilga fastlege- og avtalespesialisthenvisninger per fylkeskommune i Midt-Norge

29 Antall innvilga fastlegehenvisninger per fylkeskommune i Midt-Norge per 1.000 innbyggere


Laste ned ppt "Fastlege- og avtalespesialist- henvisninger til private rehabiliteringsinstitusjoner Presentasjonen viser bruk av private rehabiliteringsinstitusjoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google