Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

HVA ER ?.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
ESS – opplæring av sluttbrukere
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
BraWeb Bestilling.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Strategi og behov for nettstedet bibin.no - bibliotekene i Østfold Høsten 2011.
HVA ER ?.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
ESS – opplæring av sluttbrukere
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
BRUKERVEILEDNING - AquaLog 05. MARS Brukerveiledning - AquaLog  Denne presentasjonen skal gi brukeren en innføring i bruken av vedlikeholdsprogrammet.
Erstatning for ActiveX?
Sikkerhet - bakgrunn og introduksjon til kryptosystemer
Service Requests. 2 Service Requests - Henvendelser •I modulen Service Requests kan du registrere henvendelser og følge med på status på eksisterende.
Gruppe 6 Gunnar Henrik Mathias Morten Ronny Svein Ivar.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Smart bruk av Vortex til møter, samhandling/samarbeid mm
TILSAMMANS I EN GRUPP Med Stein og Helene Hva gjør en gruppe bra?
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Hvordan oppstår problemer i ePhorte?
Rutine-beskrivelser for oppfølging av og tiltak ved elevfravær i Ringsaker kommune Mørkved skole skoleåret 2012/13.
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Hva er en artikkel?.
Spillemiddelseminar 2011 – fallgruver i søknadene.
? Hva er.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Presentasjon Ny versjonsnummerering og metode for support TQM Enterprise Vinterseminar mars 2010.
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali. Hva er fletting  Koble en database(Tabell) til ett dokument  En eller flere mottakere  Annet bruk en dokument.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Noark-4 spesifiserer et fullstendig elektronisk arkivsystem som kan integreres med elektronisk post og elektronisk saksbehandling.
Elektronisk dokumentutveksling i ePhorte - EDU
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Laste opp mange bilder Zippete filer. Marker på PC’en de bilder du vil ha med, høyreklikk og send dem til Komprimert (Zippet) mappe.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Funksjoner og Innstillinger i
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
Rutine vedr. saksfremlegg og protokoll til Høgskolestyret
Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Innkomne meldinger: Lese og kvittere innkomne meldinger: Innleggelsesrapport og Forespørsel/Svar på forespørsel. Følges opp fortløpende, det vil si minst.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
1 Forutsetninger for denne rutinen: Du har skrevet et dokument, utgående (U) eller notat (X) eller (N). Et annet dokument skal knyttes til journalposten.
Medlemsregister mm - en liten innføring
Kurs for saksbehandlere
RUTINE for ferdigstilling av utgående tekstdokument og journalpost
AUTORISASJON.
Innmelding av saker til Eiendomsavdelingen
Kurs for saksbehandlere
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Opplæring SAP Portalen
Firmanavn Produkter og tjenester
Kort brukerveiledning Oktober 2016
Lynguide for leder-rollen
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
Lynguide for leder-rollen
Utskrift av presentasjonen:

Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte To metoder for godkjenning: Send til godkjenning til 1 person Send på godkjenningsrunde til flere personer

Rutine: Send til godkjenning Send til 1 person for godkjenning. Dokumentet skrives på vanlig måte i ePhorte, men velg "Til godkjenning" i innsjekkingsboksen.

Rutine: Send til godkjenning Send til flere personer for godkjenning. Dokumentet skrives på vanlig måte i ePhorte, men ikke bruk "Til godkjenning" som vist i forrige bilde. Gå til journalposten og velg "Send på godkjenningsrunde".

Rutine: Send til godkjenning Legg til mottakere. Du kan også velge sekvensiell eller parallell behandling. Sekvensiell: førstemann på lista må godkjenne før nestemann får lov. Parallell: Mottakerne kan godkjenne uavhengig av hverandre. Velg hvem som skal godkjenne!

Rutine: Send til godkjenning Mottaker(ne) får dokumentet til godkjenning i ePhorte Les hoveddokumentet Gå til journalpost (bl.a. for å se vedlegg) Se beskrivelse av oppgave

Rutine: Send til godkjenning Utfør oppgave: Beslutning + status.

Rutine: Send til godkjenning Den som har sendt dokumentet på godkjenning får melding tilbake som oppgaven "Kontroller godkjenning" Da må det kontrolleres om dokumentet ble godkjent

Rutine: Send til godkjenning Kontroll av godkjenningsrunden finnes på journalposten, under fanen "Dokumentflyt". Dokumentet ble godkjent! (Beslutning G - Godkjent) Du kan nå ferdigstille oppgaven "Kontroller godkjenning.

Rutine: Send til godkjenning Marker oppgave "Kontroller godkjenning" som fullført. Etterpå kan du ferdigstille dokumentet, og kanskje ekspedere det med e-post 