Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

GOS Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS) etablerer felles fagplaner og felles rammeverk for praktisk prøve. For å bli.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "GOS Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS) etablerer felles fagplaner og felles rammeverk for praktisk prøve. For å bli."— Utskrift av presentasjonen:

1 GOS Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS) etablerer felles fagplaner og felles rammeverk for praktisk prøve. For å bli godkjent i GOS må kandidatene bestå en kunnskapsprøve og en praktisk prøve. Kunnskapsprøvens innhold og kunnskapskrav er definert i Fagplan for GOS Kunnskapsprøve. Det stilles kravene til praktisk prøve.

2 Metode for gjennomføring.
Praktisk prøve skal gjennomføres av den enkelte bedrift med utgangspunkt i et felles rammeverk. Prøvene bygges på relevante, gjenkjennbare cases for de ulike ”roller” i bedriftenes kunderettede apparat. Det tilbys ”kombinerte” casebeskrivelser som gjør det mulig å slå sammen praktisk prøve i godkjenningsordningen og praktisk prøve i AFR til én prøve. Rollespill med sensorer. Simuleringsprogram (må være godkjent)

3 Gjennomføre Kunnskapsprøve AFR og GOS Gjennomføre Kunnskapsprøve AFR Gjennomføre Kunnskapsprøve GOS Trene til Praktisk prøve. Trene til Praktisk prøve. Trene til Praktisk prøve. Praktisk prøve Praktisk prøve Praktisk prøve eller Simuleringsprogram AFR GOS AFR GOS

4 Krav til sensorer i GOS. Nye sensorer uten erfaring:
- Sensorer må være godkjente (bestått kunnskapsprøve og praksis i GOS) - Sensor 1 må ha gjennomgått intern opplæring om sensor 1 rollen - Sensor 2 må ha sensorkurs i regi av GOS. o I regi av GOS er: § Deltakelse på sensorkurs holdt av GOS § Deltakelse på kurs arrangert intern i bedriften av godkjent GOS Sensor 2 Godkjente AFR sensorer: - Sensorer må ha bestått kunnskapsprøve i GOS - Sensor 2 må i tillegg ha gjennomgått opplæring i målepunkter GOS

5 Sensorskjema GOS Case GOS Øvelse Case Vurderingskriterier for praktisk prøve.


Laste ned ppt "GOS Godkjenningsordningen for selgere og rådgivere i skadeforsikring (GOS) etablerer felles fagplaner og felles rammeverk for praktisk prøve. For å bli."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google