Retningslinjer for klubber Det skal forligge en anlegg/baneperm Det skal foreligge en tegning av bane 1:1000 En klubb som skal ha sin bane godkjent skal.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Betingelser for motorsykkelkjøring for barn
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
Utvekslingsår En del av din videregående opplæring.
Fagseminar NLF CAMO HVA NÅ?. Hva er CAMO •CAMO: Contiinuing Airworthiness Management Organisasjon •Organisasjon som tar for seg å administrere.
Velkommen til kurs for prøvenemnder, perioden
Bedre kommunikasjon Line Sagberg
Gardermoen, 24. september 2013 Ståle Tunang-Nybakk Utbredelse av pleie- og omsorgsmeldinger v1.6.
Saksbehandling i ht Plan- og bygningsloven
Utbredelse av pleie- og omsorgsmeldinger v1.6
GOS Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS) etablerer felles fagplaner og felles rammeverk for praktisk prøve. For å bli.
Forstandere i trossamfunn
POLICYDOKUMENT – TRAFIKKSIKKERHET
Fallskjermseksjonen F/NLFs fagseminar 18. mars 2001, # 1 Fagseminar klubbdrift mars 2001.
Regler for å ta ett år i utlandet som utvekslingselev
Felles kravspesifikasjon for Oslo kommune 2012 FDV leveransekrav
Helen Knutsen Prosjektansvarlig Undervisningsbygg Oslo KF
Nytt HR-system  Info lederforum
Personalseminar Avdeling for IT Høgskolen i Østfold 18.mars 2005
Lokale forhandlinger 2012 Resultat og oppfølging.
NASJONAL GODKJENNINGSORDNING FOR INN PÅ TUNET – slik kvalitetssikrer vi tjenestene. Steinkjer 1.mars 2013.
Klubblisens v2.0 Kapittel 8 lov og reglement Roger Ness.
Oppfølgning Rekrutteringsdommer. Utdanning : - OFK ønsker årlig å utdanne 50–75 nye rekrutteringsdommere.
Forskrift om skadedyrbekjempelse – kommunens rolle Kurs på Folkehelseinstituttet, 17. april 2007 v/førstekonsulent Mona Keiko Løken
Operativ Leder - Hvem, hva og hvordan -.
Muligheter og utfordringer med Operativ leder i klubb.
”Tremånederskontroll” UNN, 27. og 28. sept Viktig problemstilling - slik handlingsplanen ser det Ventetiden er lang ved mange hørselssentraler.
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Når ble funksjonen opprettet? Vi skal se litt på funksjonen OPL og ansvarsområder Fagfunksjonen Operativ Leder.
Kvalitetssikring av byggeprosjekt – del 4
Prøvenemnda for elektrikerfaget virkeområde Midt-Troms
Lov og forskriftsendringer forslag til praktisering Utdanningsetaten Karri-samling 7. mai 2008.
Barnehagekontoret Styrermøte 5.desember Barnehagekontoret 2014 Revisjon ny rammeplan Ny lov om barnehager? Barnehagebehovsmelding Handlingsprogram,
Rutiner for saksbehandling EFP v. prosjektopprettelse
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
Møte med kontorsjefene Bakgrunn Bestilling fra Universitetsdirektøren tilknyttet IHR: Innen skal det foreligge standard rutiner.
Færder Rotary Klubb. Færder Rotary LEDERPLAN (CLP) 2007/200 3 ÅRS PLAM MOT 2010.
Utvekslingsår En del av din videregående opplæring.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
Fallskjermseksjonen F/NLFs fagseminar 2003, # 1 Del 500 Operative bestemmelser mars 2003 Rica Hotell Gardemoen.
Universitetet i Tromsø
Rutiner ved skade elever
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Idrettsrådets ansvar og rolle
Byggesaksbehandling Tiltak som krever søknad og tillatelse Tiltak som krever søknad og tillatelse, uten krav om ansvarsrett Tiltak.
Forskrift om skadedyrbekjempelse – kommunens rolle Kurs på Folkehelseinstituttet, 11. september 2006 v/underdirektør Hege Johansen.
Fra Plan til utbygging Gjennomføringsavtaler med eksterne utbyggere.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 5 - Prosessbeskrivelse Privatistopplæring.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
Miljøfyrtårn Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar 4530 godkjente.
Arealforvaltning etter plan- og bygningsloven
Pilotering av tilsyn Introduksjonsprogrammet Gro Sevheim, rådgiver
2016 VISMA Arbeidsfordeling i praksis
First Level Controller
Fellesbefaring: Transport av sand
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Handlingsplan Dette henter vi fra virksomhetsplanen
SAK 6: Oppdatering av bilag 3 til Samarbeidsavtalen Krav til tjeneste
Medlemsverving 2016/2017 November 2016
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Opplæring SAP Portalen
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Arkivering i friskoler
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Videregående opplæring for voksne
Virksomhetstilsyn av seilflyklubber
Utskrift av presentasjonen:

Retningslinjer for klubber Det skal forligge en anlegg/baneperm Det skal foreligge en tegning av bane 1:1000 En klubb som skal ha sin bane godkjent skal ta kontakt med NMF i forkant. Det vil ikke bli utsted noe sertifikat fra NMF vis dette ikke er gjort. Frist for bestilling av godkjenning er i god tid før vinterstegning. Klubben skal i forkant fylle ut tilsendt dokumentasjon og fremlegge offentlige godkjenninger før befaring. Klubben skal utpeke en baneansvarlig før godkjenningsprosedyren starter. Klubben har ikke tilgang til å gjøre endringer uten at dette er avklart med siste anleggsgodkjenner. Klubben er ansvarlig for betaling og dekking av utgifter som anleggsgodkjenner har ved dette arbeidet. Reiseregning skal foreligge på godkjent skjema. Når oppgjør er mottatt og bekreftet av anleggsgodkjenner, utstedes sertifikat fra NMF.

Retningslinjer for anleggsgodkjenner En anleggsgodkjenner skal før han/hun blir godkjent for å kontrollere C og D bane, ha gjennomgått opplæring av NMF, og gjennomført en banegodkjenning med fadder. En anleggsgodkjenner som skal godkjenne A og B bane, skal gjennomgå opplæring i henhold til retningslinjer fra NMF baneutvalg og gjennomført minst 4 anleggsgodkjenninger i mindre kategorier, det skal også gjennomføres en befaring på en VM bane der det lages en avhandling. Første banegodkjenning skal gjennomføres med fadder. Det stilles krav til digitalt kamera 5 megapickler. Ingen anleggsgodkjennere har adgang til å godkjenne baner uten at dette er avklart med forbundskontoret i forkant. Anleggsgodkjenneren er ansvarlig for å fylle ut til en hver tids pålagte dokumenter som er utarbeidet av AMX, Forbundskontoret. Det skal tas bilder av bane, depot, flaggposter og alle hopp under befaringen. Når anlegget er godkjent skal anleggsgodkjenner oversende dokumentasjon innen 4 uker til Forbundskontoret og klubben. Når anleggsgodkjenner bekrefter at oppgjør er mottatt, utarbeider NMF sertifikat.

Retningslinjer for NMF. NMF skal arrangere kurs/ opplæring for anleggsgodkjennere minst annet hvert år. NMF skal legge inn under funksjonæroversikten hvilke kategori anleggsgodkjenner er godkjent for. Det skal ikke under noen omstendigheter utstedes sertifikat, uten at det foreligger pålagt dokumentasjon fra anleggsgodkjenner. Og bekreftelse på at oppgjør er mottatt fra anleggsgodkjenneren. Ved regodkjenning av anlegg skal NMF sende over nødvendig dokumentasjon fra siste godkjenning til anleggsgodkjenner. NMF skal varsle klubben om at godkjenning utgår. Godkjenning skal følge årskalender.