FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Advertisements

Evaluering av oktober på blå
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Matematikklek i Solsletta barnehage
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Rolighetsmoen barnehage
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
"God bagasje på livets reise."
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
August på Rød.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Evaluering: «I kommunikasjon med mennesker og materialer utvikler jeg meg» Rør i fokus. I møte med rørene inntok barna en undrende og utforskende tilnærming.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
KARNEVAL
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Sluttevaluering De syv
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Hva har vi gjort i oktober?
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN 2011-2012 JANUAR 2012 Hva? Hvorfor? Mål Hvordan? Hva tenker vi spesielt på? Evaluering Solfest Besteforeldre-fest Barna skal: - Føle GLEDE over å se sola etter mørketia videreføre en del av barnehagens tradisjoner - føle GLEDE over å feire sammen med alle store og små i barnehagen Barna lager sol til å henge opp på avdelingen Vi samles til felles mat med gul farge Lyset og sola kommer tilbake. Til solfesten har barna selv fått laget ei sol hver ved å klippe ut sirkler og lime på solstråler. Disse solene er blitt hengt opp i vinduene til solfesten som vi feiret 27.01.2012. Til solfesten hadde vi pølse m/brød, ostepopp, appelsiner og juice. Vi koste oss med god og gul mat og sang solsangen. Barna viste glede og trivsel. Besteforeldrefest har vi også hatt denne måneden Vi dekte på med god lunsj og fikk besøk av besteforeldre. Barna storkoste seg ilag med dem,og det ble en koselig fest. Kommunikasjonspråk og tekst Lesetrappa Barnet skal kunne fortelle en historie med begynnelse og slutt Dele gruppa i to, fortelle om hva de har gjort i jula Vi har delt opplevelser fra jula denne måneden ved å snakke om ting barna har opplevd i jula, vi har brukt måltidene og andre rolige stunder til å prate om det. Thorbjørn Egner er tema for resten av året. Denne måneden har vi lest en del fra klatremus og de andre dyra i hakkebakkeskogen, vi har også syngt sanger som hører med historiene. Ellers har lydcder blitt en del brukt, vi har hatt noen hvilestunder der vi har hørt på lydcd av Thorbjørn Egner. FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN 2011-2012

FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN 2011-2012 JANUAR 2012 Hva? Hvorfor? Mål Hvordan? Hva tenker vi spesielt på? Evaluering LEK Barnehagen skal gi barn muligheter for lek, livsutfoldelse og meningsfylte opplevelser og aktiviteter(). Inne/ute Inspirerer vi til skaperglede, fantasi og livsutfoldelse i leken? Gode, allsidige opplevelser Denne måneden har det vært mye fokus på finmotorisk lek. Det har vært lekt med jovo og lego, klosser og Barbiedukker for å nevne noe. Barna har også vist skaperglede ved klipping og fargelegging, de har brukt fantasien en del ved laging av masker og pakker. I uteleken har det for det meste gått i aking og andre snøleker. Vi vurderer vår barnehage Vi gjør oss kjent med eget ståsted i forhold til områdene: Natur, miljø og teknikk Samarbeid barnehage - hjem Vi gjennomgår vurderingsskjema på personalmøte, og vurderer egen praksis Gjennomgått på personalmøte i små grupper. TUR Barna skal oppleve glede over naturopplevelser Barna skal styrke sine motoriske ferdigheter Barna skal oppleve årstiden i naturen Barna skal få grunnleggende kunnskap og ferdigheter i å ferdes i trafikkert område Vi bruker skogen ved gapahuken, og lekeplass i Mosvolddalen Voksne skal undre seg sammen med barna.. Vi har turet i forskjellig terreng denne måneden, der vi blant annet har vært på «fjellklatring», vi har hatt litt utfordringer på turene våre der barna har måttet sett etter løsninger for å komme seg fram. Barna har vist stor glede over at snøen er her og vi har derfor vært en del i akebakken Vi har fokus på trafikkreglene hver tur. FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN 2011-2012